IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Бебе Люк ти го каза в прав текст, че инфо-то, което подаваш е некоректно, защото тия кораби са стара серия от преди 10 години и бяха за довършване.

П.П. Дай ми пример за 1 кораб ( само ) построен в последните 3 години и му кажи името.

Ако искаш ползвай сайта и утре ще те насера по името, което изцепиш, че е построен след 2012 насам.

Питаме те за нов кораб - НОВ, НОВ, НОВ ....? ( сложно ли ти е да го схванеш )?
    Какво си се развикал бре? След 2012 няма кораб, колко пъти да ти го повторя? Каквото пише на официалния сайт - това е.

Коментар

• Бебе Люк ти го каза в прав текст, че инфо-то, което подаваш е некоректно, защото тия кораби са стара серия от преди 10 години и бяха за довършване.

П.П. Дай ми пример за 1 кораб ( само ) построен в последните 3 години и му кажи името.

Ако искаш ползвай сайта и утре ще те насера по името, което изцепиш, че е построен след 2012 насам.

Питаме те за нов кораб - НОВ, НОВ, НОВ ....? ( сложно ли ти е да го схванеш )?

Демек - нямате порчъчка за кораб в последните 5 години - бе, брокерий ...

Как ще правиш кораб - без поръчка бе, май стюпид идиът? ( риторично ).

Покажи ми поръчка?
      Last edited by marandi; 30.01.2014, 00:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
        Няма нищо за ядосване! Достатъчно е да кажеш "Винероф нищо не разбира от корабостроене, но в случая той беше прав, а аз не, защото ме мързеше да проверя като писах за построените кораби във Варна". Не е срамно да се каже истината.

Декларация: Нищо не разбирам от кораби и от корабостроене.
        Момче,

казах ти, че не е това начина да се клинчи инфо. Ко очакваш ся - да започна да пея ли - кат' знам всичките директрори от 15 години насам, които са били там?
        ---------------------------

Ти ще се сетиш ли колко си ми смешен в момента?

Според теб имам ли представа какво се случва? ( или чета официЯлният им сайт )?

Коментар

Е, те сега ( ЕС ) ви искат още 2 моста на Дунав да има, ама без финасиране.

П.П. Мислиш ли, че не може ги проетират и БГ-йеци? ( некви мостчета ).

Ма, не даваме рушвети - и затова все от "външни" фирми е фитката.

Ма, тоя Винеров ме ядоса да'е ... - не спря да ръси глупости за Корабостроителница-Варна.

Ей, затова сте последна фитка на кавала - щом и клошарите вземат да коментират корабостроенето ( дет' вече го няма ) - бягайте надалеч.
          Няма нищо за ядосване! Достатъчно е да кажеш "Винероф нищо не разбира от корабостроене, но в случая той беше прав, а аз не, защото ме мързеше да проверя като писах за построените кораби във Варна". Не е срамно да се каже истината.

Декларация: Нищо не разбирам от кораби и от корабостроене.

Коментар

• До преди 20 години - само Варна ( корабостроителница ) вадеше между 12-15 кораба годишно ( в серия ). Т'ва е без Русе и Бургас - щот' правеха и те.

Беше 15-тата по големина в света - сега сте бай *уй ... ( с нито 1 кораб изкаран и няма и да има ).

Годишно - да!! - и носеше 10% от валутните приходи за страната.

П.П. Ся тоя Мунчо тръгнал да им чете сайта ( на Алианц ) - че били построили 1 кораб - някога си ... ( преди 5 години ).

И ме учи ....
            Last edited by marandi; 30.01.2014, 00:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Според мен Винервайс е само един агент-провокатор на Мечока капитан, дето не виждал карабли, освен в легена. Эта правда ? френд-разобличител Маранди?
              Е, те сега ( ЕС ) ви искат още 2 моста на Дунав да има, ама без финасиране.

П.П. Мислиш ли, че не може ги проетират и БГ-йеци? ( некви мостчета ).

Ма, не даваме рушвети - и затова все от "външни" фирми е фитката.

Ма, тоя Винеров ме ядоса да'е ... - не спря да ръси глупости за Корабостроителница-Варна.

Ей, затова сте последна фитка на кавала - щом и клошарите вземат да коментират корабостроенето ( дет' вече го няма ) - бягайте надалеч.

Коментар

Момче, как да ти обясня от А до Я какво се случва във Варна корабостроителница?

П.П. Искаш да клинчиш инфо по тъпия начин - няма как да стане.

