Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениемалко (революция,свобода) и кое не е, или е най важнотоГ.Т.Н.Т Мечка
http://vbox7.com/play:6695fbb90d
спешъл за дамите.лека вечер на всички.Отивам аз на Бакарди, да помисля за Хегел и едни 100 грама
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеДа, да видиш "своя" ум отстрани, от вън.
Но "най-важно" може да означава, че си се ограничил на 100 процента в своя ум, макар и да може да не е така. Ъ?
Щото какво е "най-", Ананда?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
малко (революция,свобода) и кое не е, или е най важнотоГ.Т.Н.Т Мечка
http://vbox7.com/play:6695fbb90d
спешъл за дамите.лека вечер на всички.Отивам аз на Бакарди, да помисля за Хегел и едни 100 грамаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеП.П. Хегел не го тача, както и Декарт (откъм философската му страна). Виж източните им колеги според мен са много по-разбираеми и полезни! Но... разни хора разни идеалиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Не ми върви тия дни - снощи концерт на Пайнер, днес циганска сватба
Добрата новина е, че днес джамбурето е поне на 300 метра и с няколко стотин вата по-слабо откъм децибели, и то в другата страна на улицата, т.е. не се чува при затворени прозорци.Иначе си ги уважавам съседите и се имаме, ама не това е най-важното в случая. Важни са гледните точки, а те сигурен съм са коренно ралзични у жителите в съседните блокове, но дано всичко си мине без излишни разправии - хора сме все пак
П.П. Хегел не го тача, както и Декарт (откъм философската му страна). Виж източните им колеги според мен са много по-разбираеми и полезни! Но... разни хора разни идеали
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеПа айде язе, като по-стар и гьонсурат (другите ин ги е страх ели не ин ги пука, а Вал пита и не пита, по женски) - ше питам:
па кое е най-важното, да го еба?
"Много отдавна имало монах на име Добра звезда, който можел да рецитира целия канон. Но не успял да избегне колелото, защото не виждал собствената си природа. Ако това се е случило с Добра звезда, то хората, които днес рецитират само по няколко сутри и шастри и си мислят, че това е Дхарма, са глупаци. Ако не видиш своя ум, декламирането на толкова много думи е безсмислено."
БодхидхармаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнението там е проблема,че никой не го пита.на 40+ сме
не хаби бакъро и винкело за глупости.
Гъдулка, синджир и танци.
П.П. Ку не танцува - пред камината, проснат по очи
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМного хубав и уместен въпрос.
Благодаря за въпроса !!! Но, късно, вече забравих кое е най важното.
Но не това е най важното) - ше питам:
па кое е най-важното, да го еба?Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПрава съм, я ... как да не съм права.
Щото нали знаеш какво са казали французите за жена, която не е права.!?
П.П. Ако не знаеш какво са казали, ще ти напишаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМоже и да си права, но не това е най важното !!!
Щото нали знаеш какво са казали французите за жена, която не е права.!?
П.П. Ако не знаеш какво са казали, ще ти напишаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеA koe e, според твоето субективно виждане?
Благодаря за въпроса !!! Но, късно, вече забравих кое е най важното.
Но не това е най важнотоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар