IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте, дами и господа...

Тъй като нямам времето за водене на безплодни дискусии - дори във вашият - наситен с високо ерудирани личности - форум, ще ви пусна нещо, което ми харесва:

http://vbox7.com/play:8029791679

...ако това не ви се нрави, поради това, че откривате аналогии с един народ от близка нам страна... и ямата, в която са попаднали едни пиленца, то - може да ви хареса друг мой избор:

http://www.youtube.com/watch?v=aVnfZMTUB7Q

Приятна вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
      Иии де, Маранди!

Дай нам квото знаеш и знаеш, че знаеш.

Щото сигурно знаеш нещо вещо.

Остави за по-късно пък критиката, боя по главата.

Чей са, не се ядосвай, ами пък пробвай да ни дадеш нещо въз можно.

Тава е мое обяснение и желание, Маранди - иначе, ако не - карай си както си ти е.
      Ти преглеждал ли си ми блог-чето - дет' вече не пиша?

Ку видиш нещо дет' не се е случило на 100% ми кажи да се метна от някъде.

П.П. Последната ми прогноза тоже ще излезе - въпросът е вече няма кой да пише в блог-чето.

Ебаха му майката на Русото 5 години да си сменят никовете разни критици, дет' ме храчат и накрая те "изчезват" - и почват новите никове.

Евете си майта от мен вече - нямам желание вече да помагам на БГ - колко пъти да го кажа?

От стотици цифри, които съм дал в анализите си какво ви очаква имате над 99% познаваемост. За срок 5 години.

Баси "късмета", а?

Духайтете БГ-ци - духайте ............ - 5 години си пропилях от живота си - ся е добре вие да си пропилиете животя, щот' се ебавате кат' ви се дава наготово.

Та, кажи една "грешна" цифра, която съм дал за 5 години от стотици? Ще ми е смешно да те чуя и дотам ...

И да те питам как се смятат точни цифри - нямаш идея, налЕ? ( с тайминг месеци, години, 5 години, 10 години, 20 години и т.н. )

П.П. Ебавате се с 'орицата, които могат да ви изкарат от блатото - затова си го дълбайте още надолЕ.
      Last edited by marandi; 28.01.2014, 22:06.

Коментар

• Коментар

• Иии де, Маранди!

Дай нам квото знаеш и знаеш, че знаеш.

Щото сигурно знаеш нещо вещо.

Остави за по-късно пък критиката, боя по главата.

Чей са, не се ядосвай, ами пък пробвай да ни дадеш нещо въз можно.

Тава е мое обяснение и желание, Маранди - иначе, ако не - карай си както си ти е.
          Last edited by vmankov; 28.01.2014, 20:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Инсталирай си Гугъл Хром или Файърфокс
            Имам лисицата, ползвам я само за едно нещо, хром също имах, но двете са много дървени.

Коментар

И аз искам да ги избием !!!
              Времето ще ги избие - па ние ще им чиним сеир, щот' сте мишки. Т'ва е ... ( колкото повече ви плющят - толкова повече викате още искам ).

П.П. Преди 4-5 години ви предлагах как се прафи профи Държава - вече не ща.

Няква шматка ( Зарколина ) не спира да квичи, че не ме щял като от 2 години поне съм казал вече, че НЕ ЩА!!! Ся само се хиля ... - като пукна и вашите уници ще се хилят, че сте заорали още надолу.

Яжте си лайната - БГ-то - иначе сте точно за 6 месеца "офравени" - не повече - моето време е скъпо - хихи

После ви пускам да се самоуправяте. Ся следва - хъ .... ( възможно ли е ).

Всичко е възможно - примери Дубай, Сингапур и сие - но когато всички шматки искат да са последните шматки на Европа - кой съм аз, че да се меся.

Мазохисти

П.П. Подчертавам на оня кретен Зарколина - без да се влиза в политика - 6 месеца.

Коментар

• Инсталирай си Гугъл Хром или Файърфокс
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Трябва ми малко квалифицирана помощ.

