IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

От коментарите разбирам, че целокупния форум ще се изръсва тази дни у Варна.
    Не може да оставим Милом да се мъчи сам с толкова много вино ... не бива.
    Дюбрутру
    може Милом да се мъчи-от средата на декември съм
    на безалкохолна диета-тогава у гръчко ударихме
    по едно узо и няколко бирички с калмари
    на скара
    сега имам да наваксвам
    мисля след час и нещо
    да пробвам някоя миланска пица
    с подходящо вино
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Друг да готви е лека закачка ....
      Да прави баница е опит за заяждане...
      Като види и снимките на баницата, която стана по-хубава от нейните, няма да ми бъде простено седмица....

пп Точно "моралния" не беше най - правилното определение , но като съм го писал, да съм мислил - сега ще трябва да търся аргументация.......
      Едно време работих с 10 жени, на смени....
      Всяка седмица по нощните смени имаше някоя , която да носи баници и се хилеха, че пак е имала случка....
      Може би на там да се екстрапулират нещата.....И щото цялата работа май не е вкъщи ,означава, че черпя с баница за нещо друго....примерно от работата..

пп Закъснях с отговора, но трябваше да опитам творението.....
      Рекох ти да пишеш полека

4i40, останала съм с впечатлението, че леля /съпругата ти/ е разумен човек.
      Мисля, че тя ще те похвали за творението, ще каже, че си се справил по-добре от нея и за дълго ще ти "връчи черпака".
      Аз поне постъпвам така. И не само за готвене, а и за гладене, чистене и всички други досадни домакински дейности, които, като се захванете ги вършите по-добре от нас /вашите съпруги/.

П.П. В младите ни години, съпругът ми сподели, че не мога да ми изгладя панталона така добре както той може, защото е бил гвардеец и там се понаучил на това, онова. Не помня от тогава да съм му гладила панталон.
      След този случай е изключително примерен в изказа по отношение на моите и неговите способности
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Това не го разбрах. Ако може, пишейки полека, да вкараш малко яснота!
        Друг да готви е лека закачка ....
        Да прави баница е опит за заяждане...
        Като види и снимките на баницата, която стана по-хубава от нейните, няма да ми бъде простено седмица....

пп Точно "моралния" не беше най - правилното определение , но като съм го писал, да съм мислил - сега ще трябва да търся аргументация.......
        Едно време работих с 10 жени, на смени....
        Всяка седмица по нощните смени имаше някоя , която да носи баници и се хилеха, че пак е имала случка....
        Може би на там да се екстрапулират нещата.....И щото цялата работа май не е вкъщи ,означава, че черпя с баница за нещо друго....примерно от работата..

пп Закъснях с отговора, но трябваше да опитам творението.....

Коментар

Моралният шамар е около 3 нива под реалния

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Добро утро !
            Да ви се похваля....
            Седя се вкъщи болен и недоволен и изведнъж се сещам да направя баница....
            Жената понася стоически моралния шамар, който и нанесох и си тръгва за работа....
            Фантазирам, импровизирам и сега изкарах от фурната някакво чудо - надуто като питка с цвят на карамел и мириз на курабийки ....
            Голяма дилема ме гони - докато ме вземат от къщи в 10 , да я изям ли цялата или не...
            Мечо

Коментар

• Добро утро !
              Да ви се похваля....
              Седя се вкъщи болен и недоволен и изведнъж се сещам да направя баница....
              Жената понася стоически моралния шамар, който и нанесох и си тръгва за работа....
              Фантазирам, импровизирам и сега изкарах от фурната някакво чудо - надуто като питка с цвят на карамел и мириз на курабийки ....
              Голяма дилема ме гони - докато ме вземат от къщи в 10 , да я изям ли цялата или не...
              Last edited by 4i40; 30.01.2014, 09:33.

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

От коментарите разбирам, че целокупния форум ще се изръсва тази дни у Варна.
                Не може да оставим Милом да се мъчи сам с толкова много вино ... не бива.
                Мечо

Коментар

• Миломе, до Софето ще я добуташ. Виж, до Варна не съм сигурен

Коментар

• Добрутро, корабостроители, корабоводители, моряци, морячки и всякаква плаваща сган

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        Dюбрутру,моми и момци
                        как я карате
                        аз я карам на прибиране
                        .............
                        за утре вечер съм поръчал 3 вида вино да ме чака
                        Ан тъй - пиши, че си харби и т'фа е .. ( демек жив и здрав ).

