IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Пловдивските сме ги били като мачета у дирек на разни конкурси
    Друго имаше предвид Валчето....На пловдивските им е ставало а варненските зубъри, само за стакато са мислили....

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Наивник, значи сме се зсичали по разни изяви, като майските хорови празници "проф. Г. Димитров" и други подобни.
      "Пловдивските момчета" ставаха., но варненските....
      Пловдивските сме ги били като мачета у дирек на разни конкурси

Коментар

• Наивник, значи сме се зсичали по разни изяви, като майските хорови празници "проф. Г. Димитров" и други подобни.
        "Пловдивските момчета" ставаха., но варненските....

Коментар

• Мечо е акустирал на родния бряг.
          Здрасти, Мечо.
          Революционният плам е нещо поугаснал...май.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Ей луд, фърли ма в потрес бря!

Ай проверявай поне по 3 линка преди да постнеш нещо подобно, щот аз след кат ти прочетох поста проверих за половин минута поне 5 и никъде нямаше "year of death"

Джеки е голям, и загубата му ще бъде голяма за всички. Дано да не е скоро!

П.П. Иначе, добре дошъл!
            За Мечо не секи китаец е Брус Ли
            Но секи Брус Ли е Джеки Чан

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              "Не всеки китаец е Брус Ли"

Вечна му памет на Джеки
              Ей луд, фърли ма в потрес бря!

Ай проверявай поне по 3 линка преди да постнеш нещо подобно, щот аз след кат ти прочетох поста проверих за половин минута поне 5 и никъде нямаше "year of death"

Джеки е голям, и загубата му ще бъде голяма за всички. Дано да не е скоро!

П.П. Иначе, добре дошъл!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Meчи не ми отговаряш на въпроса като изгоним тия кой идва?Щото да гоним тия и после пак те няма смисъл.Кого да турим да ни управлява.Аз повече Рамбовци Терминатори Мутри и простаци не искам
                "И сега си имаме султан"

А кой ги създаде тези Терминатори, Мутри и Простаци ???
                Знам, че знаеш отговора. И аз го знам. И щом като знаем, че точно тези дето сега ни управляват сами създадоха Терминаторите и Мутрите, дето ни управляваха до скоро, не мога да се съглася, че нямаме сметка да ги бутнем.

1. Не е необходимо на мястото на комунистите да турим мутрите и простаците.
                2. Ти сигурно познаваш различни хора. Е, няма ли измежду познатите ти хора, на които може да се вярва поне малко повече отколкото на тези дето сега ни управляват, пардон грабят.
                3. Тези са обратна селекция бре !!! Който и друг да е на тяхно място и на мястото на Мутрите и Простаците, все ще е по добре.
                4. Ти си интелигентен човек. Ползваш интернет. Ми прочети за другите държави. България не е единствена на света. Как може да има държави, където хората живеят доволно, като им се налага да работят много по малко, че някъде даже и почти не работят. Това няма връзка с ресурсите и с производителността. Това зависи изцяло от човечността на управляващите, а има места по света и от непримиримостта на гражданите. Е, при нас, след като управляващите са свине със ЗУРЛИ, какво друго ни остава освен да сме непримирими и да дигаме революции ???
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

Ми ти го каза. Не даваме на никой да ни краде. Но ако не ги бутнем, те ще продължават да ни държат бедни. Е, айде да речем ти или аз или някой друг може да не се оставяме много да ни мачкат, ами останалите. Аз не твърдя, че не си заслужават хала. Но не щото не работят, а щото вярват на мазните приказки и ги оставят тия да източват държавата. Че те това дето го изнесоха само от 89та година до сега, ако го бяха раздали на калпак, щяхме да сме от най богатите в Европа.
                  Meчи не ми отговаряш на въпроса като изгоним тия кой идва?Щото да гоним тия и после пак те няма смисъл.Кого да турим да ни управлява.Аз повече Рамбовци Терминатори Мутри и простаци не искам

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Мечи ясно е че не харесваме комунягите манафите и полицията.Кого да турим кажи?Това е големия въпрос.Ако знаех отговора просто излизаме и ги помитаме за два часа.Въпроса е после какво правим?
                    Ми ти го каза. Не даваме на никой да ни краде. Но ако не ги бутнем, те ще продължават да ни държат бедни. Е, айде да речем ти или аз или някой друг може да не се оставяме много да ни мачкат, ами останалите. Аз не твърдя, че не си заслужават хала. Но не щото не работят, а щото вярват на мазните приказки и ги оставят тия да източват държавата. Че те това дето го изнесоха само от 89та година до сега, ако го бяха раздали на калпак, щяхме да сме от най богатите в Европа.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Брях, Фаринели имало у форума

Мннеее, Фаринели е котаракът ми. Аз си имам муде

Коментар

Кво ми се фалиш бре? Аз имам 7 години стаж на акАрдеон и 7 години в хора на Варненските момчета
                        Брях, Фаринели имало у форума
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Да нямат, да нямат, колко да нямат. Колкото дето са минали много години и не са същите хора, а правнуците им.

Няма ли кой да каже "Царят е гол"...
                          Мечи ясно е че не харесваме комунягите манафите и полицията.Кого да турим кажи?Това е големия въпрос.Ако знаех отговора просто излизаме и ги помитаме за два часа.Въпроса е после какво правим?

Коментар

Кво ми се фалиш бре? Аз имам 7 години стаж на акАрдеон и 7 години в хора на Варненските момчета
                            Леле мен ме бяха записали на школа и за три годин се научих да свиря Вятър ечи балкан стене сам юнак на коня и до тук.Интересното беше че когато ми свиреха пишех нотите но така и не можах да се науча да свиря.Иначе много обичам да слушам музика всякаква.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                              .....и големия акордеон!
                              Тц, акордеонът беше по друго направление И се почваше с малък, по-голям и т.н.
                              От мен музикант не стана, за разлика от сестра ми

Коментар

• То било само слух, пък аз се вързах. Те и през 2011 пак така го :"убили", ама не знаех за този случай.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X