IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Добро да е утрото ви! Има една тема за 2 вида автомобили. Е потвърждавам, не са за такова време
    Тия два автомобила верно си не стават за неравен терен. Що се отнася до времето и моят дрът акумулатор не става. Преди 2 седмици като прочетох, че масивен гараж предпазва автомобила от слънце, дъжд, вятър и сняг, след като есента си бях разчистил най-накрая гаража от множество " съкровища", реших да си паркирам там.
    После акумулатора сдаде А, па щерката ще я карам на танци до позитано дваесе.
    Неква айдия?
    Сорри, че не водя нишката на темата, ама тук не чета и пиша много щото предпочитам стадиона на Маранди, пред лай на мечки......, а пък Наивник не го бях чел скоро и си мислех, че не писал много отдавна, но грешно:

Коментар

• Напред!
      http://www.youtube.com/watch?v=qkMbKSMeH0Y
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Кого ще турим за Борис III ???
        Понеже сте БГ-станци - демек роби - е добре някой чужд да си вземете, за да е фешън

Имате пряк наследник на Самуил от 1-ва БГ империя - чилякът само си доказа родословното дърво и не ви е клинчил за нищо повече.
        -------------------------------------------------------------------------------------------

Тук съм си играл да ви онагледя нещата само в 1-на страничка:
        -------------------------------------------------------------------------------------------

08.02.2012 - Препоръки към България - част 3-та

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...st-3-ta.897704

П.П. Повече за вас не мога да направя - имате анализа наготово, имате и кандидатите - решавайте си.

Русото е много добър с четката и рисува картините със замах, почти перфе и без корекции.

Молете се да не ви подкарва Русото някой ден - че 20% от работещото население ( администрацията ви ) ще трябва да емигрира да види 'убау ли е в чужбина, за дето правят това на сънародниците си в момента - да ги карат да се редят по летищата с еднопосочен билет

Мичок - прегледай само 2 графики са ви дал - даже и малоумник ще ги схване къде сте в момента ....

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
          Доживяхме да видим оферта!
          Това черничкото го подкрепям напълно. Вече е пробвано при Борис ІІІ. Работи.
          На практика ще се случи точно обратното в кратко-срочен план и затова в последната си прогноза съм дал опасност за отцепване на цели области от БГ като независими.

Демек - още повече фартии и още повече тъпанари по ТВ-то да ми надуват/крякат на главата евридей по 24 часа. Дет' хич не ме вълнуват да ти кажа под сикретъ ...
          --------------------------------------------------------
          П.П. Някой ден кат' ви писне т'ва - мо'е ме извикате - ще ви вкарам директна визия за следващите 200 години напред. Шест месеца и пари няма ви взема като иде реч за БГ.

После се спасявайте, но няма да го направите. Толкоз сте оскотяли вече, че не виждате, че още копаете дъното.
          ---------------------------------------------------------
          Кат' аз ти казвам, че повече кораби в БГ-стан няма да се строят и тренирайте да носите табли с кафе - ти ми викаш не било така и ми мяткаш некви глупости от сайта им.

Русе затвори - сега Бургас - следва Варна - кое не ти е ясно? Русото поне е завършил т'ва и има "бегла" представа как се строи кораб
          Last edited by marandi; 29.01.2014, 15:30.

Коментар

Кого ще турим за Борис III ???
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Утре вечерта мисля да пробваме рецептата ти за дробчетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                П.П. Кат' ме изберете за Дуче на първо време ще ви забраня всички партии за 5 години ( в изолатора ) - че ся цульо и пульо си мисли, че мо'е стане фолитик + фитката с фиктивните бюлетини.

Да одят 5 години всички шматки да се доказват колко са кадърни на пазара на труда и да ми покажат как се изкарват 2 кинта със законите, което те са гласували досега.

После ще забраня ушевите и съдебната система - и те са ви излишни в момента. Никаква файда от тях.

До 5 години сме издухали Швейцария по стандарт. Какво значи тъпа шматка политик с купешка диплома за вишУ, да ми разпределя 40% от БВП на страната?

Ами - искам и аз да отида в тях да му отворя хладилника и да му го разпределям. Само 40%, бря ... - ко толкоз да'е ... ?

Коментар

• И Мичок,

'найш ли как се разпределя хладилник на политик?

Шъ стоя и ще го киризя какво най-много обича да ма'аа ... и като посегне точно към него - опа, чакай - дърпаш му лъжицата от устата - т.ва ти е много. Или т'ва е незаконно да се яде.

Т'ва дет' не го яде ще му го фусна на 100% - щот' той сам шъ гу изхвърли после.

П.П. Ей, т'ва се води по "братски" разпределение - средно 40% шъ гу докарам накрая.

Демек 100% каквото яде и пие да не може, а т'ва дет' не го яде или не кърка - 100% ще му е фрии.

Виж как му фдяфам и аз от Политика да се плющя, налЕ? ( даже и статистиката ще докарам )

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Добро утро tnm
                    Добро утро на почти всички

Добре де, Маранди, обаче ако го забиеш ножа в корема на крадлиф политик, не лекуваш ли по този начин обществото ???
                    Русото не е толкоз кръвожаден, макар че може и да завъртя ножа няколко пъти без да искам.

П.П. Кат' ме изберете за Дуче на първо време ще ви забраня всички партии за 5 години ( в изолатора ) - че ся цульо и пульо си мисли, че мо'е стане фолитик + фитката с фиктивните бюлетини.

