Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Лично аз залагам на Мексико. Да видим.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеЕее поне си си променила маниакалната пристрастеност към златотоСега ако започнеш да се интересуваш и от акции ще имаш развитие в областта на финансите
. Но нещата се оказват различни от много първоначални идеи. Рано ми е още за нови скокове. Събирам информация. Опасявам се, че каквото и да се планира до година и половина ще ни изненада една инфлацийка в долупосочените от мен държави. Въпросът е коя
ще е първата държава.
Лично аз залагам на Мексико. Да видим.Last edited by Selena; 03.09.2018, 21:53.
Коментар
-
Минимални са ми количествата. Засега изчаквам. Трендът е надолу.Сега ако започнеш да се интересуваш и от акции ще имаш развитие в областта на финансите
Коментар
-
[QUOTE=intint;n3376932]
Тя идеята ми е с хоризонт 10 - 15години и това което съм гледал исторически за такъв период от време е най добре е ако може да се подберат правилни компании които с времето да имат добри резултати, още по добре би било да успея да изляза от пазара преди някоя криза, но най вероятно няма да успея да уцеля момента, и затова просто си купувам регулярно и ще оставя времето да си свърши работата. И ако видя дадена компания да не постига нов връх (казано по просто) не я държа а минавам в друга. Простичко звучи някак си, но резултатите са на лице.
Трудното е да избера правилните компании но имам добри съветници и резултата е +20% от нач на год и около +40% една година назад. При още една година или две ако продължи бизнес цикъла и няма криза ще съм удвоил. А ако има криза още по добре така или иначе ще купувам в следващите години.
Ти какво направи със златото продължаваш ли да трупаш
Трендът е надолу.Last edited by Selena; 03.09.2018, 22:19.
Коментар
-
С каква идея купуваш. Да задържаш или бързо да се освободиш при сгоден случай?
Трудното е да избера правилните компании но имам добри съветници и резултата е +20% от нач на год и около +40% една година назад. При още една година или две ако продължи бизнес цикъла и няма криза ще съм удвоил. А ако има криза още по добре така или иначе ще купувам в следващите години.
Ти какво направи със златото продължаваш ли да трупаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеДа ти кажа не разбирам чак до толкова да давам съвети, но аз като съм купувал винаги съм купувал на исторически най високи цени и съм удвоявал и утроявал дори. Може би ако сега дадена компания е на исторически най висока цена в сравнение с друга би имала предимсво в настоящия бизнес цикъл и ако той продължи още година или две би спечелил ако я купи сега на исторически най високата цена. Така си мисля не знам дали съм прав.
Коментар
-
Той те пита сега ако я вземе дали ще е на печалба. То ясно за миналото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеВсяка акция която днес е на историчски най висока цена, когато и да си я взел в миналото ще си спечелил. Същото и с индекса, ама виж златото не е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеЧерен петър. Кандидати:
Аржентина - Бразилия - Венецуела - Индия - Индонезия - Италия - Мексико - Турция.
Кой да бъде?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДа попитам: Днес, да речем, акции на компания Х са на исторически най-висока котировка. Печеля или губя, ако ги взема на тея?
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Акции исторически най добри резултати!
Коментар
Коментар