IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Ами браво на Гришо!
    Победа за престиж и дано му даде самочувствие, че може да играе срещу големите.
    Въпреки това си мисля, че това ще му е последната победа срещу Стан
    И за бях заложил за Бъбринката - тоя явно славата му е дошла много!
    Не знам дали това е последната победа на Григор срещу него, но със сигурност сме видели последната титла от големия шлем на швейцареца!

Коментар

Ами браво на Гришо!
      Мдам, има и такива мачове.

Тоя Стан мязаше кат' на 3 шишета с ракия и каса бира. Пълен неадекватник, добре че нашият го лепна в точния момент.

Сега май на Федерер ще отиде и по традиция нашият ще се гипсира

Коментар

• гледах мача, вавринката просто беше яко препил - покателно е, че първите 10 точки, които нашия спечели, бяха до една непредизвикани грешки на бъбринката Ама щом е за нашия - може

П.С. Глигорий е потвърдил участие на турнамента в стамбула града гулемъ ot 27.04. Мисля да вземе да ида за полуфинлаите и финала, ако избощо се класира за него, но пък е отказал да защитава титлата си в букурещиту следващата седмица - мислех и там да ходя.
        Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        Да бе, да му се не надява човек !!!
        Ще ми прецака тото-то и трябва да го убия!
        Вярвам, че ще издъхне след първия сет
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Не знам, той Вавринка още не знае къде се намира. Пълен шаш е в момента.

Ей, сега нашият, ако не го беше изтървал да му пусне геймче и вместо 4:1 да стане 5:0 и оня трудно щеше да влезе в мача.

Сега ще видим дали ще се закучи мача. Ако Гъргор започне с коронните си глупости да му се срине сервиса и типичното му отпускане ....
          Ами браво на Гришо!
          Only God Can Judge me...

Коментар

• А Стария Бен не можа да гледа мачовете, защото се беше възнесъл в други агрегатно състояние ....
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              моето мнение за мача снощи - фал срещу Алонсо, после никаква дузпа, Нойер избива топката. Това не променя факта, че Порто заслужено би, както и очаквах предвид състава на баварците.
              Анджък ...
              Last edited by Колчо Слепеца; 16.04.2015, 14:06.
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• моето мнение за мача снощи - фал срещу Алонсо, после никаква дузпа, Нойер избива топката. Това не променя факта, че Порто заслужено би, както и очаквах предвид състава на баварците.

Коментар

Не знам, той Вавринка още не знае къде се намира. Пълен шаш е в момента.

Ей, сега нашият, ако не го беше изтървал да му пусне геймче и вместо 4:1 да стане 5:0 и оня трудно щеше да влезе в мача.

Сега ще видим дали ще се закучи мача. Ако Гъргор започне с коронните си глупости да му се срине сервиса и типичното му отпускане ....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Брей, наш' Гъргор хакна 2 пробива на Стан и води с 3 на 0 в първия сет
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Брей, наш' Гъргор хакна 2 пробива на Стан и води с 3 на 0 в първия сет

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Готино!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            ся - според мен трябва да почнете от Хумелс, Шшшмелцер и т.н., че тая смешната защита Ви изяжда хляба!
                            Жалко че съдията нямаше топки да изгони Нойер в третата минута, че голям *** щяхте да ядете - сега пак бива - 2-0 у дома и минавате "с 3-"
                            Ами за Хумелс (който по спомен си е "наш" кадър изгонен по глупост) нямам нищо против. Шмелцер не го ща. ..
                            Да, Нойер межеше да бъде изгонен...
                            Мисля, че при отнемането на топката от Алонсо имаше нарушение. Не като оправдание, но все пак...
                            Данте е пътник. Заслужено. Първия сезон, като дойде от Гладбах, беше много сигурен и точен. Сега е пълна ДУПКА. Ако има как и Жозеп с него, да фане пътя, че тоа направо ми къса нервите, тоа спецялис ...
                            Важното е, че въпреки безобразната игра, некакси вкарахме един гол на чужд терен
                            (в тяхната врата един, в нашата три. И трите гола са си лично наши. Да ни се водят в статистиката ). Ако някак успеем да оздравим Швайни, Робен и Рибери, в реванша мисля, че имаме реални шансове да отстраним Порто...
                            За мен, вече втора година Гьотце остава загадка. Че умее, умее. Няма спор. Но в Байерн (при този треньор може би) не мож си намери местото И лево и десно. Се същото - едно-две навързвания на защитници и нищо повече. Да е вкарал 3-4 гола тоя сезон.. .. Вчера, като добавим неговото и на Бернат "представяне" с това на "защитата", напрао си мисля, че отървахме по сериозна загуба...
                            Как да е.
                            MIA SAN MIA !!!!
                            Бъдете здрави и щастливи !!!
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Що бре? Баруся са мноо читав отбор.
                              Кефат ме.
                              Сметам, че Клопо ели Симеоне, са праилните тренери на Байерн.
                              Али Тухел, в крайна случай...
                              Да.
                              ся - според мен трябва да почнете от Хумелс, Шшшмелцер и т.н., че тая смешната защита Ви изяжда хляба!
                              Жалко че съдията нямаше топки да изгони Нойер в третата минута, че голям *** щяхте да ядете - сега пак бива - 2-0 у дома и минавате "с 3-"

Коментар

• Изгоре Байерн, изгоре ...

Коментар

Working...
                                X