Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАко минимум 3 ма човека изразят желанието си да кажа кво ми каза евреина....масон...и Мъней не ще да каже...ще го кажа)) Това е някаква тайна..сред запознатите евреи...
))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Исляма и христянството в известен смисъл са отрочета на юдеизма.)) даже не в известен смисъл...
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Абе, аз бях първи. Брой ме за трети - Свети Дух.)) да те броя ли?
Добре айде ти си втори...)))
Коментар
-
Както и Иранците върли противници на евреите също.))))) Има защо...както и има защо сега положението да е политически друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
Прецени според историята колко време са живели юдеите на земята Палестина и колко - арабите.
Арабите са живели на тази земя около три пъти повече време от така наречените евреи.
Първо, никому не е ясно какво е "евреин", включително и на тях самите.
Второ, всекиму е ясно какво е арабин.
Трето, така нареченото от евреите "изгонване от Палестина" и така нареченият от евреите "Холокост" са еврейски лъжи и припадъци.
Чети бързо, защото казаното от мен няма да се задържи дълго.
Хитра история...
- 1 like
Коментар
-
Както и Иранците върли противници на евреите също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Това е ПР за масите, не е нищо на което се базира реална политика. А въпреки че не разбирам арабите, не смятам че са такива идиоти че да поставят в центтъра на всичко нищо не значещ ПР.
Между другото исляма съществува от 1400 години някъде, юдаизма от 2500
- 1 like
Коментар
-
Прецени според историята колко време са живели юдеите на земята Палестина и колко - арабите.
Арабите са живели на тази земя около три пъти повече време от така наречените евреи.
Трето, така нареченото от евреите "изгонване от Палестина" и така нареченият от евреите "Холокост" са еврейски лъжи и припадъци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеО, системата не работи по този начин. Думата е "пойтер", абстрактно название на определен обект. Да кажем "кораб". Може да е голям, малък, рибарски, боен кораб. Но не може да е 60% кораб, 15% подводница, 12% хварчило и 8% дъска за гладене.Типа е фундамента, върху който се изгражда личността, неизменната същност на психиката. А самата личност е уникална и зависи от множество фактори - образователни, културни, социални, географски ако щеш...
А боен кораб си е 100% боен кораб.(няма спор)
И съвсем не твърдя как работи "системата" ( И кой ли е този, който знае как работи !?)Имах съвсем абстрактно обяснение (без да е интересно как работят нещата), че примерно "командир1" и "командир2" може да не са 100% "командир"
макар че все е командир в някакъв мундир
Фундаментът нека си е "командир"а, но останалото освен командир може да е друго вероятно (само хипотеза)
Мисълта беше, че резултатът може да представи и по друг начин, (който не изключва сегашния с едната само "дума" а го допълва и с % от други "думи") като обхване "финните нюанси" на така "дефинираните вече" (от някого!?) "личностни типове",Нали сегашният тест изготвя профил като "извлича фундамент" до някакъв тип по предварително зададени "думи"
При това с 40% ))
Безсмислено е да се влиза в конкретика вероятно. Все пак и темата е ширпотреба, да гледаме на нещата леко и меко !
По този повод един готин виц -
Питали един синоптик:
- Г-не, с каква вероятност познавате времето !?
след кратък размисъл, все пак гордо отговаря:
- Ами с 40% някъде !!
Отсрещната страна обаче го връща в материята:
- Ами защо не казвате тогава обратното и ще познавате 60% !??!!
(y)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Ами явно не е.Палестинците не са араби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Да...добра аналогия...без да исках казах трима ама има сенс))
Коментар
-
Между другото исляма съществува от 1400 години някъде, юдаизма от 2500
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Отец - Син - Свети Дух.))
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Е,айде казвай го де,не станахме ли трима?!))
Коментар
Коментар