IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Са некой ше те пита "кое е най-важното?" и предполагам, че знам какъв ти е отговорът.
    Нема да им бъде прието, според мен, че не.
    Kaмъни в моята градина.

Коментар

Са некой ше те пита "кое е най-важното?" и предполагам, че знам какъв ти е отговорът.

---------------------------
      Но нейсе; шъ ода д'апна.

Жюви-здрави, хора.
      то там е проблема,че никой не го пита.на 40+ сме
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        И аз това и викам на Вал, но не това е най важното

---------------------------
        Но нейсе; шъ ода д'апна.

Жюви-здрави, хора.
        Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

На 60+ може и да ми е тракнала главата у сандъкя, но не това е най важното !!!
          няма ти се пречкам повече в монолога дерзай
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

A koe e, според твоето субективно виждане?

п.п.темата баааавно заприличва на себе си. Малки сблъсъци, философия и ежедневие- в широките му измерения.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
              е напуках ти бакъра вече,дървен философ.кажи нещо за живота бре.Стига с тия ХЕГЕЛИ,БОДХИХАРМИ,СВОБОДИ и т.н глупости.Той живота мина бе сигурно и ти,като мен си 40+ но съм притеснен за тебе.не бива на тия години да изпращяваш така.Че то на 60+ ще летиш и ще се телепортираш
              На 60+ може и да ми е тракнала главата у сандъкя, но не това е най важното !!!
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Хегел е всеобщо достъпен.
                Заедно с това, за съжаление, е скритозначен (апокрифен на български), понеже смисълът убягва, казано най-меко, на съвременните двукраки говорещи.

Не знам що е така.
                Знам що е така.

Изказването ми е в, между, заедно и невъзможно без двете горни противоречащи си твърдения.
                Тук е Хегел.

--------------------------------------
                А хората стават все по-малко, за сметка на двукраките говорещи животни.

Доволен съм, прочее, че съм на доста години и ще си отида по-скоро, отколкото бих изтърпял между свинете, Вал и Мечо. Вия да му мислите, като по-млади
                tnm

Коментар

Като бях малък баба и дядо ми разправяха, че навремето на село го пиели виното с бакъря. Но не това е най важното !!!
                  е напуках ти бакъра вече,дървен философ.кажи нещо за живота бре.Стига с тия ХЕГЕЛИ,БОДХИХАРМИ,СВОБОДИ и т.н глупости.Той живота мина бе сигурно и ти,като мен си 40+ но съм притеснен за тебе.не бива на тия години да изпращяваш така.Че то на 60+ ще летиш и ще се телепортираш

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    За теб може и да не е най-важното, щото си презрян въздържатель

П.П. Колко пъти да ти думам, че твоето "най-важно" може хич де не е моето "най-важно"
                    Ейййй, не се се научи на я прилагаш таз философия на практика
                    Може и да си права, но не това е най важното !!!
                    tnm

Коментар

Като бях малък баба и дядо ми разправяха, че навремето на село го пиели виното с бакъря. Но не това е най важното !!!
                      За теб може и да не е най-важното, щото си презрян въздържатель

П.П. Колко пъти да ти думам, че твоето "най-важно" може хич де не е моето "най-важно"
                      Ейййй, не се се научи на я прилагаш таз философия на практика
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Хегел е всеобщо достъпен.
                        Заедно с това, за съжаление, е скритозначен (апокрифен на български), понеже смисълът убягва, казано най-меко, на съвременните двукраки говорещи.

Не знам що е така.
                        Знам що е така.

Изказването ми е в, между, заедно и невъзможно без двете горни противоречащи си твърдения.
                        Тук е Хегел.

--------------------------------------
                        А хората стават все по-малко, за сметка на двукраките говорещи животни.

Доволен съм, прочее, че съм на доста години и ще си отида по-скоро, отколкото бих изтърпял между свинете, Вал и Мечо. Вия да му мислите, като по-млади
                        Last edited by vmаnkov; 02.08.2014, 21:15.
                        Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          още един път, ако прочета,кое не е важното ти нацепвам бакъра
                          tnm

Коментар

Не е апокрифен, но не това е важното !!!
                            още един път, ако прочета,кое не е важното ти нацепвам бакъра

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Ей, голямо фукане. Гаче не можем да го прочетем и ние. Не е апокрифен, нали?
                              Не е апокрифен, но не това е важното !!!
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                И, къде сте?
                                Тук, може би:
                                https://www.youtube.com/watch?v=lNYcviXK4rg

И тук: https://www.youtube.com/watch?v=PLFVGwGQcB0
                                Свободен във виелицата.

Коментар

Working...
                                X