IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    не си спомням някога да не съм се обаждал, но щом имаш такова мнение - ок

както виждаш, че след като нашите вкараха втория гол се обадих и казах с колко съм влезнал преди мача .............. а повечето биха си замълчали налЕ

до 80-тата минута задържи ли се този резултат (1-2) ще вкарам още 100 ойро на Х на около коефицент 5 за да търся да излезна на поне на фитка при равен
    Топка е, играе се, ще видим...

Просто понякога желанието и вярата ми са по-големи от реалностите...

Нищо лично.

Коментар

• Къркате ли, бря?

Кога сме водили на Италия?

Уен? Когда?

Коментар

както виждаш, че след като нашите вкараха втория гол се обадих и казах с колко съм влезнал преди мача .............. а повечето биха си замълчали налЕ

до 80-тата минута задържи ли се този резултат (1-2) ще вкарам още 100 ойро на Х на около коефицент 5 за да търся да излезна на поне на фитка при равен
        Петев ги кара да играят дълбока преса, но след 70 мин. нашите ще са капут физически и ще тръгнат да затварят мача.

Ако не вкараме още един гол е възможно да стане това, което казваш.

Ха. наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Преди 2:2 не го чакай да се обади

После ще е "цар"

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
            да бе заради такива като него другите футболисти трябва да играят двойно
            Дано Петев е казал на защитата да не му връщат топка назад за крак, че малкият Плехун ще тръгне да я рита в тъч и ще си набие във вратата в центъра - хаха

П.П. Интересно онова нагло леке Големият плехун да го питат какво прави тоя на вратата?

Само Ицо Стоичков му наби майните директно в прав текст. Всички джурналя мълчат сякаш са лапнали нещо за свирка.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Обаче ме кефи малката перука.

То в Б група има доста по-добри вратари от него - хаха
              да бе заради такива като него другите футболисти трябва да играят двойно

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение

После ще е "цар"
                Обаче ме кефи малката перука.

То в Б група има доста по-добри вратари от него - хаха

Коментар

• Дааа...и тука на загуба.....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Майните сте лудички, ама ще гледаме

После ще е "цар"

Коментар

преди мача сложих 50 ойро на коефицент 2

слагам 200 еврака за победа на италия при резултат 1-2 и на коефицент 4
                      Майните сте лудички, ама ще гледаме

Коментар

• преди мача сложих 50 ойро на коефицент 2

слагам 200 еврака за победа на италия при резултат 1-2 и на коефицент 4

Коментар

нашите ще играят като гостуващ отбор и на контра-атака

няма лошо .............. щом такава е идеята на треньора

момчета, слагайте спокойно пари за победа на домакините от италия .............. чудесен шанс за добавяне на залози след като изравнихме
                          A!??

Никога не залагам против любими отбори:

БЪЛГАРИЯ

ДУНАВ РУСЕ

АРСЕНАЛ

ЦСКА

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!

Коментар

силен домакински натиск и 1-0
                            нашите ще играят като гостуващ отбор и на контра-атака

няма лошо .............. щом такава е идеята на треньора

момчета, слагайте спокойно пари за победа на домакините от италия .............. чудесен шанс за добавяне на залози след като изравнихме

Коментар

• еххх,,,Никиииии......защо не загря преди мача????????

Коментар

• Започнаха...

Дано да им е за последно

Коментар

Working...
                                X