Да одят 5 години всички шматки да се доказват колко са кадърни на пазара на труда и да ми покажат как се изкарват 2 кинта със законите, което те са гласували досега.

После ще забраня ушевите и съдебната система - и те са ви излишни в момента. Никаква файда от тях.

До 5 години сме издухали Швейцария по стандарт. Какво значи тъпа шматка политик с купешка диплома за вишУ, да ми разпределя 40% от БВП на страната?

Ами - искам и аз да отида в тях да му отворя хладилника и да му го разпределям. Само 40%, бря ... - ко толкоз да'е ... ?

Коментар

• Ще се изразя сравнително разбираемо, защото зная, че в тоя форум е пълно с ерудирани личности.

Винаги във форума съм защитавал определена теза с конкретни доводи. Този факт се разбира от всички ерудирани личности във форума.

Някои участници в тоя форум възприемат доказателствата към антитеза на поставена от тях теза - като "плюене" към ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ във форума.

Горното съждение ме кара да мисля, че между - иначе - ерудираните участници - се открива много лесно и НЕЕРУДИРАН...,

..., което пък означава, че никой НЕЕРУДИРАН участник в тоя форум - не може да се крие зад останалите - ЕРУДИРАНИ, най-малко - защото не би било коректно от негова страна..., което е характерно и за много от поданиците на страната... как може да се говори за някаква прогресираща нация в подобни условия? На тоя въпрос всеки отговаря различно /един имитира активност, друг взаимства, трети започва да се репчи..., но..., така и няма да започне да работи върху своите компетенции, защото вече знаеЛ! ...другото ни отрицателно качество, което води нацията към ямата - необосновано високото самочувствие...

Всичко това - лично аз свързвам с факта, че една страна ще тръгне към възхода си, именно - когато всяка конкретна личност СПРЕ ДА СЕ КРИЕ зад "колективния разум" на нашумялото напоследък обединяване в отделни групи - и когато - същият "колективен разум" - я изрита от комфорта, който й е създал - по силата на някакви мислени и недоизмислени взаимоотношения в обществото, фиксирани в слаби закони и подзаконови актове...

Такива неща по отношение на ерудираните и на неерудирания в тоя форум...
                      /само един човек в тоя форум се е оплаквал от моето "плюене" по "мърша" - както сам се определя, очевидно е имал противни на моите тези, които не е бил способен да защити..., па - те така.../

Коментар

• Добро утро tnm
                        Добро утро на почти всички

Добре де, Маранди, обаче ако го забиеш ножа в корема на крадлиф политик, не лекуваш ли по този начин обществото ???
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

Усещам как някои хора ще карат ски през почивните дни, а други ще си пием пиенето на спокойствие, в непосредствена близост до камината.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици- успешен ден

Коментар

• Ай, да не говоря с недомлъвки, че не ми е в стила:

-------------------------------------------------------------------------------
                              Фритчъ от Мичок Тибетский да'е ..:
                              -------------------------------------------------------------------------------
                              Живял някога юноша бледен с лош характер. Баща му веднъж му дал едно пълно с пирони чувалче и казал да забива по един пирон във вратата на двора всеки път, когато изгуби търпение или се скара с някого. Първия ден той забил 37 пирона във вратата.

През следващите седмици се научил да контролира количеството забити пирони, намалявайки го до един на ден. Разбрал, че е по-лесно да контролира себе си, отколкото да забива пирони.

Най-сетне дошъл денят, в който юношата не забил нито един пирон в дворната врата. Тогава той отишъл при баща си и му казал новината.

Бащата казал, да изважда по един пирон от вратата всеки път когато не загуби търпение.

Накрая настъпил и денят, когато юношата могъл да каже на баща си, че извадил всички пирони. Бащата го завел при вратата:

- Сине, ти се държа прекрасно, но погледни, колко дупки останаха на вратата! Тя никога няма да бъде същата както преди. Когато се скараш с някого и му кажеш неприятни неща, оставяш му рани като тези на вратата. Можеш да намушкаш човек с нож и после да го извадиш, но раната остава завинаги. И няма да е от значение колко пъти ще молиш за прошка. Раната си остава. Раната, направена от думи, причинява такава болка, както и физическата.
                              ------------------------------------------------------------------------

Затова Русото е казало, че Словото служи само:

- да лекува;
                              - помага;
                              - и благославя.

П.П. Зарколино, сории ..... дют ...- не го умееш още Словото да'е ... - ползваш го за други цели ( лоши ) .

Бих се радвал някой ден успееш да можеш. Нека - Ще! ( за момента си пълен помияр ) - хъ-хъ-хъ ....

След още 2 години ме подсети да те заведа до дупките, които остави във вратата с приказките си по участниците в тая тема, ако си успял да ги извадиш .. ( фироните -фироните имам фредвид )

хъ-хъ-хъ ...
                              Last edited by marandi; 29.01.2014, 02:11.

Коментар

• Поздравления по принцип за Зарколина!!

Вероятно най-смисленият му пост от 200 ника насам, които изреди ( не се базикам )

Хубава подборка - БГ-детско с ирландско кънтри ....

Та, от моя страна:

Yaki - Da - I Saw You Dancing Превод

http://vbox7.com/play:bb953e62

---------------------------------------------------------

Георги Станчев - Ти ужасно закъсня

http://vbox7.com/play:a96fc71a
                                --------------------------------------------------------

Хубаво е да адмирираме момчето, което до преди 2 години ни плю като мърши, че напредва.

Някой ден ще му разкажа фритчатъ за бащата и сина със забитите пирони във вратата.

Коментар

Working...
                                X