IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Доообро утрооо !!!
    Честити Ви светли празници ! ( малко късно, но за пръв път от 4 дни пускам компота...)
    Много слънце събрах, даже и "на потник" изгорях....

тт Тнм, тия два щъркела да не донесат "нещо"...?
    Ако това "нещо" е онова, за което си мисля, бих искала да те светна, че в "Патологична бременност" и "Родилно отделение", находящи се в болницата у хабитата, има разлепени мои снимки и всичкото дофтур знае, че нямам право да влизам там. Предишните пъти бяха вдигнали ръце от мен.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Живи и здрави, тайфата!
      Някои работиха и хапваха, други ги гледахме, критикувахме и също похапвахме И правехме снимки.

По-дребната 1/3-та пълноправен член на фамилията заедно с дебелото псе, качено на трактора, бръмкаше в третия стълб на пенсионното осигуряване и по едно време се появиха тези две големи фтички. Въобще не се притесниха, а започнаха да си похапват.
      Доообро утрооо !!!
      Честити Ви светли празници ! ( малко късно, но за пръв път от 4 дни пускам компота...)
      Много слънце събрах, даже и "на потник" изгорях....

тт Тнм, тия два щъркела да не донесат "нещо"...?

Коментар

• Добро Утро.

Хяйде вече на работа,че много се олежахте

За мен пък е време за почивка веке
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Ми ..., не знам. Затуй си бучим фиданките и сами си го прайм третия стълб.
          Добре изглежда Може да ме вдъхновиш да отида да изчистя на жена ми парцела лятото. Може да се видят дръвчетата. Тате е казал, че спира да бачка след месец. Ще го пращам да се занимава Така де. На 2 лева с маршрутката е Добрич

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            п.п.Успешна седмица на всички.
            Нека е добра и усмихната!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Въх, тези ще изхрупат калифорнийския червей
              обясни като хората
              нищо не разбирам от тез дела и къв е проблема
              ...няма да има после червеи или специално този от цивилизацията ))

Коментар

Май и предните два стълба сами ще си ги правим.

п.п.Успешна седмица на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  хаха, хвърли ме в размисъл кво беше туй 3ти стълб и свърши или почна ...реформата ))
                  хубави птички верни дружки, с тях се обясняваме...поне някои за по-лесно... за произхода на бебчо, като ги видим си завързваме мартениците по дърветата...
                  голяма символика ....липсват ми, тази година, май от твойта снимка ги видях за първи път
                  Мечо

Коментар

...
                    По-дребната 1/3-та пълноправен член на фамилията заедно с дебелото псе, качено на трактора, бръмкаше в третия стълб на пенсионното осигуряване и по едно време се появиха тези две големи фтички. Въобще не се притесниха, а започнаха да си похапват.
                    хаха, хвърли ме в размисъл кво беше туй 3ти стълб и свърши или почна ...реформата ))
                    хубави птички верни дружки, с тях се обясняваме...поне някои за по-лесно... за произхода на бебчо, като ги видим си завързваме мартениците по дърветата...
                    голяма символика ....липсват ми, тази година, май от твойта снимка ги видях за първи път

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Въх, тези ще изхрупат калифорнийския червей:eek:

Ко!? Нье!!! У Чужденеция предпочитат инсектите и избягват да развъждат от тез екзотични добитъци
                      Фтичките си рупат представители на местната фауна
                      Мечо

Коментар

Живи и здрави, тайфата!
                        Някои работиха и хапваха, други ги гледахме, критикувахме и също похапвахме И правехме снимки.

Въх, тези ще изхрупат калифорнийския червей

Коментар

• Поздрави

https://youtu.be/YulZTU_HEco?t=114
                          Малко... така... нещо таково.
                          (1989-а, СССР)

Но който - не, пък може пък поздрав с Граовското:
                          https://www.youtube.com/watch?v=Fv_kh2pmzQU

Пък съвсем който не - поздравявам го с тая децка накрая:
                          https://www.youtube.com/watch?v=ybgk6DOWa1g
                          Last edited by noneth; 13.04.2015, 19:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Светли празници!
                            Здраве и любов за всички!

изядохте ли агнето )) или му се размина за 6ти май
                            Много ядене тез дни...а за постилите...направо мастна бомба
                            добре, че я има зелената салата с оцет
                            Живи и здрави, тайфата!

Last edited by tnm; 13.04.2015, 19:32.
                            Мечо

Коментар

• Светли празници!
                              Здраве и любов за всички!

изядохте ли агнето )) или му се размина за 6ти май
                              Много ядене тез дни...а за постилите...направо мастна бомба
                              добре, че я има зелената салата с оцет

Коментар

• Воистина Воскресе!
                                Мързеливо време. Изкълчих се от нищоправене...

Коментар

Working...
                                X