Скуадра адзура срещу скуадра фризура...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетия италиани ще им направим една изненада и ще ги пратим на ботуша да си почиват......българи-юнаци ли беше че го позабравих напоследък
преди месец гледах МАЛКАТА ПЕРУКА как пази в турция ..................... все едно нямаше вратар на вратата .................. само 5-6 топки изкара от мрежата и ръкомахаше към защитниците пред него все недоволен от нещо си...
второто полувреме и баджанака му като влезне на смяна и съвсем ще ги изненадаме италианците
хайде по-сериозно ................. то бива, бива патриотизъм, но нека и малко прагматизъм да вкараме в прогнозите
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеДел потро просто не издържа физически.
Ако си беше взел сет-а при 5:4 вярвам, че щеше да вземе и мача...
Наш Григорий... там където коефициента е по-голям ... там ще излезе
Дават едва 1,38 за Пиронкова да загуби днес.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеВреме за почивка !
Но утре... залози яко отново!
К 2,00 за Италия никак не е за изпускане
Аз лично смятам да играя овър картони когато пуснат пазара, но не по-високо от над 3.5 щото съдията в 4 от последните 5 международни мача е вдигнал ТОЧНО 3!
ПП
За днес съм пуснал Словакия, Щвейцария и Англия -1.5 ама коефициента дойде едва 1.9
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеи аз обърках с дел по- гледах мача и е тотално аут ъф спейс, играеше като ученичка. Мисля, че нашия григорий не следва да има проблеми с пошпишил дори и в сегашната си форма, а коеф е 1.4. Може да пробвам и сесилката на коеф 6 срещу мугуруза - поне коеф си струва опита
Ако си беше взел сет-а при 5:4 вярвам, че щеше да вземе и мача...
Наш Григорий... там където коефициента е по-голям ... там ще излезе
Дават едва 1,38 за Пиронкова да загуби днес.Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
'Що да си разваляме петъка!
Коментар
-
и аз обърках с дел по- гледах мача и е тотално аут ъф спейс, играеше като ученичка. Мисля, че нашия григорий не следва да има проблеми с пошпишил дори и в сегашната си форма, а коеф е 1.4. Може да пробвам и сесилката на коеф 6 срещу мугуруза - поне коеф си струва опитаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеЕееее,ама излагаш се вече като кифладжия.Пак не позна, има среща с минджуков и инджов.
Брау, бря - по-големи комунисти от партизаните излязохте.
П.П. Съвсем добронамерено казвам да бяга, че ако стои тук ще го оберат посред бял ден
Коментар
Коментар