Първоначално изпратено от X_Y
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеТезите относно джендър идеологията и други оф-топици, може да доразвиете тук:
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
Спрете да пишете извън темата.
дискусия за геюве в тема "искате ли да се успешни"...
ема така е, лявата лента е най-бърза.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ами да. Защото навирате в очите на хората само сексуално дезориентирани. Кажете целите на идеологията си. Питай ги и на тебе да ти ги кажат.
https://www.youtube.com/watch?v=hZoZCoL91oU
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
определено има залитания в скандинавието и северните държави, което не мога да приема, Но в България сме далеч от това и антиджендърството у нас си е чисто хейтене на база сексуалната ориентация НА ДРУГИТЕ.
Коментар
-
Пак опростяваш антиджендърството и го свеждаш до някаква си омраза към полове и раси.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
далеч не съм про, но мисля,че на света има много по-важни неща от сексуалната ориентация или расата на ДРУГИТЕ
само празен човек може да концентрира съществото си да хейти другите на база расова,верска или сексуална основа.
Това ако не събужда "антиджендъризъм" в теб... Значи сме много различни https://www.bitchute.com/video/UazdYmz04qoB/Last edited by cyclop; 09.06.2022, 22:03.
- 3 Харесвания
Коментар
-
далеч не съм про, но мисля,че на света има много по-важни неща от сексуалната ориентация или расата на ДРУГИТЕ
само празен човек може да концентрира съществото си да хейти другите на база расова,верска или сексуална основа.
и понеже сме пичове съм 100% сигурен, че в Бълария мъжете сме много повече мъже от русите. Ако не вярваш питай рускиня някоя.Но това го пиша да ви намигна на кой се кланяте.
- 2 Харесвания
Коментар
-
и понеже сме пичове съм 100% сигурен, че в Бълария мъжете сме много повече мъже от русите. Ако не вярваш питай рускиня някоя.Но това го пиша да ви намигна на кой се кланяте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
То ако не си "джендър"... Трябва да имаш някакво психично изкривяване за да си "про-джендър". Какво "про" може да има?
и понеже сме пичове съм 100% сигурен, че в Бълария мъжете сме много повече мъже от русите. Ако не вярваш питай рускиня някоя.Но това го пиша да ви намигна на кой се кланяте.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
най-комплексираните и агресивни типажи,които знам са яко антиджендър
това е модерното скинхедс за хора без самочуствие и ...топки уви.
оня унгарския анти джендър ...помните ли го..
светът е лудо място, но обикновено нещата не са такива каквито се представят
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не трябва да опростяваш джендър идеологиата. Джендър идеологията се грижи да ти разбие цялата ценностна система, обществото. Да не знаеш от къде си и какъв си. Освен това е агресивна и човеконенавистна.
това е модерното скинхедс за хора без самочуствие и ...топки уви.
оня унгарския анти джендър ...помните ли го..
светът е лудо място, но обикновено нещата не са такива каквито се представяттова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Сега има прекалено много избор в магазина. Пък дънки - то различни цветове, пък марки. Ми обувки - освен черни, има и кафяви, и бели, и в трите цвята на Томи Хилфигер. Пък храните - 20 вида хляб. Едно време имаше само Добруджа заводски и стига да не го изпуснат на земята от касите, беше много добър.
Разхайтихме се и прекарваме много време в магазина да избираме храни. Влизаш, един буркан домати от Сторко, малко олио (зехтина е за евроджендъри), майонеза Краси и локум Сладки времена. И да се връщаш да готвиш, преди да изключат телевизията в 22. Кой нормален човек е буден след 22.00ч?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Ще бъде интересно да разкажеш как лично си пострадал от джендъри. Ако е удобно де.
Че аз и семейството ми сме страдали по времето на комунизма и руската измет която управляваше НРБ, но виж нито една жертва на джендърска агресия не познавам.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Ще бъде интересно да разкажеш как лично си пострадал от джендъри. Ако е удобно де.
Че аз и семейството ми сме страдали по времето на комунизма и руската измет която управляваше НРБ, но виж нито една жертва на джендърска агресия не познавам.
Разхайтихме се и прекарваме много време в магазина да избираме храни. Влизаш, един буркан домати от Сторко, малко олио (зехтина е за евроджендъри), майонеза Краси и локум Сладки времена. И да се връщаш да готвиш, преди да изключат телевизията в 22. Кой нормален човек е буден след 22.00ч?
Коментар
Коментар