Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеЗа днес съм пуснал:
Италия 17 - Германия 17 2 - квалификация за ЕП
Испания 21 Норвегия 21 1 (-1,5)
Общото К е 2,32, пък дано избия вчерашните фейлове
Новия ми залог е :
Кипър 21 - Израел 21 2
Швейцария 19 - Норвегия 19 1
Общ К 2,98, пък дано покрият немските изпълнения вчера и днесOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениене е лебедовата песен със сигурност, просто тези приятелски мачове са перфектната предпоставка за тото Нашите котенца редовно го отиграват това, таак че що и батковците да не го правят Затова и бягам от такива мачове. Тези дни ще погледна какво става из тенисите и ще се реша какво да правя, ако ли не - чакам редовните тиражи с първенствата.
Просто играта им няма нищо общо с онова мачкане на съперника, което гледахме до преди 9 месеца. Дори и мача им срещу Аржентина на финала беше пълна трагедия и само факта, че гаучосите бяха бяха едно ниво над тях по футболно безхаберие не вкара мача в дузпи.
Грешките са си мои и си тегля за тях
За днес съм пуснал:
Италия 17 - Германия 17 2 - квалификация за ЕП
Испания 21 Норвегия 21 1 (-1,5)
Общото К е 2,32, пък дано избия вчерашните фейловеOnly God Can Judge me...
Коментар
-
не е лебедовата песен със сигурност, просто тези приятелски мачове са перфектната предпоставка за тото Нашите котенца редовно го отиграват това, таак че що и батковците да не го правят Затова и бягам от такива мачове. Тези дни ще погледна какво става из тенисите и ще се реша какво да правя, ако ли не - чакам редовните тиражи с първенствата.
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеТова 7:1 лятото явно е била лебедовата песен за машините
След него всичко е зле...
"next time E next time" както е казал поета...
Утре има нов тираж !!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеУспех и на теб!
След издънките на Германците в предните мачове вярвам, че ще напълнят кошницата на "шампиона" (е*аси смешното първенство дето беше, въпреки че изкарах лев от него) довечера.
За другото... топка е ... върти се...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеАми греда!
Браво Цеци, следващия път залогът е двоен!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеПробвахме го!
Чакам Цеци да приключи кариера днес и да се отдаде на плажовете в Маями
Засега се дърпа нещо в първия сет ама... има време
Браво Цеци, следващия път залогът е двоен!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМомци, що не пробвате тениса? Не съм ги гледал още, но почва Маями-ту, а това, дето го играете, са приятелски срещи, дето често завършват с "приятелски" резултати (не ви го пожелавам). Или пък поизчакайте малко до викенда - тогава ще има повече интрига, макар че мен лично националните отбор много ме дразнят, предпочитам първенствата. Ако ми остане време да играя, ще напиша и прогнози за тениса
Чакам Цеци да приключи кариера днес и да се отдаде на плажовете в Маями
Засега се дърпа нещо в първия сет ама... има времеOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Момци, що не пробвате тениса? Не съм ги гледал още, но почва Маями-ту, а това, дето го играете, са приятелски срещи, дето често завършват с "приятелски" резултати (не ви го пожелавам). Или пък поизчакайте малко до викенда - тогава ще има повече интрига, макар че мен лично националните отбор много ме дразнят, предпочитам първенствата. Ако ми остане време да играя, ще напиша и прогнози за тенисаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, не може да се отрече, че сме номер 1
_`""\.........---,..................................
......\...:-""``/`....|..................................
.......`;'.....//`\.../..................................
......./...__.....|...('...............................
......|_../O)\.....\..`).\...............................
....._/-.....`......`"`..|`-.............................
..-=;.`................../...`-..........................
/o.o.\...,_,....................'.................. ......
Умрех L._._;_.-'........................`'-....................
..`'-.`.............'.................`'-................
......`..........'........................`-._...........
........'-._..-'.................................'..........
...........\........No license.............`\.......
............|..................................... ..\......
............|....|................................ .;..._.
............\....|...........|.................... .|-.((.
.............;...\.........../..../................|-.`\)
.............|.'..;........./....|.................|(_).)
.............|...\.\......./`....|...............тръц-пръц
..............\...'.\..../`......|................/......
...............|.../`|..;........\.............../.......
...............|..|..|..|-._......'.............'........
.............../..|..|..|__.`'---"_;'-.......-'..........
..............//__/../..|.....-'``....._.-'`.............
------------------------------------------
Ексклузивно: Сделката за ЦСКА пропадна! Лупи, какво правиш?!
http://topsport.ibox.bg/material/id_...fpage_2/#clist
-------------------------------------------
П.П. Точно както си и мислех - Манджуков и Инджов имитираха "интерес", колкото да разбият отбора и се изнесоха
Нали Манджук ходи в Разград на сгляда с Домуса и са начертали планчето, за да не стават непредвидени неща с титлатаЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз съм с два големи залога, че ми писна от тия маненките (60-70 кинта всеки):
Над 2.5 гола Германия-Австралия на 1.44
Над 2.25 гола Гуарани-Сол де Америка на 1.425 (достраша ме да отида на 2.5 - така при 2 гола ще си върна половината залог)!
Успех с твоите и дано Германия и Гуарани вкарат поне по 3!
След издънките на Германците в предните мачове вярвам, че ще напълнят кошницата на "шампиона" (е*аси смешното първенство дето беше, въпреки че изкарах лев от него) довечера.
За другото... топка е ... върти се...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеСамо да не ме вкараш в интрига, иначе лошо няма...
Иначе днес съм сложИл на:
Грузия - Малта 1 (дали не трябваше да бет-на ХК )
Германия - Австралия 1 -1,5
Общо К 2.03
Другото ми залог е Пирончето да падне при 1,70 заедно с победа на Хайлендърите над "сепаратистите" с 1,57 или иначе казано 2,67
Над 2.5 гола Германия-Австралия на 1.44
Над 2.25 гола Гуарани-Сол де Америка на 1.425 (достраша ме да отида на 2.5 - така при 2 гола ще си върна половината залог)!
Успех с твоите и дано Германия и Гуарани вкарат поне по 3!
Коментар
Коментар