Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЗнам братле, прочетох го! Просто исках малко да те заям за добре дошъл
А каквото и да е било важното е това което е, и което ще остане! А той наистина е велик! Ето го и във вихъра си в един от най стоийностните филми, посветени не само на Шаолин, кунг фу-то и Китай, а и на Дзен като изкуство, философия и начин на живот:
http://www.youtube.com/watch?v=-wG2RESDaRU
Добро утро чета
Филмите му са свобода и оригиналност от начало до край. Няма начин предварително да се сетиш кой реквизит или декор, или както там се казва, за какво ще бъде използван. Смесването на добро и зло, на насилие и помощ. Утвърждаването на първичността на съществуването и волята. Оригиналния неподражаем хумор,
Мисля, че с изкуството си е помогнал на повече хора да прозрат простата истина, че лопатите не са лопати, отколкото всички патриарси от Бодхидхарма до ден днешен.
Да живее още 100 (сто) години, напук на ДУШМАНИТЕ !!!Last edited by mechobikov; 25.09.2013, 06:09.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение"И сега си имаме султан"
А кой ги създаде тези Терминатори, Мутри и Простаци ???
Знам, че знаеш отговора. И аз го знам. И щом като знаем, че точно тези дето сега ни управляват сами създадоха Терминаторите и Мутрите, дето ни управляваха до скоро, не мога да се съглася, че нямаме сметка да ги бутнем.
1. Не е необходимо на мястото на комунистите да турим мутрите и простаците.
2. Ти сигурно познаваш различни хора. Е, няма ли измежду познатите ти хора, на които може да се вярва поне малко повече отколкото на тези дето сега ни управляват, пардон грабят.
3. Тези са обратна селекция бре !!! Който и друг да е на тяхно място и на мястото на Мутрите и Простаците, все ще е по добре.
4. Ти си интелигентен човек. Ползваш интернет. Ми прочети за другите държави. България не е единствена на света. Как може да има държави, където хората живеят доволно, като им се налага да работят много по малко, че някъде даже и почти не работят. Това няма връзка с ресурсите и с производителността. Това зависи изцяло от човечността на управляващите, а има места по света и от непримиримостта на гражданите. Е, при нас, след като управляващите са свине със ЗУРЛИ, какво друго ни остава освен да сме непримирими и да дигаме революции ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениепо бтв синема -уолстрийт
не мога да му се наситя
сигурно за стотен път го гледамБългари Юнаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобре заварил !!!
Ти искаш само аз ли да съм потресен. Мен питаш ли ме какво ми беше като прочетох фалшивия слух и го приех за светата истина от последна инстанция. Освен това, ако беше прочел и следващия ми пост щеше да видиш, че се извиних.
А каквото и да е било важното е това което е, и което ще остане! А той наистина е велик! Ето го и във вихъра си в един от най стоийностните филми, посветени не само на Шаолин, кунг фу-то и Китай, а и на Дзен като изкуство, философия и начин на живот:
http://www.youtube.com/watch?v=-wG2RESDaRU
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеА печелили ли сте сума кум лауде в Неерпелт, Целе, Арецо?Тва не беше ли Дружна песен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМечо е акустирал на родния бряг.
Здрасти, Мечо.
Революционният плам е нещо поугаснал...май.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЕй луд, фърли ма в потрес бря!
Ай проверявай поне по 3 линка преди да постнеш нещо подобно, щот аз след кат ти прочетох поста проверих за половин минута поне 5 и никъде нямаше "year of death"
Джеки е голям, и загубата му ще бъде голяма за всички. Дано да не е скоро!
П.П. Иначе, добре дошъл!
Ти искаш само аз ли да съм потресен. Мен питаш ли ме какво ми беше като прочетох фалшивия слух и го приех за светата истина от последна инстанция. Освен това, ако беше прочел и следващия ми пост щеше да видиш, че се извиних.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПловдивските сме ги били като мачета у дирек на разни конкурси
Коментар
Коментар