От известно време на браузъра ми има нещо, което ме дразни.
                  Когато искам да върна едно назад (независимо с мишката или със стрелката назад на браузъра) вместо да ме върне едно назад, започва да зарежда настоящата страница.
                  Примерно на гугъла търся нещо, кликвам върху него, зарежда, разглеждам и решавам да се върна отново на гугъла с резултатите. Цъкам мишката едно назад (или браузъра), започва да се зарежда гогъла (върти се стрелката, че зарежда) и малко след това прескача и се връща на същата страница. Единствения начин да се върна е да натисна продължително върху стрелката назад и ми излиза списъка със страниците назад. В този списък се вижда, че истинската предпоследната страница не е предпоследната (втората) в списъка, а трета(демек последната я има два пъти вместо един път най-отгоре) и така се върти в затворен кръг.
                  Някой да има идея как да го оправя?
                  Благодаря предварително. Браузъра е интернет експлорър 10.
                  Last edited by luboil; 28.01.2014, 20:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Когато да и да избиете всичките
                    И аз искам да ги избием !!!
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Или старият Аспирин за 2 стинки блистера - ма сега си е друго да е на Байер и да е по 1.50 кинта, нале?

Лошото е, че след 20 години днешните ви млади шматки няма да ги помнят някои неща, щот' сте пъзльовци.

Редиш ги на стадиона и с тачанката - после да смее някой да пипне и да се ебава с народа.

Ма, вие го карате на Мечки - дет' само лаят - па кервана си фърфи ...

Коментар

• Когато и да ги избиете всичките от последните 25 години - тях и децата им до 3-то коляно - все ще е късно.

Иначе ще имате още 100 години "преход" докато изчезне последния БГ-станец.
                        -----------------------------------------------------
                        Старият хляб и старото кисело мляко и сирене не искаш ли?

Или старото руло Трапезица или филе Елена?

П.П. Че то тогава на тъп салам кат' хамсбурския салам му викахме "Кучешка радост", бря - демек хранехме псетата с него - па ся той ви се води "деликатес".
                        -----------------------------------------------------
                        Хохохо - разсмя ме яко, братле

Ха, наздраве!
                        Last edited by marandi; 28.01.2014, 16:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                          Бургаско пих през 1992.
                          Оттогава съм бил в Бургас 3-4 пъти, за последно преди 2 години. Сега и да има Бургаско, надали е същото. Ако има някой от Бургас със спомени за бирата да сподели. Имам приятели там и може да ида на гости и да пробвам.
                          Ма, ти верно си 'ноу наивен.

Първо ви продадоха ( привитизираха ) бирените фабрики и лимонадените, щот' са най-печеливши като норма.

След кратко боричкане на пазаря вече нямате родна бира и да е като старата.

Ся преди година и нещо ви продадоха и Каменица и сие портфолиото на хамерикански холдинг, дет' си врътка бизнес с бира.

П.П. К'ви глупости дрънкате в момента - "старата" бира ... - няма е, черта, беше ... - свиквайте да'е ...

Ся имате спирт и екстракт от нещо си дет' било "концентрат" за бира. Може би ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                            Няма ли вече бургаско, това беше еднаот най-добрите бири...
                            Бургаско пих през 1992.
                            Оттогава съм бил в Бургас 3-4 пъти, за последно преди 2 години. Сега и да има Бургаско, надали е същото. Ако има някой от Бургас със спомени за бирата да сподели. Имам приятели там и може да ида на гости и да пробвам.

Коментар

Ееех, Варна светло беше бира. От онази дето се разваля...
                              Марш на барикадата, бря!

От 13 хил. постинг-а досега 12 хил. 999 бяха за революцията.

Ко стана да те плющя във востанника? Вдигаме бунта по ТВ-то, нале с дистанционното?

Ха, наздраве и по-малко се изхвърляй некст тайм - анархист ( Махно ), анти-комунист и сие ... лафчета за балами.

П.П. Кеф ти Софийският университет - кеф ти Киев - ма, ти ще висиш докат' излезе кУрс фрефулагам и да се правиш пак, че си "далеч" - иначе как щеше да мяткаш тачанката, ако беше тук. Пфу ... - ма, не си - хихи

Коментар

• Няма ли вече бургаско, това беше еднаот най-добрите бири...

Коментар

Working...
                                X