IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    81-ва минута

100 ойро на 4,90
    Последен въпрос:

Искрено ли се изкефи на гола на Италианците!?

П.П. Хах това беше тъпо, сори за подценяването, естествено че парите са преди всичко друго...
    Last edited by kev; 29.03.2015, 01:03.

Коментар

е за това говорим

няма как да се реагира след като противника ти обстрелва вратата, а вратаря след удара към него да започва да прикляка...

типичен гол за перукан
      Въпрос е защо изгониха Любо Супен Едномъдий - отговор: Защото закотви малката перука резерва след резила в Норвегия.

Същите евтини голове и вратарски грешки.

Срещу Малта пусна Вл. Стоянов и голямата Перука веднага го уволни

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Дааа...и тука на загуба.....
        дааа

лел4е, искам те тиха

мъжете като говорят за футбол - секретарките трябва да мълчат и само да доливат в чашите

............... е, след мача може и да попеят на микрофона...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Как да се хвърлиш някъде - като не си приклекнал още?
          е за това говорим

няма как да се реагира след като противника ти обстрелва вратата, а вратаря след удара към него да започва да прикляка...

типичен гол за перукан

Коментар

някой може ли да ми обясни защото перуката клекна вместо да скочи?
            По принцип, ако говорим за вратар ( а случай не е такъв ), след като финтират защитник и си гласят топка за удар ( поне 5 секунди ) вратар трябва да е пласиран и приклекнал да се мята.

В случая говорим за чучело, което по диагонал от 22 метра просто уцелиха вратата, а той още не беше приклекнал.
            -----------------------------------------

Как да се хвърли някъде - като не е приклекнал още?

П.П. Виж, че от статични положения го целят в главата с топката и той не може да я хване, а я изпуска.

Два вратарски гола в мача и добре, че при карамболите топка излизаше извън врата.
            Last edited by marandi; 29.03.2015, 00:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Ми в предния домакински, примерно иначе къркаме, на стадиона няма да им стъпя!!! Не съм го пуснал мача, заложих на Григорий малко еврарки
              Гъргор, не го гледам сега. Да оритва дъртата Маша и да лепне Бушарчето.

П.П. На мач какво да му гледаш - след 75 мин. умряхме и се прибрахме и тия изравниха с удар от 22 метра.

Малкият Плехун само изгледа топката по стар обичай. Сега ще го разкрият колко е зле и ще ни спукат.

Долу ляво ( на вратар ) е пълна дупка и аз понеже съм играл халф и нападател такъв вратар като видя му пълня кошницата от 5 удара поне 4 пъти

Коментар

перуката и 3 метра да стане ............. все тая
                някой може ли да ми обясни защото перуката клекна вместо да скочи?

Коментар

• ебаси и майтапа

перуката и 3 метра да стане ............. все тая

Коментар

• 81-ва минута

100 ойро на 4,90

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Къркате ли, бря?

Кога сме водили на Италия?

Уен? Когда?
                      Ми в предния домакински, примерно иначе къркаме, на стадиона няма да им стъпя!!! Не съм го пуснал мача, заложих на Григорий малко еврарки
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

не си спомням някога да не съм се обаждал, но щом имаш такова мнение - ок

както виждаш, че след като нашите вкараха втория гол се обадих и казах с колко съм влезнал преди мача .............. а повечето биха си замълчали налЕ

до 80-тата минута задържи ли се този резултат (1-2) ще вкарам още 100 ойро на Х на около коефицент 5 за да търся да излезна на поне на фитка при равен
                        Топка е, играе се, ще видим...

Просто понякога желанието и вярата ми са по-големи от реалностите...

Нищо лично.

Коментар

• Къркате ли, бря?

Кога сме водили на Италия?

Уен? Когда?

Коментар

както виждаш, че след като нашите вкараха втория гол се обадих и казах с колко съм влезнал преди мача .............. а повечето биха си замълчали налЕ

до 80-тата минута задържи ли се този резултат (1-2) ще вкарам още 100 ойро на Х на около коефицент 5 за да търся да излезна на поне на фитка при равен
                            Петев ги кара да играят дълбока преса, но след 70 мин. нашите ще са капут физически и ще тръгнат да затварят мача.

Ако не вкараме още един гол е възможно да стане това, което казваш.

Ха. наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Преди 2:2 не го чакай да се обади

После ще е "цар"

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                                да бе заради такива като него другите футболисти трябва да играят двойно
                                Дано Петев е казал на защитата да не му връщат топка назад за крак, че малкият Плехун ще тръгне да я рита в тъч и ще си набие във вратата в центъра - хаха

П.П. Интересно онова нагло леке Големият плехун да го питат какво прави тоя на вратата?

Само Ицо Стоичков му наби майните директно в прав текст. Всички джурналя мълчат сякаш са лапнали нещо за свирка.

Коментар

Working...
                                X