IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Ееех, Варна светло беше бира. От онази дето се разваля...
    Да ти кажа от онова време съм пил Варненско(Варна), Бургаско, Плевен, Хасково, Шуменско и от онази без етикет (просто бира, мисля беше 39 или 49ст).
    От сегашните никоя не наподобява горните. Преди време взех едно царско, отвих капачката и още докато имаше дим глътнах. И тогава леко ми наподоби. И това беше. След това бирата пак си беше без вкус.
    Бекса също. Трябва да не съм пил 6 месеца бира за да усетя много слабо вкуса отпреди 25г.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Днес какво ми се случи!

Гледам една снимка на една бира и подсъзнателно как ми се допи една биричка. Ама бира като отпреди 25 години. Като я отвориш излиза малко дим и после първата глтка горчивичка...
      Някой да препоръча такава бира, щото тези които ги има го няма онзи приятен горчив привкус от едно време.
      Бекс. Тя има подобен остатъчен вкус.

Коментар

• Ееех, Варна светло беше бира. От онази дето се разваля...
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Здравейте!

Вчера ми се допи биричка, както ви казах вече.

Ама още не съм пил. Та гледах един филм снощи и там стана дума, че единия обичал hash browns.
          Стана ми любопитна какво чудо е това и питах чичо гугъл и излезна, че това е много добро за биричката ми.
          Ето две, едното семпло, другото с повече екстри:
          http://www.chefmikedarracott.com/che...-browns-recipe

http://sweetsav.blogspot.com/2012/05...sh-browns.html

наздраве!

Коментар

• Добро утро tnm
            Добро утро на почти всички

И при нас има сняк. На баира е приказка !!!
            Обаче фнимавам да не се ЛЪЗНА
            tnm

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

Ходих да разхождам дебелото псе, щото титуляра не можа да се отлепи от матрака.
                Навън - студ, прехвърчат снежинки ... липсва само пронизващ вятър, за да е пълна картинката.
                Дунди подуши, свърши това - онова, свързано с разни физиологични потребности и в бърз тръс се изнесе пред входа на блока. До тук с освежаващата разходка, време е за полягане пред камината

Успешен ден ви пожелавам!
                Last edited by tnm; 28.01.2014, 07:28.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Ти нали мразеше комунизма!!!!Ся биричка ти се припила еми няма.Няма и плодове и зеленчуци няма и месо и колбаси.Сега твоите приятели капиталистите ще те тровят бавно и методично докато се осъзнаеш
                  На кого е син управляващият капиталист Сергей Станишев ???

Не е ли син случайно на Димитър Станишев, дето в съучастие със свекъра на Меглена Кунева и Дядото на Лиляна Павлова разстреляха 30 000 невинни българи без съд и присъда веднага след 09. 09. 1944 година ???
                  tnm

Коментар

Майка му мечка, помня навремето варна светло, дето се разваляше за два три дни...
                    Ти нали мразеше комунизма!!!!Ся биричка ти се припила еми няма.Няма и плодове и зеленчуци няма и месо и колбаси.Сега твоите приятели капиталистите ще те тровят бавно и методично докато се осъзнаеш

Коментар

Майка му мечка, помня навремето варна светло, дето се разваляше за два три дни...
                      Мичок,

ти штоу не си у Киев с тачанката или в Софийския при востаннците, бря?

Да тъ плющя у измисления бунтовник да'е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Днес какво ми се случи!

Гледам една снимка на една бира и подсъзнателно как ми се допи една биричка. Ама бира като отпреди 25 години. Като я отвориш излиза малко дим и после първата глтка горчивичка...
                        Някой да препоръча такава бира, щото тези които ги има го няма онзи приятен горчив привкус от едно време.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          То хубаво кърти, ама да правиш ремонт на потрошени санитарни възли посред зима е голяма мъка
                          Мани мани, не се отварят вратите на колите. Счупих дръжката на шефиорската врата на малката количка. После си спомних, как джелатски дърпах сабале дръжките на вратите на джипката. Добре, че излязоха корави.
                          tnm

Коментар

• Днес какво ми се случи!

Коментар

Джипката кърти мифки
                              То хубаво кърти, ама да правиш ремонт на потрошени санитарни възли посред зима е голяма мъка
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!

Голям студ. И сняг, сняг ... време само за пиене

Приятен зимен ден ви пожелавам!
                                Джипката кърти мифки
                                tnm

Коментар

Working...
                                X