Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Ender, щом питаш сигурно ще кажеш как е тебе?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение@Pyramid, понеже съм нов във форума, и не съм запознат с цялостното ти творчество... ще споделиш ли, кой е най-успешния ти проект (от финансова гледна точка)? Нещо с което се гордееш.
П.С. Моля останалите да ме извинят за въпроса!Last edited by Money; 22.06.2018, 13:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеИначе може някой утре да направи робот самолет...)) с изкуствен интелект..
)) и да си стреля по кой прецени сам
)) Дано не го направи...обаче...
Разликата между робот и дрон е голяма...нали?)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
за какво е важно?))
ENTJ -A/-T
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Бе къде е този тест дето всички сте го правили?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ти по шестнайсетбалната система какъв тип беше, че ме мързи да търся? А явно е важно))
ENTJ -A/-T
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Бе къде е този тест дето всички сте го правили?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАко е така, твърде вероятно е да се кефиш и на Стив Джобс, Д-р Хаус и Хорацио Нелсън.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
На онзи тест излязох "преговарящ" Сега като се замислих покрай това джудже май наистина съм бил такъв
То всъшност освен джуджето, май всичките бяха тотални откачалки за менНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеНа онзи тест излязох "преговарящ" Сега като се замислих покрай това джудже май наистина съм бил такъв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Аз съм като джуджето от "Война на тронове". Оф, ти пък не си го гледала...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОчевидно и ти си от "наш'те".
То всъшност освен джуджето, май всичките бяха тотални откачалки за менLast edited by Alonso; 22.06.2018, 01:28.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар