Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колибар Разгледай мнение
Стига бе! Че ние сме написали почти едно и също в рамките на 2минути. Май трабва да се закрива темата
Трабва да се вземете с хай спред и да се гушнете
Ама виждате ли как една нищо и никаква тема събра две сродни души?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Само четейки този пост, може да разбереш за бъгването, за наглостта, ... И за некои други работи...
Last edited by Pyramid; 20.05.2018, 22:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Pyramid, не съм от типа хора, които си вадят мнение за някой, в зависимост от коментарите му в един анонимен форум. Защото, много често терминология рязко се различава от фактологията, както и думите от действията. Дали даден ник има морал или не, аз не мога да си извадя заключение, само когато чета писанията му.
А с Факи си имаме "закачка" още от времето, когато на аватара му се мъдреше една хубава червена роза. И съм сигурна, че той разбра шегата ми.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗа едно Алонсо е абсолютно прав - ако правиш нещо известно време и не става, пробвай друга стратегия.
Днес май, после юни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗа едно Алонсо е абсолютно прав - ако правиш нещо известно време и не става, пробвай друга стратегия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеТази тема идеална за повечето българи: олигофрения без край. Празни приказки, чоплене на семки и миризма на ракия. изкъпете се, прочетете една книга и излезте да се разходите
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
Добро мнение. изглежда щастието е функция на алкохола
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колибар Разгледай мнениеТая тема се дига яко вечер. Дали заради изпити една-две ракии. Да не говорим за дължината на заглавието, че то по дълго от много мнения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
- А от какво идва доброро настроение?
...освв, ако не си се бъгнал вече? И как да го различим от „положителното мислене” въпреки, че някяква връзка и така вече прозира? Неслучайно, предполагам, има различни понятия за двете...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар