Първоначално изпратено от kev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеХаирлия е !!!
Днешната прогноза:
Олимпиакос - Байерн 2
Рома - Барселона 2
Общото К е 2,43
Дано пак хаир да видим...
Кака снощи ги игра Реал -1.5 и Бенфика -1.5 на коеф 3. ПСЖ ми дойде много евтино за моя вкус
Иначе за довечера мисля по скоро Арсенал 2 и ГГ на Байерн. Чиста двойка ми се струва рисково за тоя коеф. В Гърция е много трудно за игра и смятам, че домакините ще вкарат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеХаирлия е !!!
Днешната прогноза:
Олимпиакос - Байерн 2
Рома - Барселона 2
Общото К е 2,43
Дано пак хаир да видим...
Късмет все пак!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеПомислих,че темата е изтрита
Днес почват групите на ШЛ, а ни вест... ни кост...
Смятам да започна сезона с:
РеалМ -1,5
ПСЖ -1,5
Общото К е 2,24
Хаирлия да е ...
Днешната прогноза:
Олимпиакос - Байерн 2
Рома - Барселона 2
Общото К е 2,43
Дано пак хаир да видим...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениехаирлия да е, ама като не играе лайноходец и не са ми интересни тея у лигатаЗатова си пускам волейбол и баскет, а те ме дънят яко
Пуснал съм последен залог за този месец и ако пак не излезе, спирам до Нова година. Хау
Иначе и мен футбола ме дъни, но избивам с тенис на куците турнири има добри К-таOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениехаирлия да е, ама като не играе лайноходец и не са ми интересни тея у лигатаЗатова си пускам волейбол и баскет, а те ме дънят яко
Пуснал съм последен залог за този месец и ако пак не излезе, спирам до Нова година. Хау
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеПомислих,че темата е изтрита
Днес почват групите на ШЛ, а ни вест... ни кост...
Смятам да започна сезона с:
РеалМ -1,5
ПСЖ -1,5
Общото К е 2,24
Хаирлия да е ...Затова си пускам волейбол и баскет, а те ме дънят яко
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеИ благодарско даже,добре че не успяхме да вземем точка от най-слабия отбор на юнайтед, че тоя мъпет нашия можеше и да оцелее пак...
да не трябва да сменяте фланелките като този наш фен:
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАйде честито.Щом казваш хубава.Аз не можах да гледам мача.Завършил е според очакванията.
добре че не успяхме да вземем точка от най-слабия отбор на юнайтед, че тоя мъпет нашия можеше и да оцелее пак...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСлаб мач преди почивката, но след това ви скрихме топката!По-слаб Юнайтед не съм виждал. Дори при Мойс. Нито отзад сте добре, нито в средата, още по-малко отпред. Просто бяхте по-малко от трагични от нас.
Рекордният 19-годишен може и да освежи нещо напред, но само от статични положения трудно ще вървите напред тази година.
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеВерно - Бентеке вкара страхотен гол - но причината за това е че срещу него се падна точно малкия Ерера, който се уплаши при вида на тоя огромен черен маймун дето щеше да му отнесе главата с шут! Ако беше се паднал някой от главочите (Смоулинг, Фелайни..) просто той щеше да си вземе топката с глава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАйде честито.Щом казваш хубава.Аз не можах да гледам мача.Завършил е според очакванията.
Доста раздвижено играхме обаче, а Вие след като се видяхте с 2 гола пасив също започнахте да натискате - ако Марсиал не беше отбелязал можеше да има още нерви в края на мача!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗащо не виждам никой от феновете на Ливърпул да ни поздравява за хубавата победа в събота?
Слаб мач преди почивката, но след това ви скрихме топката!
Верно - Бентеке вкара страхотен гол - но причината за това е че срещу него се падна точно малкия Ерера, който се уплаши при вида на тоя огромен черен маймун дето щеше да му отнесе главата с шут! Ако беше се паднал някой от главочите (Смоулинг, Фелайни..) просто той щеше да си вземе топката с глава!
Марсиал също вкара страхотен гол, за да затвори мача - дано вкара още много такива с екипа на червените дяволи!Аз не можах да гледам мача.Завършил е според очакванията.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Защо не виждам никой от феновете на Ливърпул да ни поздравява за хубавата победа в събота?
Слаб мач преди почивката, но след това ви скрихме топката!
Верно - Бентеке вкара страхотен гол - но причината за това е че срещу него се падна точно малкия Ерера, който се уплаши при вида на тоя огромен черен маймун дето щеше да му отнесе главата с шут! Ако беше се паднал някой от главочите (Смоулинг, Фелайни..) просто той щеше да си вземе топката с глава!
Марсиал също вкара страхотен гол, за да затвори мача - дано вкара още много такива с екипа на червените дяволи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенямам тайни с някои мачове, но чукотките ме върнаха в А група, ама окръжна, за пореден пътМай наистина ще трявба да се позапра
Коментар
Коментар