IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Готини снимки пускаш! Наздраве!
    И това ще мине ...

    Коментар


    • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


      СосЧЕ! /вЕрно, бе!/
      Надникнах тук докато чакам кво стаа в оная тема - ще има ли сваляне на "дресинга" и правене на "песто" - дармадан....
      Щото ще ми свършат семките.
      И това ще мине ...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

        Стига де, кълвеш на бастун - нали е 24 май - кажете си го по-български. Извинявай, ако не си разбрал шегата....

        СосЧЕ! /вЕрно, бе!/

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
          Не бих желал да те разочаровам, но песто и дресинг са съвсем различни неща.
          Не съм разочарован, исках да се науча, защото четох в нета, че приготвянето е идентично..., с повече или по-малко зехтин - явно преминава от едно качество /песто/ - в другото /дресинг/..., така си го обяснявам, но може да греша...

          Затова исках компетентно обяснение, но не, че ми е трудно да го изям, независимо от името, което ще му дам...

          Коментар


          • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

            Дресинг към месото, например, при сервиране - да кажем на пържолата... /така го разбирам/...
            Стига де, кълвеш на бастун - нали е 24 май - кажете си го по-български. Извинявай, ако не си разбрал шегата....
            И това ще мине ...

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

              Некъв специален начин за дресиране на тестото ли е.....
              Дресинг към месото, например, при сервиране - да кажем на пържолата... /така го разбирам/...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                Не бих желал да те разочаровам, но песто и дресинг са съвсем различни неща.
                Некъв специален начин за дресиране на тестото ли е.....
                И това ще мине ...

                Коментар


                • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                  безимeн
                  от тая левурда у нашия край правим САМАРДАЛА
                  Може би, в различни краища - и самото понятие да е различно...

                  https://www.hera.bg/s.php?n=3128

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                    Отговорът на въпроса, за основната разлика в начина на приготвянето на песто /дресинг/ и съхранението му от мъжа и жената - е следният:

                    Свързан е с последният етап - съхранението на продукта: докато мъжът намери подходящ съд /бурканче/, за съхранение в хладилника, продуктът свършва, с което изчезва необходимостта от съхраняването.

                    На дамите, вероятно им се отдава да съхранят пестото по-дълго време. Знаят как бързо да открият бурканчето..
                    А не е ли до мисленето. Жената гледа да скатае нещо за после.
                    Я си представи мъж това да направи - да си скатае любовницата за да изчука омръзналата му жена и да си остави за десерт най-хубавото .
                    И накрая си изял/използвал гадното и за хубавото нямаш сили. Винаги от хубавото се почва, като вземе да не ти харесва спираш
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                    Коментар


                    • Не бих желал да те разочаровам, но песто и дресинг са съвсем различни неща.

                      Коментар


                      • Отговорът на въпроса, за основната разлика в начина на приготвянето на песто /дресинг/ и съхранението му от мъжа и жената - е следният:

                        Свързан е с последният етап - съхранението на продукта: докато мъжът намери подходящ съд /бурканче/, за съхранение в хладилника, продуктът свършва, с което изчезва необходимостта от съхраняването.

                        На дамите, вероятно им се отдава да съхранят пестото по-дълго време. Знаят как бързо да открият бурканчето..

                        Коментар


                        • безимeн
                          от тая левурда у нашия край правим САМАРДАЛА
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                          Коментар


                          • Честит Празник на буквичките - на всички!

                            По случай 24 май - реших да създам малко разнообразие... Бях разбира се на Витоша... Има едно растение - повечето го знаят, което цъфти /според мен/ - с най-хубави цветове, именно в тоя сезон. Това цвете - вече съм споменавал - се нарича левурда /див чесън/... То си е цвете, но малко не сме свикнали цветята точно да ги консумираме..., а това се оказва и много, много полезно... Пускам няколко снимки, а долу ще има и друг коментар... Красиво растение: точно като за празник!










                            Красиво е, а листата му са много... вкусни. Използват се за салати, таратор, зелена баница и всичко, което си помисли човек..., в едно кисело мляко да нарежеш - супер е!

                            Сега - аз обаче - не зная, каква е разликата между дресинг и песто... Не, че не съм търсил в нета... Проблемът е, че и дресингът, и пестото - с тоя продукт се правят по един и същи начин: в пасатора се поставят листа, зехтин, орехи /или други ядки/, кашкавал /сирИньИ/... и всичко е ОК! На филия да го намажеш - облизваш си пръстИтИ)

                            .....................................

                            Имам въпрос-закачка... Няма да давам отговора, докато не видя, че има интерес /всичко е по темата.../, та - питам:

                            Каква е основната разлика между приготвеният дресинг /песто/ - от мъж и от жена?

                            /това включва и съхранението на приготвения продукт, а условието е: приемаме, че между дресинг и песто няма разлика/

                            Някой да каже нещо?

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

                              Да, преди малко още един път пратих на любимата тази балада, най-силната любовна балада за мен:
                              https://www.youtube.com/watch?v=KWaL7hS7N2s
                              Още един път! Затвърждаваш първото впечатление...

                              Текстовете на Висоцки са били винаги смислени и силни!

                              Ако една дама, наистина може да хване смисъла на това, което ѝ казваш, то това са големи послания: "Дишам - означава, че обичам! Обичам - означава, че живея!" Какво повече може да каже един мъж от това? Според мен - до тук, ако тя е чувствителна дама - вече си е свалил!

                              Поздрави!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                                Някак, не ги разбирам ония, изпитвани самостоятелно от аскетите усещания за щастие... В тоя смисъл - мисля си /неангажиращо/, че в щастието трябва да са включени /поне/ двама, но смисълът е, по-скоро да отразиш нечии емоции, за да е налице щастие...
                                Да, преди малко още един път пратих на любимата тази балада, най-силната любовна балада за мен:
                                https://www.youtube.com/watch?v=KWaL7hS7N2s

                                Коментар

                                Working...
                                X