Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеНие не се караме. Лелката Селена ми говори за нейната философия, за моята и така
След още два поста, защото ти явно само това можеш те слагам в игнора.
Хайде, чичко, да ни впечатлиш. Как ще подобриш реалността?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеВероятно, съм достатъчно глупав та, не разбрах, защо се скарахте.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеВероятно, съм достатъчно глупав та, не разбрах, защо се скарахте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеЗа което принципно щях да се извиня, но 10 минути по-късно бе доказано, че мнението ми има резон. Това не е нагаривизъм, а гнусен реализъм. И ако съм успял да провокиран няколко алкохолика да се събудят, значи провокацията ми е успяла. Нивото на форумът е феноменално ниско, а аз пиша тук от 2005. А за народа: по добре да си спестим цялата помия. Един народ, които не уважава себе си, не може да бъде уважаван. И това за съжаление или радост не в моят народ.
Ок, ако не ти е интересно тук би ли ни освободил от присъствието си?
Ако имаш да кажеш нещо позитивно за успеха, изтрий си обувките и почвай. Изтривалката е там до входната врата.
- 1 like
Коментар
-
Не, не, книги в никакъв случай не трябва да се четата. Ще си напълниш главата с чужди идеи и ще избега автентичността
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеТази тема идеална за повечето българи: олигофрения без край. Празни приказки, чоплене на семки и миризма на ракия. изкъпете се, прочетете една книга и излезте да се разходите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Когато в две начални изречения при първо влизане в дадена тема концентрираш обиди към участниците в темата, към собствения си народ и въобще негативизъм, то е като да влезеш с кални обувки в чужда къща. Половината от участниците в тази тема не пишат от България.
Това постче също ти е отровено. Хайде прав ти път.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНиковете са едни думички, които, субектите зад тях, изпълват с или изпразват от съдържание. Субектът, когото имам предвид, сам си изпроси искрената неприязън на доста народ тук и, понеже, ние на сме момиченца, а „закачките” му са самата гнус, винаги, когато мога, прилюдно, ще си му дефекирам под мустака. С кеф.
П.П. Както и преди ти споменах, не съм склонна да позволявам на никой да се пробва да ми дава наклон на китката, която съм забучила зад дясното си ухо.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
Ако нещо не ми харесва, се опитвам да го променя, за да ми хареса. Нещо непознато по българските ширини. Но в случая е маловажно да се напрягам. Така че приятна вечер и от мен!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеАко нещо не ми харесва, се опитвам да го променя, за да ми хареса. Нещо непознато по българските ширини. Но в случая е маловажно да се напрягам. Така че приятна вечер и от мен!
Това постче също ти е отровено. Хайде прав ти път.
- 1 like
Коментар
-
Права, защото не съм седнала. Ако нещо не ти харесва го подминаваш и толкоз. Хайде добра вечер.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Права, защото не съм седнала. Ако нещо не ти харесва го подминаваш и толкоз. Хайде добра вечер.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
Добро мнение. изглежда щастието е функция на алкохола
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеИ ти си прав
Коментар
Коментар