Ако бях на твое място щях да се засрамя - креватен брокер на НИ - тръгнал да ме учи мен на проектиране за 2-рото най-сложно съоражение в света ( кораба ).

Вървят ти така по сложност:

1. Самолети ( совалки )
                2. Кораби.
                3. Висящи мостове.

П.П. Въпрос: Кой беше ти да ме учиш за кораби, че не мо'а се сетя?

Носи си таблата с кафетата и толкоз. Капиш?

Имате 1 дет' мо'е ви извади от дупката и вие му се мятате отгоре. Ай, духайте съм казал - още колко пъти да го кажа?

Отвратителни шматки сте - викни си Мечока да ти ги проектира и ми се обади:

1. Ако т'ва нещо стане кораб и го сертифицират.
                2. Ако изкара 2 седмици без да потъне.
                Според мен Винервайс е само един агент-провокатор на Мечока капитан, дето не виждал карабли, освен в легена. Эта правда ? френд-разобличител Маранди?

Коментар

Няма нужда да се обясняваш. Това, че си изтърсил някоя глупост, не те прави глупав. Даже е симпатично.
                  Момче, как да ти обясня от А до Я какво се случва във Варна корабостроителница?

П.П. Искаш да клинчиш инфо по тъпия начин - няма как да стане.

Ако бях на твое място щях да се засрамя - креватен брокер на НИ - тръгнал да ме учи мен на проектиране за 2-рото най-сложно съоражение в света ( кораба ).

Вървят ти така по сложност:

1. Самолети ( совалки )
                  2. Кораби.
                  3. Висящи мостове.

П.П. Въпрос: Кой беше ти да ме учиш за кораби, че не мо'а се сетя?

Носи си таблата с кафетата и толкоз. Капиш?

Имате 1 дет' мо'е ви извади от дупката и вие му се мятате отгоре. Ай, духайте съм казал - още колко пъти да го кажа?

Отвратителни шматки сте - викни си Мечока да ти ги проектира и ми се обади:

1. Ако т'ва нещо стане кораб и го сертифицират.
                  2. Ако изкара 2 седмици без да потъне.
                  Last edited by marandi; 30.01.2014, 00:04.

Коментар

Винеров,

мога само да се изхиля яко дали аз имам понятие от корабостроене и какво става във Варна ( корабостроителница ).

П.П. Не е лошо да спихнеш малко, понеже кораби не се строят от въздуха - и казах - нямам намерение да помагам.

Дали от табли с кафета се печели повече?!?!? ( вие си знаете ) - мен слабо ме интересува.

П.П.П. Във Варна има едни промити селски бегове - и то сутрин става с "морската" столица и вечер си ляга с "морската" столица.

Нагледал съм се на такива идиоти - и къде ви е икономиката, бря с 500 кинта заплати/месечно? - великият град.
                    ---------------------------------------------

Кораборемонт ви си прави на други места - и не ме учи мен какво ще става Варна - аз знам - ти не го знаеш и дрънкаш фростотии...
                    Няма нужда да се обясняваш. Това, че си изтърсил някоя глупост, не те прави глупав. Даже е симпатично.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Marandi, то няма и кой да ги строи/проектира тези кораби. За подобен род дейности се изисква приемственост и много ресурс. Техническите кадри, към които НЕ спадат IT- та, се изграждат доста трудно.
                      Като слух се носи, че ТИМ са искали да докарат "Боинг" тук-във Варна, но липсата на кадри- да, подчертвам кадри, е възпрепятствала това. Доколко е истина, не знам, но съм съгласна с хипотетичната причина за отказ.
                      Държава- икономика, не се правят с пенсионери, цигани, адвокати и пи ари.
                      ТИМ нямат нищо общо с Корабостроителницата - тя все още е на Алианц - скоро ще ви я фалират.

П.П. Мадам, какъв ми е интереса да ви вдигна корабостроенето в БГ - като ще ми се изхождат цульо и пульо ( Винеровци ) - спецове по кораби? ( риторично )

Само този ценз ми започва от 6к $ стартова заплата навсякъде и стига до 12к $ като ценз на месец. Световно признат е - т.е. цял свят. И имате огромен глад за инженери.

Няма да съм аз - еВете си майката плювачи.

П.П. Какво да си говоря с мухльо, който ще ме учи на Корабостроене?!

Между другото в ЕС - хора с подобна тапия - могат да проектират блок-чета до 3-4 етажа без проблем - демек зачита се.

