Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Бебе Люк ти го каза в прав текст, че инфо-то, което подаваш е некоректно, защото тия кораби са стара серия от преди 10 години и бяха за довършване.
П.П. Дай ми пример за 1 кораб ( само ) построен в последните 3 години и му кажи името.
Ако искаш ползвай сайта и утре ще те насера по името, което изцепиш, че е построен след 2012 насам.
Питаме те за нов кораб - НОВ, НОВ, НОВ ....? ( сложно ли ти е да го схванеш )?
Демек - нямате порчъчка за кораб в последните 5 години - бе, брокерий ...
Как ще правиш кораб - без поръчка бе, май стюпид идиът? ( риторично ).
Покажи ми поръчка?Last edited by marandi; 30.01.2014, 00:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеНяма нищо за ядосване! Достатъчно е да кажеш "Винероф нищо не разбира от корабостроене, но в случая той беше прав, а аз не, защото ме мързеше да проверя като писах за построените кораби във Варна". Не е срамно да се каже истината.
Декларация: Нищо не разбирам от кораби и от корабостроене.
казах ти, че не е това начина да се клинчи инфо. Ко очакваш ся - да започна да пея ли - кат' знам всичките директрори от 15 години насам, които са били там?
---------------------------
Ти ще се сетиш ли колко си ми смешен в момента?
Според теб имам ли представа какво се случва? ( или чета официЯлният им сайт )?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, те сега ( ЕС ) ви искат още 2 моста на Дунав да има, ама без финасиране.
П.П. Мислиш ли, че не може ги проетират и БГ-йеци? ( некви мостчета ).
Ма, не даваме рушвети - и затова все от "външни" фирми е фитката.
Ма, тоя Винеров ме ядоса да'е ... - не спря да ръси глупости за Корабостроителница-Варна.
Ей, затова сте последна фитка на кавала - щом и клошарите вземат да коментират корабостроенето ( дет' вече го няма ) - бягайте надалеч.
Декларация: Нищо не разбирам от кораби и от корабостроене.
Коментар
-
До преди 20 години - само Варна ( корабостроителница ) вадеше между 12-15 кораба годишно ( в серия ). Т'ва е без Русе и Бургас - щот' правеха и те.
Беше 15-тата по големина в света - сега сте бай *уй ... ( с нито 1 кораб изкаран и няма и да има ).
Годишно - да!! - и носеше 10% от валутните приходи за страната.
П.П. Ся тоя Мунчо тръгнал да им чете сайта ( на Алианц ) - че били построили 1 кораб - някога си ... ( преди 5 години ).
И ме учи ....Last edited by marandi; 30.01.2014, 00:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеСпоред мен Винервайс е само един агент-провокатор на Мечока капитан, дето не виждал карабли, освен в легена. Эта правда ? френд-разобличител Маранди?
П.П. Мислиш ли, че не може ги проетират и БГ-йеци? ( некви мостчета ).
Ма, не даваме рушвети - и затова все от "външни" фирми е фитката.
Ма, тоя Винеров ме ядоса да'е ... - не спря да ръси глупости за Корабостроителница-Варна.
Ей, затова сте последна фитка на кавала - щом и клошарите вземат да коментират корабостроенето ( дет' вече го няма ) - бягайте надалеч.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМомче, как да ти обясня от А до Я какво се случва във Варна корабостроителница?
П.П. Искаш да клинчиш инфо по тъпия начин - няма как да стане.
Ако бях на твое място щях да се засрамя - креватен брокер на НИ - тръгнал да ме учи мен на проектиране за 2-рото най-сложно съоражение в света ( кораба ).
Вървят ти така по сложност:
1. Самолети ( совалки )
2. Кораби.
3. Висящи мостове.
П.П. Въпрос: Кой беше ти да ме учиш за кораби, че не мо'а се сетя?
Носи си таблата с кафетата и толкоз. Капиш?
Имате 1 дет' мо'е ви извади от дупката и вие му се мятате отгоре. Ай, духайте съм казал - още колко пъти да го кажа?
Отвратителни шматки сте - викни си Мечока да ти ги проектира и ми се обади:
1. Ако т'ва нещо стане кораб и го сертифицират.
2. Ако изкара 2 седмици без да потъне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеНяма нужда да се обясняваш. Това, че си изтърсил някоя глупост, не те прави глупав. Даже е симпатично.
П.П. Искаш да клинчиш инфо по тъпия начин - няма как да стане.
Ако бях на твое място щях да се засрамя - креватен брокер на НИ - тръгнал да ме учи мен на проектиране за 2-рото най-сложно съоражение в света ( кораба ).
Вървят ти така по сложност:
1. Самолети ( совалки )
2. Кораби.
3. Висящи мостове.
П.П. Въпрос: Кой беше ти да ме учиш за кораби, че не мо'а се сетя?
Носи си таблата с кафетата и толкоз. Капиш?
Имате 1 дет' мо'е ви извади от дупката и вие му се мятате отгоре. Ай, духайте съм казал - още колко пъти да го кажа?
Отвратителни шматки сте - викни си Мечока да ти ги проектира и ми се обади:
1. Ако т'ва нещо стане кораб и го сертифицират.
2. Ако изкара 2 седмици без да потъне.Last edited by marandi; 30.01.2014, 00:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВинеров,
мога само да се изхиля яко дали аз имам понятие от корабостроене и какво става във Варна ( корабостроителница ).
П.П. Не е лошо да спихнеш малко, понеже кораби не се строят от въздуха - и казах - нямам намерение да помагам.
Дали от табли с кафета се печели повече?!?!? ( вие си знаете ) - мен слабо ме интересува.
П.П.П. Във Варна има едни промити селски бегове - и то сутрин става с "морската" столица и вечер си ляга с "морската" столица.
