If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хахахаа ники михайлов на вратата ............. а футболист номер едно на България удостоен с приза миналия месец е резерва
преди месец гледах МАЛКАТА ПЕРУКА как пази в турция ..................... все едно нямаше вратар на вратата .................. само 5-6 топки изкара от мрежата и ръкомахаше към защитниците пред него все недоволен от нещо си...
второто полувреме и баджанака му като влезне на смяна и съвсем ще ги изненадаме италианците
хайде по-сериозно ................. то бива, бива патриотизъм, но нека и малко прагматизъм да вкараме в прогнозите
Е, ти какво очакваш от псевдо-перука в БФС-ту и псевдо-национална кауза от Рязанград?
Аз на тебе - ти на мене
----------------------------------------------
И голямата болка на двата мушмурока е защо още ЦСКА не е закрита?
П.П. Комплексарщината защо нямаме витрината на чорбата и сега ще гледаме псевдо-конкурси за баджове и грамоти.
хахахаа ники михайлов на вратата ............. а футболист номер едно на България удостоен с приза миналия месец е резерва
преди месец гледах МАЛКАТА ПЕРУКА как пази в турция ..................... все едно нямаше вратар на вратата .................. само 5-6 топки изкара от мрежата и ръкомахаше към защитниците пред него все недоволен от нещо си...
второто полувреме и баджанака му като влезне на смяна и съвсем ще ги изненадаме италианците
хайде по-сериозно ................. то бива, бива патриотизъм, но нека и малко прагматизъм да вкараме в прогнозите
ники ще се разиграе бе колега....той в турция нарочно така,за да обърка противника че не е във форма....иначе си знаем как са в БГ нещата от поколение на поколение
Те пък италианците как са се втурнали да вкарват! Мачът си е троен отвсякъде, а предвид разгромната загуба на Норвегия си е повече от задължителна победа за нас, без значение кой е на вратата и кой зад нея! Българи Юнаци!
тия италиани ще им направим една изненада и ще ги пратим на ботуша да си почиват......българи-юнаци ли беше че го позабравих напоследък
Дел потро просто не издържа физически.
Ако си беше взел сет-а при 5:4 вярвам, че щеше да вземе и мача...
Наш Григорий... там където коефициента е по-голям ... там ще излезе
Дават едва 1,38 за Пиронкова да загуби днес.
дел по удряше топката горе-долу със силата на нашата цвети гвоздейкова Явно контузията му все още не е отшумяла и го е страх да се напрегне и да удари силно. Показателно беше, че към края уинърите бяха 30-3 в полза на пошпишил, което е безумно просто за играч от неговия калибър Е, все пак си беше доста рисков залог, така че няма от какво да се оплаквам Пироня няма да я играя - Пенета е пълна дупка и нищо чудно да загуби (дано). А за мачовете на националите - за мен х2 на ДШ, което е сравнително доста добър коеф, ако го съчетая и с Глигор и още нещо - ето ти коеф. 2 и 100 еврарки бек ту майн
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Време за почивка !
Но утре... залози яко отново!
К 2,00 за Италия никак не е за изпускане
Мача ще е 0-0 или 0-1! По-вероятно първото! Италианците са пълен ****к и те - за това им е толкова коефициента въпреки че взе да пада!
Аз лично смятам да играя овър картони когато пуснат пазара, но не по-високо от над 3.5 щото съдията в 4 от последните 5 международни мача е вдигнал ТОЧНО 3!
ПП
За днес съм пуснал Словакия, Щвейцария и Англия -1.5 ама коефициента дойде едва 1.9
и аз обърках с дел по- гледах мача и е тотално аут ъф спейс, играеше като ученичка. Мисля, че нашия григорий не следва да има проблеми с пошпишил дори и в сегашната си форма, а коеф е 1.4. Може да пробвам и сесилката на коеф 6 срещу мугуруза - поне коеф си струва опита
Дел потро просто не издържа физически.
Ако си беше взел сет-а при 5:4 вярвам, че щеше да вземе и мача...
Наш Григорий... там където коефициента е по-голям ... там ще излезе
Дават едва 1,38 за Пиронкова да загуби днес.
и аз обърках с дел по- гледах мача и е тотално аут ъф спейс, играеше като ученичка. Мисля, че нашия григорий не следва да има проблеми с пошпишил дори и в сегашната си форма, а коеф е 1.4. Може да пробвам и сесилката на коеф 6 срещу мугуруза - поне коеф си струва опита
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар