IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    ...защо напра'о не купите Дортмунд и да ги сложите на мястото на Байерн аматьори да разцъкват в регионалната лига?
    Що бре? Баруся са мноо читав отбор.
    Кефат ме.
    Сметам, че Клопо ели Симеоне, са праилните тренери на Байерн.
    Али Тухел, в крайна случай...
    Да.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Клопо се бил махнал от Барусия ...
      Верно ле ?
      СЯ е момента - Жозеп у Сити за 1458746 мильона, а Юрген в Мюнхен !!!!
      ...защо напра'о не купите Дортмунд и да ги сложите на мястото на Байерн аматьори да разцъкват в регионалната лига?

Коментар

• Клопо се бил махнал от Барусия ...
        Верно ле ?
        СЯ е момента - Жозеп у Сити за 1458746 мильона, а Юрген в Мюнхен !!!!
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
          ...
          Трябва да отбележа, че тогава все още в България нямаше тото, за да се мисли, че е имало нагласени или уговорени резултати. Спортният тотализатор беше създаден през 1957 година, доколкото си спомням през пролетта - Тото 1, а Тото 2 се появи няколко месеца по-късно.
          Мдааа,
          Тогава е нямало Тото 1,2 и Бет 365
          Тогава е имало нещо много по-страшно - ЦК на БКП !!!
          Който не им играе по свирката - духа супата !!!
          Чак се чудя как не са ги пратили в Белене, но при положение, че са армейски отбор и по задължение членове на БКП явно ги е спасило
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            И на мен ми се струваше че имаше дузпа за Нюкасъл.Ама на манкския мач май нямаше момент за 2:2 ... Сити вкараха втория гол при 4:1 ама може и да бъркам.

тъкмо щеше да стане 2-2 и с този гол за 1-3 ги попариха шититата

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              съдиите в англия и тази седмица си подпряха двата любими отбора ................. нищо ново и неочаквано, де

при 2-2 гол от засада за м@н@фите

при 1-0 за лузарите не ддаоха дузпа за свраките

бутат ли ги бутат тези куци коне...
              И на мен ми се струваше че имаше дузпа за Нюкасъл.Ама на манкския мач май нямаше момент за 2:2 ... Сити вкараха втория гол при 4:1 ама може и да бъркам.
              Life won't wait for you.

Коментар

• съдиите в англия и тази седмица си подпряха двата любими отбора ................. нищо ново и неочаквано, де

при 2-2 гол от засада за м@н@фите

при 1-0 за лузарите не ддаоха дузпа за свраките

бутат ли ги бутат тези куци коне...

Коментар

• ...сега очаквам ЦСКАрското БФС да спре Левски за купата....

Коментар

• ...вече е ясно, че левскарското БФС отне заслужената 32-ра титла на ЦСКАту....пуууу

Коментар

• Прогнозата ми

Този път прогнозата ми излезе наполовина вярна. Издъни ме Левски, който взе, че взе точки от Черно море. Но ЦСКА продължава без спечелен мач, че май и гол не са вкарвали 5 кръга.
                      Та като споменах Черно море, да ви разкажа една прелюбопитна история, свързана с този отбор. Мисля, че беше 1955 или 1956 година. Тогава все още се интересувах от футбол и имаше защо. Та тогава Черно море се казваше ВМС /Военно-морски сили/. Жребият отреди в първите 5 кръга ВМС да играе с петте софийски отбора - Левски, ЦДНА, Славия, Локомотив и Завод 12. Мисля, че в повечето срещи, ако не и във всички ВМС беше гост. Тогава точкуването беше по-нормално и за победа се даваха 2 точки. Та след първите 5 кръга ВМС имаше 10 точки и голова разлика 10:0.. Т.е. опука всички софийски отбори с нулеви резултати. Всички мислеха, че ВМС ще е новият безапелационен републикански шампион. Само че, до края "моряците" взеха само още няколко точки и ... изпаднаха от А РФГ.
                      Трябва да отбележа, че тогава все още в България нямаше тото, за да се мисли, че е имало нагласени или уговорени резултати. Спортният тотализатор беше създаден през 1957 година, доколкото си спомням през пролетта - Тото 1, а Тото 2 се появи няколко месеца по-късно.

Коментар

• Ей, Богу .... гоуем бой.

Браус на съдията - кога ще има един мач без да се споменат майките им

Коментар

• Вай вай вай.......

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                            Съдията закла ЦСКА
                            нима си очаквал нещо различно с това БФС???

чакай да си пусна телевизора за да погледам малко цирк ........................ на диема спорт ли ги дават?

Коментар

• Съдията закла ЦСКА
                              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Balcerovich Разгледай мнение
                                Арсенал са в поредица в последно време, така ще залагам на тях.
                                преди мача никъде не прочетох и не чух прогноза различна от 1 (единица) --- това ми бе единственото притеснение защото когато всички мислят, че даден знак е сигурен обикновенно се получава изненада

този път изненада нямаше и всички заложили спечелиха --- черен ден за букитата

Коментар

Working...
                                X