Нагледал съм се на такива идиоти - и къде ви е икономиката, бря с 500 кинта заплати/месечно? - великият град.
---------------------------------------------
Кораборемонт ви си прави на други места - и не ме учи мен какво ще става Варна - аз знам - ти не го знаеш и дрънкаш фростотии...
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеMarandi, то няма и кой да ги строи/проектира тези кораби. За подобен род дейности се изисква приемственост и много ресурс. Техническите кадри, към които НЕ спадат IT- та, се изграждат доста трудно.
Като слух се носи, че ТИМ са искали да докарат "Боинг" тук-във Варна, но липсата на кадри- да, подчертвам кадри, е възпрепятствала това. Доколко е истина, не знам, но съм съгласна с хипотетичната причина за отказ.
Държава- икономика, не се правят с пенсионери, цигани, адвокати и пи ари.
П.П. Мадам, какъв ми е интереса да ви вдигна корабостроенето в БГ - като ще ми се изхождат цульо и пульо ( Винеровци ) - спецове по кораби? ( риторично )
Само този ценз ми започва от 6к $ стартова заплата навсякъде и стига до 12к $ като ценз на месец. Световно признат е - т.е. цял свят. И имате огромен глад за инженери.
Няма да съм аз - еВете си майката плювачи.
П.П. Какво да си говоря с мухльо, който ще ме учи на Корабостроене?!
Между другото в ЕС - хора с подобна тапия - могат да проектират блок-чета до 3-4 етажа без проблем - демек зачита се.
Но аз не съм тръгнал на мухльо Х да му казвам как да си продава свинарниците от 50 кв. метра - дет' мога да ги проектирам с поглед, налЕ? ( че нещо си е повярвал )Last edited by marandi; 29.01.2014, 23:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеКаквито корабостроителите, такова и корабостроенето.
Ти уважаеми, сам себе си не четеш в последните две седмици, а за следващите 200 години ние смъртните няма как да знаем какво си намислил. Беше писал, че в последните 4 години във Варна не е построен нито един кораб. Написах ти, че са построени 6 кораба, но след ноември 2012 вече не се строят кораби, а корабостроителницата минава на кораборемонт. Така пише в сайта им. Нямам заслуги по въпроса. А ти вместо да си в ъгъла да се срамуваш от това си очевидно невежество, си отворил една голяма уста като Алф същий.
"Таблите с кафе" ги носим успешно, нямай грижа! Ползата от това е десетократно по-голяма от цялото корабостроене в последните 20 години.
Не ставаш за "лъжица".
мога само да се изхиля яко дали аз имам понятие от корабостроене и какво става във Варна ( корабостроителница ).
П.П. Не е лошо да спихнеш малко, понеже кораби не се строят от въздуха - и казах - нямам намерение да помагам.
Дали от табли с кафета се печели повече?!?!? ( вие си знаете ) - мен слабо ме интересува.
П.П.П. Във Варна има едни промити селски бегове - и то сутрин става с "морската" столица и вечер си ляга с "морската" столица.
Нагледал съм се на такива идиоти - и къде ви е икономиката, бря с 500 кинта заплати/месечно? - великият град.
---------------------------------------------
Кораборемонт ви си прави на други места - и не ме учи мен какво ще става Варна - аз знам - ти не го знаеш и дрънкаш фростотии...
Коментар
-
Marandi, то няма и кой да ги строи/проектира тези кораби. За подобен род дейности се изисква приемственост и много ресурс. Техническите кадри, към които НЕ спадат IT- та, се изграждат доста трудно.
Като слух се носи, че ТИМ са искали да докарат "Боинг" тук-във Варна, но липсата на кадри- да, подчертвам кадри, е възпрепятствала това. Доколко е истина, не знам, но съм съгласна с хипотетичната причина за отказ.
Държава- икономика, не се правят с пенсионери, цигани, адвокати и пи ари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНа практика ще се случи точно обратното в кратко-срочен план и затова в последната си прогноза съм дал опасност за отцепване на цели области от БГ като независими.
Демек - още повече фартии и още повече тъпанари по ТВ-то да ми надуват/крякат на главата евридей по 24 часа. Дет' хич не ме вълнуват да ти кажа под сикретъ ...
--------------------------------------------------------
П.П. Някой ден кат' ви писне т'ва - мо'е ме извикате - ще ви вкарам директна визия за следващите 200 години напред. Шест месеца и пари няма ви взема като иде реч за БГ.
После се спасявайте, но няма да го направите. Толкоз сте оскотяли вече, че не виждате, че още копаете дъното.
---------------------------------------------------------
Кат' аз ти казвам, че повече кораби в БГ-стан няма да се строят и тренирайте да носите табли с кафе - ти ми викаш не било така и ми мяткаш некви глупости от сайта им.
Русе затвори - сега Бургас - следва Варна - кое не ти е ясно? Русото поне е завършил т'ва и има "бегла" представа как се строи кораб
Ти уважаеми, сам себе си не четеш в последните две седмици, а за следващите 200 години ние смъртните няма как да знаем какво си намислил. Беше писал, че в последните 4 години във Варна не е построен нито един кораб. Написах ти, че са построени 6 кораба, но след ноември 2012 вече не се строят кораби, а корабостроителницата минава на кораборемонт. Така пише в сайта им. Нямам заслуги по въпроса. А ти вместо да си в ъгъла да се срамуваш от това си очевидно невежество, си отворил една голяма уста като Алф същий.
"Таблите с кафе" ги носим успешно, нямай грижа! Ползата от това е десетократно по-голяма от цялото корабостроене в последните 20 години.
Не ставаш за "лъжица".
Коментар
Коментар