IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Кажете, Чеда мои..!!!
    Кажете си болките...
    Има лек за всяка от тях..Ако молитвите не помагат, ще ви моля да не си забравяте хапчетата.....
    Чухме ти и на тИбя фростотиите.

2 блузи на кюнците - запалили цялата къща?

П.П. Ти за идиоти ни ли имаш, бря? Че и почти гредореда ти запалили 2 блузи на кюнците.

Много се смях к'ва си шматка да си ги измисляш. Ти виждал ли си как се пали гредоред при такъв тип конструкция?

Изкара се кат' Юри Гагарин и Лили Иванова, взети заедно - за толкоз фрости ли ни имаш тук у форумО? ( риторично ).

Коментар

• Бат Маранди , Гришо загуби заради психиката - все още няма голям опит..

Valery Naidenov
      Язък за Гришо, загуби само заради умствената игра. И при трите сетбола в третия сбърка ненужно, просто се гипсира от това, че ще спечели. Отстрани изглежда малко нелепо, но който е играл тенис, знае за какво става дума. В четвъртия пък заряза процентната игра и започна да търси завършващ удар твърде рано, с което грешките му скочиха много. Търсейки смяна на играта взе да излиза на мрежата - лоша идея, защото Надал все го заковаваше на тето с перфектни топки в краката или с м...

ТОВА Е ДОБРО МНЕНИЕ ЗА МАЧА. НИЩО НАШЕТО МОМЧЕ ПРОДЪЛЖАВА- ВЕЧЕ ВЛЕЗЕ В ОТБОРА НА ГОЛЕМИТЕ

Коментар

• Кажете, Чеда мои..!!!
        Кажете си болките...
        Има лек за всяка от тях..Ако молитвите не помагат, ще ви моля да не си забравяте хапчетата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Бат Маранди испанския мангал наистина е силен..въпреки , че напоследък е в малко по слаба форма..Нашето момче се ползва и със силна женска тенис подкрепа- за което пак браво
          Добро е мангалчето - нашият се срина след 3-тия сет.

Още издиша във физ. подготовката и психиката. Ма, времето е пред него.

Готин мач направи и стана майтап

Коментар

• Дефинирай ми Господ и ми го покажи, понеже не спираш да го натякваш?

П.П. Аз после ще ти го дефинирам математически - т'ва дет' наричаш Господ. Ма, първо си ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Маранди ти си голям пич.Предполагам че Господ яко се забавлява.Ти явно не мое да спреш с напъните да сме номер едно на всякъде в спорта в техниката в икономиката.Тея напъни носят само страдания и нещастие.Как си представяш че ей така сме първи навсякъде и към нас текат реки от мед и масло?Това което имам още утре може да не е мое.Може децата ми да го проиграят в казината или да го подарят на Рилския манастир.Явно ти е трудно да разбереш че човек идва на земята когато се появят подходящи условия за неговото развитие.И че всеки идва със съдбата си.Това как ще изглеждаш какво ще имаш какъв ще си се дава от Големия Началник с оглед да си научиш урока.Това с могъществата и империите е плод на болни мозъци.Човек може да е щастлив и без да е жител на империя без да е началник кмет депутат министър важна клечка голям спечиалист и още по голяма работа.Тия напъни да се криеш ама никой да не те търси будят само присмех.Мани тея математики меринджей стратегически маркетинги къси и дълги пасове и прочее глюпости.Аз не се напиням да определям какво ще е след 100 500 или 1000г.Има си голям шеф за това.Мен тогава няма да ме има.А Шефа какво е предвидил не зная.И да се напиням Шефа не вярвам да ме послуша.Не мога да знам дали ще има потоп и не го желая.
              Продължаваш да разводняваш с разни Божества, Карми и сие ...

Можеш ли да ми ги покажеш? Или не можеш?

П.П. Ако не може да ми ги покажеш - какво общо има т'ва с факта, че изчезвате най-скоростно в цял свят?

Нещо не мо'а ти схвана логиката? Изчезвате ли най-бързо от 200 държави или не?

Предполагам в останалите 199 държави си нямат Божества и Карма? Добре, че си ти да ни светнеш, че сме уникални и неповторими - другите са греда.
              ---------------------------------------------------

Т'ва ти е логиката дет' ми пробутваш в момента. Засрами се малко!

Като не можеш да помогнеш - не пречи. Демек - млъкни малко

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Това, което прилагаш в приложната психология се води метод на омаловажаването. Почва се с врачки, катаклизми и сие.

П.П. Казах го ясно - всички статистики сочат, че изчезвате с най-бърз темп и динамика. Отделно имаш подмяна на БГ населението с нетакова, което го афишира ясно, че те не са Българи.

Аз работя с математически модели и факти - ти си работи, ако искаш с врачки. Важното е теб да те има? Па, после потоп?

