If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Доообро утрооо !!!
Честити Ви светли празници ! ( малко късно, но за пръв път от 4 дни пускам компота...)
Много слънце събрах, даже и "на потник" изгорях....
тт Тнм, тия два щъркела да не донесат "нещо"...?
Ако това "нещо" е онова, за което си мисля, бих искала да те светна, че в "Патологична бременност" и "Родилно отделение", находящи се в болницата у хабитата, има разлепени мои снимки и всичкото дофтур знае, че нямам право да влизам там. Предишните пъти бяха вдигнали ръце от мен.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Живи и здрави, тайфата!
Някои работиха и хапваха, други ги гледахме, критикувахме и също похапвахме И правехме снимки.
По-дребната 1/3-та пълноправен член на фамилията заедно с дебелото псе, качено на трактора, бръмкаше в третия стълб на пенсионното осигуряване и по едно време се появиха тези две големи фтички. Въобще не се притесниха, а започнаха да си похапват.
Доообро утрооо !!!
Честити Ви светли празници ! ( малко късно, но за пръв път от 4 дни пускам компота...)
Много слънце събрах, даже и "на потник" изгорях....
Ми ..., не знам. Затуй си бучим фиданките и сами си го прайм третия стълб.
Добре изглежда Може да ме вдъхновиш да отида да изчистя на жена ми парцела лятото. Може да се видят дръвчетата. Тате е казал, че спира да бачка след месец. Ще го пращам да се занимава Така де. На 2 лева с маршрутката е Добрич
хаха, хвърли ме в размисъл кво беше туй 3ти стълб и свърши или почна ...реформата))
хубави птички верни дружки, с тях се обясняваме...поне някои за по-лесно... за произхода на бебчо, като ги видим си завързваме мартениците по дърветата...
голяма символика ....липсват ми, тази година, май от твойта снимка ги видях за първи път
Ми ..., не знам. Затуй си бучим фиданките и сами си го прайм третия стълб.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
...
По-дребната 1/3-та пълноправен член на фамилията заедно с дебелото псе, качено на трактора, бръмкаше в третия стълб на пенсионното осигуряване и по едно време се появиха тези две големи фтички. Въобще не се притесниха, а започнаха да си похапват.
хаха, хвърли ме в размисъл кво беше туй 3ти стълб и свърши или почна ...реформата ))
хубави птички верни дружки, с тях се обясняваме...поне някои за по-лесно... за произхода на бебчо, като ги видим си завързваме мартениците по дърветата...
голяма символика ....липсват ми, тази година, май от твойта снимка ги видях за първи път
Живи и здрави, тайфата!
Някои работиха и хапваха, други ги гледахме, критикувахме и също похапвахме И правехме снимки.
изядохте ли агнето )) или му се размина за 6ти май
Много ядене тез дни...а за постилите...направо мастна бомба
добре, че я има зелената салата с оцет
Живи и здрави, тайфата!
Коментар