If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Банда, вие сте ме обезкостили....
Как ме разгадахте толкова бързо....
Вярно съм виновен за всичко и навсякъде....
Нооо, приемам вината с червено мезе, на лека музика съчетана с аритмии и тахикардии...руска рулетка.....
От 2г съм с аритмия и на "лични" давам рецептата за лек.....но само на плаж отдалечен на 2000км.....
Ми нали ти си причинителят на "болеста" , що издаваш лечението .
Нооо, приемам вината с червено мезе, на лека музика съчетана с аритмии и тахикардии...руска рулетка.....
От 2г съм с аритмия и на "лични" давам рецептата за лек.....но само на плаж отдалечен на 2000км.....
Това с плажа сме го чували /чели/
И за един лек да се бие път цели 2000 км!? Ще търсим алтернативни методи на лечение
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
1.Чичо е виновен за всичко
2.За останалите случаи,погледни т1
Пък на мен ми е едно работно
от няколко дни - чак се притесних за психическото си здраве
Обаче, 4i40 е виновен. Преди няколко дни накара сърцето ми да
влезе в аритмия, пулсът ми брадикардия рязко премина в тахикардия,
кръвното ми се качи, хемоглобинът ми падна ... още не мога да вляза в
ритъм
Пък на мен ми е едно работно от няколко дни - чак се притесних за психическото си здраве
Обаче, 4i40 е виновен. Преди няколко дни накара сърцето ми да влезе в аритмия, пулсът ми брадикардия рязко премина в тахикардия, кръвното ми се качи, хемоглобинът ми падна ... още не мога да вляза в ритъм
1.Чичо е виновен за всичко
2.За останалите случаи,погледни т1
Здравейте Аз ще съм от мързелуващите , няколко дни
Пък на мен ми е едно работно от няколко дни - чак се притесних за психическото си здраве
Обаче, 4i40 е виновен. Преди няколко дни накара сърцето ми да влезе в аритмия, пулсът ми брадикардия рязко премина в тахикардия, кръвното ми се качи, хемоглобинът ми падна ... още не мога да вляза в ритъм
Мечо
Тайфата, есента пристигна и по стара българска традиция реших, че трябва да спретна един ремонт преди зимата.
Та сега ще отскоча до някоя църква да запаля свещ и да се помоля циганското лято да продължи по до към декември
Приятен ден на работещи и мързелуващи!
Мечо
Коментар