IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Аз съм наемник. А личните ми проекти обикновено са академична или с хедонистична стойност
    Лайквам ти поста

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Ender, щом питаш сигурно ще кажеш как е тебе?
      Аз съм наемник. А личните ми проекти обикновено са академична или с хедонистична стойност

Коментар

@Pyramid, понеже съм нов във форума, и не съм запознат с цялостното ти творчество... ще споделиш ли, кой е най-успешния ти проект (от финансова гледна точка)? Нещо с което се гордееш.

П.С. Моля останалите да ме извинят за въпроса!
        Ender, щом питаш сигурно ще кажеш как е при тебе?
        Last edited by Money; 22.06.2018, 13:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Иначе може някой утре да направи робот самолет...)) с изкуствен интелект..)) и да си стреля по кой прецени сам)) Дано не го направи...обаче...

Разликата между робот и дрон е голяма...нали?)
          Ми май в най-новото поколение изтребители бойната обстановка, състоянието и положението на машината, електронната война (шумове, подтискане, антирадар, фейк-радар, кракване на софтуера на противника) се следят от ИИ и се предлагат решения на пилота. Ако той не се чувства добре, например, може да предаде за малко инициативата на ИИ, макар това да е по-малко ефективно все още.

Коментар

за какво е важно?))

ENTJ -A/-T
            В интерес на истината - не помня.

Коментар

Благодаря.
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Бе къде е този тест дето всички сте го правили?
                https://www.16personalities.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ти по шестнайсетбалната система какъв тип беше, че ме мързи да търся? А явно е важно
                  за какво е важно?))

ENTJ -A/-T

Коментар

• Хора, тестът е наистина готин но, какво го дъвчете още?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Не ти трябва) ))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Ако е така, твърде вероятно е да се кефиш и на Стив Джобс, Д-р Хаус и Хорацио Нелсън.
                        Стив Джобс !?!?!? - освен ако не иска среща с лукавия - абсурд
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

На онзи тест излязох "преговарящ" Сега като се замислих покрай това джудже май наистина съм бил такъв
                          То всъшност освен джуджето, май всичките бяха тотални откачалки за мен
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                            На онзи тест излязох "преговарящ" Сега като се замислих покрай това джудже май наистина съм бил такъв
                            Ако е така, твърде вероятно е да се кефиш и на Стив Джобс, Д-р Хаус и Хорацио Нелсън.

Коментар

Аз съм като джуджето от "Война на тронове". Оф, ти пък не си го гледала...
                              Еее, да съм

Коментар

Очевидно и ти си от "наш'те".
                                То всъшност освен джуджето, май всичките бяха тотални откачалки за мен
                                Last edited by Alonso; 22.06.2018, 01:28.
                                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Working...
                                X