Готини снимки пускаш! Наздраве!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
СосЧЕ! /вЕрно, бе!/
Щото ще ми свършат семките.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Стига де, кълвеш на бастун - нали е 24 май - кажете си го по-български. Извинявай, ако не си разбрал шегата....
СосЧЕ! /вЕрно, бе!/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНе бих желал да те разочаровам, но песто и дресинг са съвсем различни неща.
Затова исках компетентно обяснение, но не, че ми е трудно да го изям, независимо от името, което ще му дам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Дресинг към месото, например, при сервиране - да кажем на пържолата... /така го разбирам/...И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Некъв специален начин за дресиране на тестото ли е.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНе бих желал да те разочаровам, но песто и дресинг са съвсем различни неща.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениебезимeн
от тая левурда у нашия край правим САМАРДАЛА
https://www.hera.bg/s.php?n=3128
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеОтговорът на въпроса, за основната разлика в начина на приготвянето на песто /дресинг/ и съхранението му от мъжа и жената - е следният:
Свързан е с последният етап - съхранението на продукта: докато мъжът намери подходящ съд /бурканче/, за съхранение в хладилника, продуктът свършва, с което изчезва необходимостта от съхраняването.
На дамите, вероятно им се отдава да съхранят пестото по-дълго време. Знаят как бързо да открият бурканчето..
Я си представи мъж това да направи - да си скатае любовницата за да изчука омръзналата му жена и да си остави за десерт най-хубавото.
И накрая си изял/използвал гадното и за хубавото нямаш сили. Винаги от хубавото се почва, като вземе да не ти харесва спирашНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Отговорът на въпроса, за основната разлика в начина на приготвянето на песто /дресинг/ и съхранението му от мъжа и жената - е следният:
Свързан е с последният етап - съхранението на продукта: докато мъжът намери подходящ съд /бурканче/, за съхранение в хладилника, продуктът свършва, с което изчезва необходимостта от съхраняването.
На дамите, вероятно им се отдава да съхранят пестото по-дълго време. Знаят как бързо да открият бурканчето..
- 1 like
Коментар
-
Честит Празник на буквичките - на всички!
По случай 24 май - реших да създам малко разнообразие... Бях разбира се на Витоша... Има едно растение - повечето го знаят, което цъфти /според мен/ - с най-хубави цветове, именно в тоя сезон. Това цвете - вече съм споменавал - се нарича левурда /див чесън/... То си е цвете, но малко не сме свикнали цветята точно да ги консумираме..., а това се оказва и много, много полезно... Пускам няколко снимки, а долу ще има и друг коментар... Красиво растение: точно като за празник!
Красиво е, а листата му са много... вкусни. Използват се за салати, таратор, зелена баница и всичко, което си помисли човек..., в едно кисело мляко да нарежеш - супер е!
Сега - аз обаче - не зная, каква е разликата между дресинг и песто... Не, че не съм търсил в нета... Проблемът е, че и дресингът, и пестото - с тоя продукт се правят по един и същи начин: в пасатора се поставят листа, зехтин, орехи /или други ядки/, кашкавал /сирИньИ/... и всичко е ОК! На филия да го намажеш - облизваш си пръстИтИ)
.....................................
Имам въпрос-закачка... Няма да давам отговора, докато не видя, че има интерес /всичко е по темата.../, та - питам:
Каква е основната разлика между приготвеният дресинг /песто/ - от мъж и от жена?
/това включва и съхранението на приготвения продукт, а условието е: приемаме, че между дресинг и песто няма разлика/
Някой да каже нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Да, преди малко още един път пратих на любимата тази балада, най-силната любовна балада за мен:
https://www.youtube.com/watch?v=KWaL7hS7N2s
Текстовете на Висоцки са били винаги смислени и силни!
Ако една дама, наистина може да хване смисъла на това, което ѝ казваш, то това са големи послания: "Дишам - означава, че обичам! Обичам - означава, че живея!" Какво повече може да каже един мъж от това? Според мен - до тук, ако тя е чувствителна дама - вече си е свалил!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеНякак, не ги разбирам ония, изпитвани самостоятелно от аскетите усещания за щастие... В тоя смисъл - мисля си /неангажиращо/, че в щастието трябва да са включени /поне/ двама, но смисълът е, по-скоро да отразиш нечии емоции, за да е налице щастие...
https://www.youtube.com/watch?v=KWaL7hS7N2s
Коментар
Коментар