Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениещеше да е страшно ако беше почнал титулят...ние второто полувреме и без това атака нямахме, така че и ти да го играеше център-нападател същата работа...обаче той Божинката малко добитък прави...пък и можеше да ги псува на италиански...не е малко ...
А за добитък, не се знай, кой по-по-най ...
Виж за псувните, би заложил на нашенското. Не е толко звучно, като аталянското звучене, ама па със съдържанието, че ги изтепам !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЧестно казано, не знам кой реди състава, но дори и друг да е с изключение на малкия перукан не виждам другаде с какво е сбъркал?
При 2 на 1 за нас в последните 15 мин. не се пуска Божинов, а вадиш нападал и пускаш дефанзивен халф или защитник.
Затваряш мача. Това, ако не е грешка, кое е грешка? Ние след 70 мин. не можехме да ходим по терена, а той пуска Божинов и все едно останахме с 10 души
Затова ти казвам, че Петев не реди състава, а са му казали кои да пуска
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение"Головия хищник" Божинов, по каква работа беше на терена ???
И въобще, що дири в националния отбор ???
За петнайс минути на такова ниво, и аз съм навит да поритам.
Без пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЧестно казано, не знам кой реди състава, но дори и друг да е с изключение на малкия перукан не виждам другаде с какво е сбъркал?
И въобще, що дири в националния отбор ???
За петнайс минути на такова ниво, и аз съм навит да поритам.
Без пари.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДобре, ще видим колко мача ще могат да изиграят на сравнително високо ниво.
Със сигурност Петев не реди състава
От тая постна пица, която представлява българския футбол успя да сглоби нещо горе-долу прилично! Титуларната защита на Ювентус, вратаря и опорния халф на ПСЖ бяха смешни...верно за 30на минути - но факта си е факт - направя ги попиляха "великите жабарчета"!
ПП Не че не очаквам велико да се осерем с още един хикс срещу Малта де, но ако не стане ще съм доволен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз лично ти говоря за първите 30-40 минути на мача! Всяка атака на нашите си беше голова! После - нормално - свършиха силите, а назобаните жабари ни прибраха в нашето наказателно поле! И все пак - положенията, които пропуснаха си бяха чисто на чисто 2: един удар с глава на Чиро Имобиле от 2-3 метра и едно положение при 2-2 когато мисля Бертолачи стреля на сантиметри от гредата, но пък и Малката перука излезе и му затвори ъгъла!
Със сигурност Петев не реди състава
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДали е показал игра?
Явно сме гледали различни мачове, понеже жабетата се скъсаха да пропускат.
П.П. На подобни хейтърски постчета, ги питай след 2004г., когато денсим последно на голям форум какво става като закъсаха чорбата и рогатите?
3 титли Разград, 2 Литекс и ....
--------------------------
Пламен Марков и Стоичков ги оритват за Х срещу Италия и Х срещу Албания при шансове в група от първите 2 да се класираме. Изпроводяк е, че са пълен провал.
10 години по-късно - вече Х срещу Италия и никакви шансове за бараж ( вече от 3 отбора ) се представя като ултра-гига-мега успех.
П.П. Вероятно аз съм изтрещял и не помня последните 10 години с нац. отбор
Важното е, че Петев смотаняка пуска малката перука на вратата.
И уникалната смяна при 2 на 1 за нас Божинов за Мицански.
Явно треньорският гений беше тръгнал да прави 6 на 1 за нас с подобна смяна, а не да затвори мач, когато водим и да издържим още 20 мин.
Не искам да коментирам фарса национален отбор, че ще ме помислите за хейтър, а това са А и Б на футбола, които се учат тактически още в 3-5 клас при децата - поне мен ме учиха тогава - в тях групи като бях
Коментар
-
Звездните формации на Стивън Джерард и Джейми Карагър не се победиха, завършвайки 2:2 в зрелищен благотворителен мач, събрал над 1 милион паунда за фондацията на Ливърпул.
Очевидно Марио Балотели бе взел мача доста присърце, защото откри резултата със снаряд извън наказателното поле, а малко след това изведе Дидие Дрогба сам срещу вратаря и африканецът удвои.
Стивън Джерард и неговият тим се оказаха догонващи в резултата, но изравниха, благодарение на двете дузпи, реализирани от капитана на Ливърпул.
И двете бяха доста спорни, особено тази в средата на второто полувреме, когато Луис Суарес се гмурна и реферът посочи бялата точка.
е, бива ли и на благотворителен мач да се гмуркате???
поне в игра между приятели можехте да бъдете мъже, но...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеИ едно коментарче на мача от мен: Страхотно представяне на нашият отбор! Верно че второто полувреме издишахме, но все пак нека сме реалисти - футболистите ни играят за "грандове" като Кубан, Болтън...и май ЦСКА е най-добрият отбор, чийто играч имаме (само че Московското, не софийската му братушка)!
Можехме и да паднем накрая, но ако фаула на Попов бе една педя по-долу при 3-1 Италиянците нямаше да вземат нищо!
ПП Не че шансовете ни за третото място са се увеличили, кой знае колко, но поне отбора показа игра...за първи път от много време насам!!!
Явно сме гледали различни мачове, понеже жабетата се скъсаха да пропускат.
П.П. На подобни хейтърски постчета, ги питай след 2004г., когато денсим последно на голям форум какво става като закъсаха чорбата и рогатите?
3 титли Разград, 2 Литекс и ....
--------------------------
Пламен Марков и Стоичков ги оритват за Х срещу Италия и Х срещу Албания при шансове в група от първите 2 да се класираме. Изпроводяк е, че са пълен провал.
10 години по-късно - вече Х срещу Италия и никакви шансове за бараж ( вече от 3 отбора ) се представя като ултра-гига-мега успех.
П.П. Вероятно аз съм изтрещял и не помня последните 10 години с нац. отбор
Важното е, че Петев смотаняка пуска малката перука на вратата.
И уникалната смяна при 2 на 1 за нас Божинов за Мицански.
Явно треньорският гений беше тръгнал да прави 6 на 1 за нас с подобна смяна, а не да затвори мач, когато водим и да издържим още 20 мин.
Не искам да коментирам фарса национален отбор, че ще ме помислите за хейтър, а това са А и Б на футбола, които се учат тактически още в 3-5 клас при децата - поне мен ме учиха тогава - в тях групи като бях
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ на мен така ми се струва. А тоя Поли Апостолов от известно време работи за ТИМ.
Как ти се вижда неговото включване?!?!??!
Апостолов беше в управителния на БОТЕВ по времето на митьо-селския христолов .................. най-черния период в 103 годишната история на клуба
преди Апостолов начело на сдружението на феновете беше Марин Бакалов, но след влизането ни при професионалистите феновете пожелаха тази рокада по ред причини и така през 2011 г. бе избран Апостол
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениелично според мен той не е се отказал съвсем от клуба защото в противен случай трябваше да върне и другите 39% които държи чрез ТЦ-ИМЕ
.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар