IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    уважавам хората като теб които споделят предварително прогнозите си на които смятат да заложат

.....
    Само да не ме вкараш в интрига, иначе лошо няма...

Иначе днес съм сложИл на:

Грузия - Малта 1 (дали не трябваше да бет-на ХК )
    Германия - Австралия 1 -1,5
    Общо К 2.03

Другото ми залог е Пирончето да падне при 1,70 заедно с победа на Хайлендърите над "сепаратистите" с 1,57 или иначе казано 2,67
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Е, не може да се отрече, че сме номер 1

_`""\.........---,..................................
      ......\...:-""``/`....|..................................
      .......`;'.....//`\.../..................................
      ......./...__.....|...('...............................
      ......|_../O)\.....\..`).\...............................
      ....._/-.....`......`"`..|`-.............................
      ..-=;.`................../...`-..........................
      /o.o.\...,_,....................'.................. ......
      Умрех L._._;_.-'........................`'-....................
      ..`'-.`.............'.................`'-................
      ......`..........'........................`-._...........
      ........'-._..-'.................................'..........
      ...........\........No license.............`\.......
      ............|..................................... ..\......
      ............|....|................................ .;..._.
      ............\....|...........|.................... .|-.((.
      .............;...\.........../..../................|-.`\)
      .............|.'..;........./....|.................|(_).)
      .............|...\.\......./`....|...............тръц-пръц
      ..............\...'.\..../`......|................/......
      ...............|.../`|..;........\.............../.......
      ...............|..|..|..|-._......'.............'........
      .............../..|..|..|__.`'---"_;'-.......-'..........
      ..............//__/../..|.....-'``....._.-'`.............

------------------------------------------

Ексклузивно: Сделката за ЦСКА пропадна! Лупи, какво правиш?!

http://topsport.ibox.bg/material/id_...fpage_2/#clist
      -------------------------------------------

П.П. Точно както си и мислех - Манджуков и Инджов имитираха "интерес", колкото да разбият отбора и се изнесоха

Нали Манджук ходи в Разград на сгляда с Домуса и са начертали планчето, за да не стават непредвидени неща с титлата

Коментар

централата на УЕФА като се премести в разград тогва вече ще съм сигурен, че ще има лиценз

това, че БФС ще му го подпечата лиценза изобщо не означава, че УЕФА няма да разгледа казуса преди да допуснат разград да играе в състезания под тяхна егида
        Ами, ха, дано, ама надали.

Спокойно, той Паткуфф ще им вземе лиценза като свърши сезона по стар рогат обичай

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Не можах да намеря другия линк за 10 сек. - па не ми се търси - нали спориш, че Разград нямало да вземат лиценз.

Е, пише ти - ще вземат. Па, ние сега докато се уточним къде са превели кинтите за Анисе и защо никой не ги е получил - отиде за другата година.

Сега ще ги пуснат.

П.П. Ти въобще вярваш ли си, че Домуса няма да си даде сам лиценз на себе си като е в БФС-ту, че ги дрънкаш тия лафчета?
          централата на УЕФА като се премести в разград тогва вече ще съм сигурен, че ще има лиценз

това, че БФС ще му го подпечата лиценза изобщо не означава, че УЕФА няма да разгледа казуса преди да допуснат разград да играе в състезания под тяхна егида

Коментар

е, нали ти даваш този линк който отгоре на всичко еб@ва м@йката на пейзажа на инвестора
            Не можах да намеря другия линк за 10 сек. - па не ми се търси - нали спориш, че Разград нямало да вземат лиценз.

Е, пише ти - ще вземат. Па, ние сега докато се уточним къде са превели кинтите за Анисе и защо никой не ги е получил - отиде за другата година.

Сега ще ги пуснат.

П.П. Ти въобще вярваш ли си, че Домуса няма да си даде сам лиценз на себе си като е в БФС-ту, че ги дрънкаш тия лафчета?

Коментар

Ами, виж аз какво съм ти писал по-долЕ:

Латекса, Разград и Славия.

П.П. И мен ме учудиха тия от Труд с това Море, ама явно джурналиста бърка отборите в А група
              е, нали ти даваш този линк който отгоре на всичко еб@ва м@йката на пейзажа на инвестора

Коментар

• Ами, виж аз какво съм ти писал по-долЕ:

Латекса, Разград и Славия.

П.П. И мен ме учудиха тия от Труд с това Море, ама явно джурналиста бърка отборите в А група

От друго място съм ги чел и тия като са преписвали оттам са се омотали.

Коментар

Тигре, кротко, бря. Като пиете две малки и се гипсите
                  -----------------------------

Само три отбора от А група готови за лиценз
                  що не мислите когато четете журналистически измислици с единствената цел да се вземе хонорар?