Но аз не съм тръгнал на мухльо Х да му казвам как да си продава свинарниците от 50 кв. метра - дет' мога да ги проектирам с поглед, налЕ? ( че нещо си е повярвал )
                      Last edited by marandi; 29.01.2014, 23:32.

Коментар

Каквито корабостроителите, такова и корабостроенето.

Ти уважаеми, сам себе си не четеш в последните две седмици, а за следващите 200 години ние смъртните няма как да знаем какво си намислил. Беше писал, че в последните 4 години във Варна не е построен нито един кораб. Написах ти, че са построени 6 кораба, но след ноември 2012 вече не се строят кораби, а корабостроителницата минава на кораборемонт. Така пише в сайта им. Нямам заслуги по въпроса. А ти вместо да си в ъгъла да се срамуваш от това си очевидно невежество, си отворил една голяма уста като Алф същий.

"Таблите с кафе" ги носим успешно, нямай грижа! Ползата от това е десетократно по-голяма от цялото корабостроене в последните 20 години.

Не ставаш за "лъжица".
                        Винеров,

мога само да се изхиля яко дали аз имам понятие от корабостроене и какво става във Варна ( корабостроителница ).

П.П. Не е лошо да спихнеш малко, понеже кораби не се строят от въздуха - и казах - нямам намерение да помагам.

Дали от табли с кафета се печели повече?!?!? ( вие си знаете ) - мен слабо ме интересува.

П.П.П. Във Варна има едни промити селски бегове - и то сутрин става с "морската" столица и вечер си ляга с "морската" столица.

Нагледал съм се на такива идиоти - и къде ви е икономиката, бря с 500 кинта заплати/месечно? - великият град.
                        ---------------------------------------------

Кораборемонт ви си прави на други места - и не ме учи мен какво ще става Варна - аз знам - ти не го знаеш и дрънкаш фростотии...

Коментар

• Добро утро на Мен.
                          Добро утро и на Мечо Биков.

И тук сте започнали Война.
                          г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Хубава вечер на всички!

Consuelo Luz - Los Bilbilicos

Коментар

• Marandi, то няма и кой да ги строи/проектира тези кораби. За подобен род дейности се изисква приемственост и много ресурс. Техническите кадри, към които НЕ спадат IT- та, се изграждат доста трудно.
                              Като слух се носи, че ТИМ са искали да докарат "Боинг" тук-във Варна, но липсата на кадри- да, подчертвам кадри, е възпрепятствала това. Доколко е истина, не знам, но съм съгласна с хипотетичната причина за отказ.
                              Държава- икономика, не се правят с пенсионери, цигани, адвокати и пи ари.

Коментар

На практика ще се случи точно обратното в кратко-срочен план и затова в последната си прогноза съм дал опасност за отцепване на цели области от БГ като независими.

Демек - още повече фартии и още повече тъпанари по ТВ-то да ми надуват/крякат на главата евридей по 24 часа. Дет' хич не ме вълнуват да ти кажа под сикретъ ...
                                --------------------------------------------------------
                                П.П. Някой ден кат' ви писне т'ва - мо'е ме извикате - ще ви вкарам директна визия за следващите 200 години напред. Шест месеца и пари няма ви взема като иде реч за БГ.

После се спасявайте, но няма да го направите. Толкоз сте оскотяли вече, че не виждате, че още копаете дъното.
                                ---------------------------------------------------------
                                Кат' аз ти казвам, че повече кораби в БГ-стан няма да се строят и тренирайте да носите табли с кафе - ти ми викаш не било така и ми мяткаш некви глупости от сайта им.

Русе затвори - сега Бургас - следва Варна - кое не ти е ясно? Русото поне е завършил т'ва и има "бегла" представа как се строи кораб
                                Каквито корабостроителите, такова и корабостроенето.

Ти уважаеми, сам себе си не четеш в последните две седмици, а за следващите 200 години ние смъртните няма как да знаем какво си намислил. Беше писал, че в последните 4 години във Варна не е построен нито един кораб. Написах ти, че са построени 6 кораба, но след ноември 2012 вече не се строят кораби, а корабостроителницата минава на кораборемонт. Така пише в сайта им. Нямам заслуги по въпроса. А ти вместо да си в ъгъла да се срамуваш от това си очевидно невежество, си отворил една голяма уста като Алф същий.

"Таблите с кафе" ги носим успешно, нямай грижа! Ползата от това е десетократно по-голяма от цялото корабостроене в последните 20 години.

Не ставаш за "лъжица".

Коментар

Working...
                                X