Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Тука обаче ти си олл ин в духовните закони които всъщност не са никакви закони а неща казани от църквата.
Винаги съм се чудил....малко ли страхове имат хората...че им е необходимо да си създават допълнителни като тези да кажем от БОГ? Това е някаква форма на мазохизъм.
п.п.Не знам доколко представителна ти е извадката и чисто проучването. Замърсяването идва от факта, че въпросите не са, дори, в лабораторни условия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
Продавам камъче от счупените каменни скрижали с десетте божи заповеди. Мойсей ги е носил подмишка. Евтино ще ти го дам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеТова че момичетата изчезнаха от темата е много лош знак, женската интуиция е много адекватна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ного елементарно.Айде малко по сериозно
Коментар
-
Разбира се.
Аз само изказвам обосновано предположение.
Нека сега ме убие това божество с мълния, защото казвам, че го няма.
Експеримент...
Ако не се обадя до три деня - фанала ме е мълнията на божеството
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Мога да потвърдя за ситуации, когат мислиш, че краят ти е съвсем близо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеТова че момичетата изчезнаха от темата е много лош знак, женската интуиция е много адекватна.Last edited by П.Ф.Изеров; 31.05.2018, 22:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
Бе ти кога стана Дарвинист?!Last edited by pepe1234; 31.05.2018, 21:59.
Коментар
-
Хайде да ви разкажа една от моите приказки за силата на психологията.
Настрадин Ходжа цяла нощ гулял в кръчмата и с големите приказки се обзаложил, че ще изпие на сутринта морето и даже поканил цялото село да гледа. На сутринта ще не ще отишъл на брега тъй като всички се събрали да гледат. Тъкмо се навел, обърнал се и казал: Ще изпия морето при едно условие, всички да си затворят очите и никой не трябва да си мисли за маймунско дупе. И докато се наведе едно дете извикало - аз си помислих, след него се обадил друг, трети четвърти, всички си мислели за това което им забранил. Хайде сега колко от четящите тук да кажат, че не са мислили за "маймунско дупе".
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДо вчера се кълнехте във вярност на "Капитала" на Маркс,
днес се кълнете в православната митология
Забравили сте (или не знаете), че сме простоимперия: Eukaryota Еукариоти царство: Animalia Животни тип: Chordata Хордови подтип: Vertebrata Гръбначни инфратип: Gnathostomata Челюстни надклас: Tetrapoda Четирикраки клас: Mammalia Бозайници подклас: Theria Живородни бозайници инфраклас: Placentalia Плацентни разред: Primates Примати подразред: Haplorrhini Маймуни
Коментар
-
До вчера се кълнехте във вярност на "Капитала" на Маркс,
днес се кълнете в православната митология
Забравили сте (или не знаете), че сме простоимперия: Eukaryota Еукариоти царство: Animalia Животни тип: Chordata Хордови подтип: Vertebrata Гръбначни инфратип: Gnathostomata Челюстни надклас: Tetrapoda Четирикраки клас: Mammalia Бозайници подклас: Theria Живородни бозайници инфраклас: Placentalia Плацентни разред: Primates Примати подразред: Haplorrhini Маймуни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Така говориш , защото никога не си изпадал много тежка критична ситуация. Тогава човек се сеща за майка си и за името господне.
- 1 like
Коментар
-
А, ще ме остави да се мъча в очакване ли? Еба си и садиста...
Коментар
Коментар