как черно море може да са изрядни

Според отлично информиран източник на „Труд” изрядни към момента са Лудогорец, Черно море и Славия. Останалите клубове имат сериозни проблеми.
                  според труд били изрядни --- ха ха ха

а по-долу четем, че

Президентът на БФС бил категоричен, че за последно се играе на терени като тези във Варна...
                  нещо не ми се връзват сигналите които втълпява тази статийка

====================================

п.п. в началото на следващия месец ще има официално инфо кои отбори ще имат лицензи за следващото първенство ................... до края на месеца ще има само спекула кой ще вземе и кой няма да вземе лиценз
                  Last edited by 2012; 24.03.2015, 22:31.

Коментар

• Тигре, кротко, бря. Като пиете две малки и се гипсите
                    -----------------------------

Само три отбора от А група готови за лиценз

http://sportvox.net/2015/03/12/само-...-за-лиц/

Цитат:

Според отлично информиран източник на „Труд” изрядни към момента са Лудогорец, Черно море и Славия. Останалите клубове имат сериозни проблеми.
                    ------------------------------

П.П. Т'ва Анисе стига си сте фъчкали с него, защото го взехте от нас и клаузата при продажба е 50% за нас.

И ние чакаме от Киро Гела кинти за него ( 600 хил. левас - другите 600 хил. са за вас )

Коментар

Само Разград са оправили лицензите досега. Всичко останало е в кофата и БфС ве

задълженията на разград са около 1,5 милиона български лева към БОТЕВ Пловдив и за тези задължения са информирани Лицензионна комисия на БФС и Лицензионна комисия по феърплей в УЕФА

гела отказва да плати на БОТЕВ пълните суми по договорите за трансферите на Анисе и Хамза, но дори БФС да му даде лиценз, то в Европа ще го резнат през кръста...

Коментар

това се отнася за два от клубовете .................... при другите два няма подобен казус

съвсем отделен въпрос е, че новите чорбари притискат старата "чичо томова чорба" да вземат да абордаж клуба

при другите ---> не знам кой седи зад "говеждия тръст", но знам, че агент тара няма толкова лесно да напусне потъващия кораб
                        Само Латекса, Разград и Славия са оправили лицензите досега. Всичко останало е в кофата и БфС вече не може да ги покрива, защото изравнихме критериите тук и за Юръп.

А, защо им прехвърлят акциите без тежести? Предполагам ще има репо-сделки.

Коментар

Ами, точно заради лицензирането е това "движение" на акции по клубовете. Вече няма разлика дали лиценз ще е за Европа или за БГ.

Ха, помисли малко.
                          това се отнася за два от клубовете .................... при другите два няма подобен казус

съвсем отделен въпрос е, че новите чорбари притискат старата "чичо томова чорба" да вземат да абордаж клуба

при другите ---> не знам кой седи зад "говеждия тръст", но знам, че агент тара няма толкова лесно да напусне потъващия кораб

Коментар

остави го сайта, а гледай за какво става на въпрос

аз ти пиша, че за последните 24 часа в 4 бг клуба има "игра" за акциите

а ти ми пишеш, че и на ЦСКА и на Левски са необходими около 750-800 К лева за да получат лиценз

съвсем различни са двете неща...
                            Ами, точно заради лицензирането е това "движение" на акции по клубовете. Вече няма разлика дали лиценз ще е за Европа или за БГ.

Ха, помисли малко.

Коментар

Тоя линк с Дон Балон на Насо Фидерасо пасквила го мани.

Днес чорбата пуснаха декларация, че сроковете за лиценз изтичат и ако Лупи направи спънка по смяна на собственост ( респективно 800 хил. левас ) не успеят да се изчистят, ще го изнасилят

А, па ФК Подуене откъде ще намерят 750 хил. левас си остава мистерия.
                              остави го сайта, а гледай за какво става на въпрос

аз ти пиша, че за последните 24 часа в 4 бг клуба има "игра" за акциите

а ти ми пишеш, че и на ЦСКА и на Левски са необходими около 750-800 К лева за да получат лиценз

съвсем различни са двете неща...

Коментар

• Тоя линк с Дон Балон на Насо Фидерасо пасквила го мани.

Днес чорбата пуснаха декларация, че сроковете за лиценз изтичат и ако Лупи направи спънка по смяна на собственост ( респективно 800 хил. левас ) не успеят да се изчистят, ще го изнасилят

А, па ФК Подуене откъде ще намерят 750 хил. левас си остава мистерия.

Коментар

Working...
                                X