IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Батков избяга в чужбина?

http://topsport.ibox.bg/news/id_1036341912

Run, Паткуфф, ruuun ......
    Еееее,ама излагаш се вече като кифладжия.Пак не позна, има среща с минджуков и инджов.
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
      За днес съм пуснал:
      Италия 17 - Германия 17 2 - квалификация за ЕП
      Испания 21 Норвегия 21 1 (-1,5)
      Общото К е 2,32, пък дано избия вчерашните фейлове
      Крайно време е да си почина малко или поне да спра да залагам на Германия - там кризата е навсякъде... включително и в DAX-а
      Новия ми залог е :
      Кипър 21 - Израел 21 2
      Швейцария 19 - Норвегия 19 1
      Общ К 2,98, пък дано покрият немските изпълнения вчера и днес
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Батков избяга в чужбина?

http://topsport.ibox.bg/news/id_1036341912

Run, Паткуфф, ruuun ......

Коментар

• ами успех, пък дано върже, аз ще гледам нещо тенис, макар че в момента нямам време, поради работните обстоятелства.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            не е лебедовата песен със сигурност, просто тези приятелски мачове са перфектната предпоставка за тото Нашите котенца редовно го отиграват това, таак че що и батковците да не го правят Затова и бягам от такива мачове. Тези дни ще погледна какво става из тенисите и ще се реша какво да правя, ако ли не - чакам редовните тиражи с първенствата.
            Те(германците) не правят разлика между официални и приятелски мачове - навсякъде резултатите им са много зле и не вярвам да имат нужда от тото.
            Просто играта им няма нищо общо с онова мачкане на съперника, което гледахме до преди 9 месеца. Дори и мача им срещу Аржентина на финала беше пълна трагедия и само факта, че гаучосите бяха бяха едно ниво над тях по футболно безхаберие не вкара мача в дузпи.
            Грешките са си мои и си тегля за тях
            За днес съм пуснал:
            Италия 17 - Германия 17 2 - квалификация за ЕП
            Испания 21 Норвегия 21 1 (-1,5)
            Общото К е 2,32, пък дано избия вчерашните фейлове
            Only God Can Judge me...

Коментар

• не е лебедовата песен със сигурност, просто тези приятелски мачове са перфектната предпоставка за тото Нашите котенца редовно го отиграват това, таак че що и батковците да не го правят Затова и бягам от такива мачове. Тези дни ще погледна какво става из тенисите и ще се реша какво да правя, ако ли не - чакам редовните тиражи с първенствата.
              Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
              Това 7:1 лятото явно е била лебедовата песен за машините
              След него всичко е зле...
              "next time E next time" както е казал поета...
              Утре има нов тираж !!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Успех и на теб!
                След издънките на Германците в предните мачове вярвам, че ще напълнят кошницата на "шампиона" (е*аси смешното първенство дето беше, въпреки че изкарах лев от него) довечера.
                За другото... топка е ... върти се...
                Браво на озитата ама Гуарани направо ми го нататрузи с това 0-1...дейш

Коментар

• Това 7:1 лятото явно е била лебедовата песен за машините
                  След него всичко е зле...
                  "next time E next time" както е казал поета...
                  Утре има нов тираж !!
                  Only God Can Judge me...

Коментар

Ами греда!
                    Браво Цеци, следващия път залогът е двоен!
                    Пропуснах я, но ще дублирам и аз залога ти