П.П. Утре кат' се прибереш да топнеш виното - ме подсети да ти вкарам някоя рецепта да'е ...

Днес правих пилешки бутчета с картори - ( имитация на фурна ) - демек полу-сварих 15 бутчета в тенжера и после добавих картофите за още 10 мин.

През т'ва време изтеглих на другия котлон - лук, моркови, пипер и броколи ( едро нарязани ), ама ги карамелизирах леко с 1 лъжица захар, освен сол и чер пипер.

Фослеее ... фурната беше сгрята и ги омешах Стана перфе .. да'е ... с лек акцент в кимион да'е ... ( и накрая заливката - разтопено краве масло на микрото - червен пипер, разбито в чаша вода ) - бам отгоре за тъгъдък кат' вкус.

... утре в 9 часа оня лудият брад'чед на Ламята ще се изсипе пръв и ще си тръгне към 20 часа - 10 часа поркане и 'апване. Фрости ли са дъртофелниците да'е ...?

П.П. Аз ще се чудя как да мина да си направя едно кафе да'е ... - ма, нека 'апват 'орицата да'е .. и да си пийват - демек Ламята е рожденник и си е канил гости.

Ма, готофо ... даже и салата - съргана ряпа, моркови и зеле с млечен сос и маслини ще имат - ма, не съм я овкусявал още - че набия ли оцета и ще се скапи. Утре да'е...

Нека рупат старчоците да'е ... - и Миломчи и ние кат' тях на техните години да'е ..!!

Ха, наздрасти!
                        Last edited by marandi; 30.01.2014, 02:08.

Коментар

• Dюбрутру,моми и момци
                          как я карате
                          аз я карам на прибиране
                          днес съм тръгнал от катания
                          ,сега в милано-и никой не ме посрещна
                          егати компанията ,която ни обслужва
                          мислех да отида в шератон до летището
                          и после да искам да осребрят фактурата
                          ама ,ако се заинатят отиде коня у ряката
                          ама и това хотелче не лъже
                          не можах да изляза от ваната два часа
                          всичката морска сол се отече
                          дано утре е добро времето
                          че имам още два полета-до софето и после варна
                          за утре вечер съм поръчал 3 вида вино да ме чака
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                            Ти си спецът по корабите - много ясно че ще фалиргате.
                            Aa ... стига, де ...

........ всички си мислехме, че ти си спец-а по корабите досега да'е ...? Половин година ни учеше как било? И ко се било "построило" за последните 5 години, дет' никой не го е виждал .......

--------------------------------

Dr. Dre Ft Ll Cool J - Zoom Zoom

http://vbox7.com/play:8371a95c

--------------------------------

П.П. Ха, ся строете си ги корабите сами - нъл' им разбирате даже и брокитата на НИ.

Ние шматките сме пасс ... ( покажете ни как се прави ) - демек сомдей като фуснете кораб на фудъ...

После не се чуди защо се водиш последна шматка на Европа вече 10 години по статистиките, май френд.
                            Last edited by marandi; 30.01.2014, 01:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Браво,

олиго май френд - най-после чатна, че от 3 години нямате поръчка даже.

П.П. И ся ко? ( нъл си спец ) по корабите. Фалиргаме ли?

Викаш и от таблите с кафе не е зуее .. да се носят ....

Зум-зум-зум ... зум-зу-зумм .....
                              Ти си спецът по корабите - много ясно че ще фалиргате.

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                                Какво си се развикал бре? След 2012 няма кораб, колко пъти да ти го повторя? Каквото пише на официалния сайт - това е.
                                Браво,

олиго май френд - най-после чатна, че от 3 години нямате поръчка даже.

П.П. И ся ко? ( нъл си спец ) по корабите. Фалиргаме ли?

Викаш и от таблите с кафе не е зуее .. да се носят ....

Зум-зум-зум ... зум-зу-зумм .....
                                Last edited by marandi; 30.01.2014, 00:52.

Коментар

Working...
                                X