If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
е напуках ти бакъра вече,дървен философ.кажи нещо за живота бре.Стига с тия ХЕГЕЛИ,БОДХИХАРМИ,СВОБОДИ и т.н глупости.Той живота мина бе сигурно и ти,като мен си 40+ но съм притеснен за тебе.не бива на тия години да изпращяваш така.Че то на 60+ ще летиш и ще се телепортираш
На 60+ може и да ми е тракнала главата у сандъкя, но не това е най важното !!!
Хегел е всеобщо достъпен.
Заедно с това, за съжаление, е скритозначен (апокрифен на български), понеже смисълът убягва, казано най-меко, на съвременните двукраки говорещи.
Не знам що е така.
Знам що е така.
Изказването ми е в, между, заедно и невъзможно без двете горни противоречащи си твърдения. Тук е Хегел.
--------------------------------------
А хората стават все по-малко, за сметка на двукраките говорещи животни.
Доволен съм, прочее, че съм на доста години и ще си отида по-скоро, отколкото бих изтърпял между свинете, Вал и Мечо. Вия да му мислите, като по-млади
И аз това и викам на Вал, но не това е най важното
Като бях малък баба и дядо ми разправяха, че навремето на село го пиели виното с бакъря. Но не това е най важното !!!
е напуках ти бакъра вече,дървен философ.кажи нещо за живота бре.Стига с тия ХЕГЕЛИ,БОДХИХАРМИ,СВОБОДИ и т.н глупости.Той живота мина бе сигурно и ти,като мен си 40+ но съм притеснен за тебе.не бива на тия години да изпращяваш така.Че то на 60+ ще летиш и ще се телепортираш
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Хегел е всеобщо достъпен.
Заедно с това, за съжаление, е скритозначен (апокрифен на български), понеже смисълът убягва, казано най-меко, на съвременните двукраки говорещи.
Не знам що е така.
Знам що е така.
Изказването ми е в, между, заедно и невъзможно без двете горни противоречащи си твърдения. Тук е Хегел.
--------------------------------------
А хората стават все по-малко, за сметка на двукраките говорещи животни.
Доволен съм, прочее, че съм на доста години и ще си отида по-скоро, отколкото бих изтърпял между свинете, Вал и Мечо. Вия да му мислите, като по-млади
Коментар