Коментар

Пробвахме го!
                      Чакам Цеци да приключи кариера днес и да се отдаде на плажовете в Маями
                      Засега се дърпа нещо в първия сет ама... има време
                      Ами греда!
                      Браво Цеци, следващия път залогът е двоен!
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Момци, що не пробвате тениса? Не съм ги гледал още, но почва Маями-ту, а това, дето го играете, са приятелски срещи, дето често завършват с "приятелски" резултати (не ви го пожелавам). Или пък поизчакайте малко до викенда - тогава ще има повече интрига, макар че мен лично националните отбор много ме дразнят, предпочитам първенствата. Ако ми остане време да играя, ще напиша и прогнози за тениса
                        Пробвахме го!
                        Чакам Цеци да приключи кариера днес и да се отдаде на плажовете в Маями
                        Засега се дърпа нещо в първия сет ама... има време
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• Момци, що не пробвате тениса? Не съм ги гледал още, но почва Маями-ту, а това, дето го играете, са приятелски срещи, дето често завършват с "приятелски" резултати (не ви го пожелавам). Или пък поизчакайте малко до викенда - тогава ще има повече интрига, макар че мен лично националните отбор много ме дразнят, предпочитам първенствата. Ако ми остане време да играя, ще напиша и прогнози за тениса

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Е, не може да се отрече, че сме номер 1

_`""\.........---,..................................
                            ......\...:-""``/`....|..................................
                            .......`;'.....//`\.../..................................
                            ......./...__.....|...('...............................
                            ......|_../O)\.....\..`).\...............................
                            ....._/-.....`......`"`..|`-.............................
                            ..-=;.`................../...`-..........................
                            /o.o.\...,_,....................'.................. ......
                            Умрех L._._;_.-'........................`'-....................
                            ..`'-.`.............'.................`'-................
                            ......`..........'........................`-._...........
                            ........'-._..-'.................................'..........
                            ...........\........No license.............`\.......
                            ............|..................................... ..\......
                            ............|....|................................ .;..._.
                            ............\....|...........|.................... .|-.((.
                            .............;...\.........../..../................|-.`\)
                            .............|.'..;........./....|.................|(_).)
                            .............|...\.\......./`....|...............тръц-пръц
                            ..............\...'.\..../`......|................/......
                            ...............|.../`|..;........\.............../.......
                            ...............|..|..|..|-._......'.............'........
                            .............../..|..|..|__.`'---"_;'-.......-'..........
                            ..............//__/../..|.....-'``....._.-'`.............

------------------------------------------

Ексклузивно: Сделката за ЦСКА пропадна! Лупи, какво правиш?!

http://topsport.ibox.bg/material/id_...fpage_2/#clist
                            -------------------------------------------

П.П. Точно както си и мислех - Манджуков и Инджов имитираха "интерес", колкото да разбият отбора и се изнесоха

Нали Манджук ходи в Разград на сгляда с Домуса и са начертали планчето, за да не стават непредвидени неща с титлата
                            Призрака на директивата отново се носи из ловните полета на красноармейското менте
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Аз съм с два големи залога, че ми писна от тия маненките (60-70 кинта всеки):
                              Над 2.5 гола Германия-Австралия на 1.44
                              Над 2.25 гола Гуарани-Сол де Америка на 1.425 (достраша ме да отида на 2.5 - така при 2 гола ще си върна половината залог)!

Успех с твоите и дано Германия и Гуарани вкарат поне по 3!
                              Успех и на теб!
                              След издънките на Германците в предните мачове вярвам, че ще напълнят кошницата на "шампиона" (е*аси смешното първенство дето беше, въпреки че изкарах лев от него) довечера.
                              За другото... топка е ... върти се...
                              Only God Can Judge me...

Коментар

Само да не ме вкараш в интрига, иначе лошо няма...

Иначе днес съм сложИл на:

Грузия - Малта 1 (дали не трябваше да бет-на ХК )
                                Германия - Австралия 1 -1,5
                                Общо К 2.03

Другото ми залог е Пирончето да падне при 1,70 заедно с победа на Хайлендърите над "сепаратистите" с 1,57 или иначе казано 2,67
                                Аз съм с два големи залога, че ми писна от тия маненките (60-70 кинта всеки):
                                Над 2.5 гола Германия-Австралия на 1.44
                                Над 2.25 гола Гуарани-Сол де Америка на 1.425 (достраша ме да отида на 2.5 - така при 2 гола ще си върна половината залог)!

Успех с твоите и дано Германия и Гуарани вкарат поне по 3!

Коментар

Working...
                                X