И те статистиките си "измислят" - да знаеш - цъфтим и вържем

П.П.П. Не е лично, просто в БГ-стан нямате още анализатори - па, и да имате толкоз ви й дреме за тях. И да те мятам на къс пас какво значи стратегически маркетинг и планиране пак няма да ме разбереш.

Няма лошо - не може всеки да бъде Айнщайн и нагоре. Тия процеси вече не може да ги овладеете - изпаднали сте в низходяща сприрала и след 100 години - всичко, което имаш ще е собственост на друг ( небългарин ).

После пак се фукай - какво имаш? Не на роднина - на небългарин ще е. Дошъл наготово и си изул чехлите. Или поредното изчезнало село - да не давам примери с по колко села изчезвате годишно.

Щом т'ва те кефи - няма проблем.
                Маранди ти си голям пич.Предполагам че Господ яко се забавлява.Ти явно не мое да спреш с напъните да сме номер едно на всякъде в спорта в техниката в икономиката.Тея напъни носят само страдания и нещастие.Как си представяш че ей така сме първи навсякъде и към нас текат реки от мед и масло?Това което имам още утре може да не е мое.Може децата ми да го проиграят в казината или да го подарят на Рилския манастир.Явно ти е трудно да разбереш че човек идва на земята когато се появят подходящи условия за неговото развитие.И че всеки идва със съдбата си.Това как ще изглеждаш какво ще имаш какъв ще си се дава от Големия Началник с оглед да си научиш урока.Това с могъществата и империите е плод на болни мозъци.Човек може да е щастлив и без да е жител на империя без да е началник кмет депутат министър важна клечка голям спечиалист и още по голяма работа.Тия напъни да се криеш ама никой да не те търси будят само присмех.Мани тея математики меринджей стратегически маркетинги къси и дълги пасове и прочее глюпости.Аз не се напиням да определям какво ще е след 100 500 или 1000г.Има си голям шеф за това.Мен тогава няма да ме има.А Шефа какво е предвидил не зная.И да се напиням Шефа не вярвам да ме послуша.Не мога да знам дали ще има потоп и не го желая.

Коментар

• Бат Маранди испанския мангал наистина е силен..въпреки , че напоследък е в малко по слаба форма..Нашето момче се ползва и със силна женска тенис подкрепа- за което пак браво

Коментар

• Осъзнат е този, който си мисли, че мисли като Мирча Кришан. Опознавайки краставицата, Мирча е опознал всичко, което не е краставица, опознал е мирозданието. Успял е да погледне симетрично на нещата и да разбере, че краставицата е всичко, което не е краставицата. Разбрал е, че краставицата е дело на всемогъщия, а всемогъщият не се подчинява на нищо друго, освен на критерия за всемогъщество. Създавайки нещо, съгласно критерия, всемогъщият е длъжен да създаде и всичко, което това нещо не е. Създавайки краставицата, всемогъщият е създал и всичко останало, което не е краставицата. Създал е едновременно краставицата и целия останал свят, за който може да се каже, че не е краставица. Но всемогъщият е и всесправедлив. Той обича (мрази) еднакво всички свои творения. За всемогъщия краставицата и не краставицата са едно и също. Кришан е осъзнал, че да гледа симетрично на света, означава да гледа като всемогъщия създател. Разбирайки това, той е изучил краставицата, като едновременно с това е опознал и всичко, което краставицата не е. От там на сетне е лесно. От там насетне, както за всевишния, така и за Мирча, краставицата и не краставицата са едно и също. Не знам, каква оценка е писал изпитващият професор на студента Кришан, но не това е важното. Важното е че светът помни Мирча Кришан, а професорът тъне в забвение. Индийците почитат оттогава насетне Мирча като бог, викат му Кришна, объркали са му името, щото са циганори !!!
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                      Добро утро, тайфата!

Забелязвам, че още от сутринта настроението в темата е ведро. Обидите и подмятанията са налице.

П.П. Спокоен дъждовен ден на младежите и девойките!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Мноуу яко наистина

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Бат Маранди много ме кефи Гришо- има бъдеще това момче.Наздраве - да си вив и здрав..
                          Аз съм му голям фен.

Тоя испански мангал успя да му убие темпото, иначе отиваше на разгром мача - ама, затова циганинът е номер 1.

Нищо - нашето момче прави яко шоу засега и нищо не се знае.

Жив и здрав и ти! ( чек да си сипна пак )

Коментар

• Бат Маранди много ме кефи Гришо- има бъдеще това момче.Наздраве - да си вив и здрав..

Коментар

• Не гледате ли бат' Гришо с Надал, бря?

П.П. Ха, наздраве да'е .. ( нашето лъвче стои засега добре на корта )

Коментар

• Добро утро tnm
                                Добро утро на почти всички
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X