Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Мирът е времено състояние при империите. Когато се раширяват воюват, когато западат пак воюват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ любим герой от приказката ти е... Тирион Ланистър? Познах ли?
Впрочем, ще е интересно и останалите да споделят. Свързано е с типовете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеКаква ти национална докрина... дори не е имало значение на кой крал/цар си плащаш данъците.
Виж, в това отношение, не можем да отречем някои предимства на империите. Примерно - мирът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПак покрай Гейм оф Тронс се поинтересувах от войната на розите в Англия.
Впрочем, ще е интересно и останалите да споделят. Свързано е с типовете.
Коментар
-
Писмото ти е доста емоционално, споменаваш Марс и други подобни. Това не прави добро впечатление и служителите това като го видят и веднага се настройват, че това е несериозна жалба /писмо.
Така че колкото и да си убеден, че си прав и че администрацията са идиоти, като им го кажеш или намекнеш, от това ти самият нищо не печелиш
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКоето е вярно, вярно е. Но, е предизвикано от крайно безхаберие: Все пак, съм го избирал, за да ми служи. Добре поне, че ББ току си задейства инстинкта, попрепише, изкара нещата за свои, ама поне, изимитира някаква дейност. Г-н Радев не го разбирам, що мълчи като...Има възможност да стори нещо наистина съществено, като просто упражни влиянието си, а втора година, съвсем нищо. Обича да лети, ОК. Дай сега, на всички момчета, по хвърчило. И тук няма лошо, ама пък го теглят към разни схеми но, дали си е дал сметка по повдигнатите въпроси, не личи. Уж не си избирахме каменен изтукАн от Великденския остров, а имаме само едни важни приказки. Нещо не е наред. Искам си Държавата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАко минимум 3 ма човека изразят желанието си да кажа кво ми каза евреина....масон...и Мъней не ще да каже...ще го кажа)) Това е някаква тайна..сред запознатите евреи...
))
.
Първом писах, после четох.
Ама напълно логически изфържано.
Евалла на евреите: Мъдър народ.Last edited by Pyramid; 21.06.2018, 23:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Не съм ти приписвал думи, които не си казал. Прочети пак коментара ми
И честно казано, писмото ти до Президента ми се видя доста крайно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеКаква ти национална докрина... дори не е имало значение на кой крал/цар си плащаш данъците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеСъгласен донякъде.
Примерът с Османската империя, в чийто състав отделни етнически групи имат колективна памет за граждански отношения различни от тези на метрополията не поддържа тезата ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
Не ми е ясно.
По едно и също време се развиват българската и арабската култура.
Само че арабите по това време са по-многочислени, наследяват части от древногръцката, индийската и китайска култура; астрономията, математиката, механиката, стихоплетството, университетът идват в Европа с маврите през Испания.
България по това време е втора по сила на континента и е извор на оригинални идеи, като най-демократичната досега в цялата история на човешките цивилизации - признаването на правото на всеки народ, всяка култура, да каже своето, ако може (Папата, заставен от българската държава да изостави триезичието на свещеното писание, единствената писменост на континента тогава).
Първите признаци на така нареченото Възраждане (Ренесанс на български) са от нашата земя и от тогавашната държава на тогавашните българи. Скоро след това турците-диваци, и досега нямащи свой език даже, са ни превзели и унищожили начеващата цивилизия, наречена България, единствената страна в света, в която всеки избягал роб, от ромеите например, автоматично ставал свободен и, след това, гражданин, ако иска и може.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Знам,но тъй кат Ив мах се опита да ме манипулира,че аз съм бил първия,си избрах едно/твоето/ мнение ,дето "пасва"...и те така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПреди известно врреме си мислех, че ако някой занесе Междузведнни Войни 2000 г. назад във времето и сега нямаше да има християнска църква а джадайски орден
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар