IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Добро утро и хубава Неделя на всички
    какво хубаво Слънце се е изляло, само дето морето ми е далечко...

на квалификацията, държиш май

Наивник, таз домашна торта само със заквасена сметана не става ли малко ... мазничка ) мисля да й променя някой ред със сладолед )
    за синчето, слагай към закуската по някоя шепа сурово сусамено семе (може и накиснато в кисело мляко от вечерта с лъжичка пчелен прашец и мед

за соса на Спарт ) и за неделното кафе сега си пуснах
    Cafe Del Mar http://www.youtube.com/watch?v=1LMqFecyM6o
    Само дето на морето валя ситринта и сега е мрачнооблачно,все едно ще свършва света
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Захладня и отворихте дума за тежки гозби.

Леля, в тази рецепта гроздето можеш да го замениш и с други плодове- сини сливи, ябълки, смокини. Ако замениш олиото с масло, сладкишът ще стане по- дъхав и пухкав.
      Това с маслото ще го направя . Благодаря . Ама плода не сменям . В началото правех през ден с какво ли не , но с грозде е най - вкусно . Може би и с портокала . С другите не ми хареса , а слагах и малини и боровинки и какво ли не .

Коментар

• Добро утро и хубава Неделя на всички
        какво хубаво Слънце се е изляло, само дето морето ми е далечко...
        Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Вярно е, че може би бих могъл и да се науча. И ще науча съпругата и децата да цепят дърва и да ринат сняг. ...
        на квалификацията, държиш май

Наивник, таз домашна торта само със заквасена сметана не става ли малко ... мазничка ) мисля да й променя някой ред със сладолед )
        за синчето, слагай към закуската по някоя шепа сурово сусамено семе (може и накиснато в кисело мляко от вечерта с лъжичка пчелен прашец и мед

за соса на Спарт ) и за неделното кафе сега си пуснах
        Cafe Del Mar http://www.youtube.com/watch?v=1LMqFecyM6o

Коментар

• Добро утро тайфата и слънчев ден

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Моят все се връщаше син, посинял от тренировките и мачовете по футбол. Един ден си дойде с разпран крак. Ходихме да му направят една бродерия и аз не издържах - събрах семейният съвет и въведох временна забрана на футбола.
            Сега тренира само плуване - доста по-миролюбив спорт ми се струва.
            Щото каридорите са широки и не моат да се ДОКОПАТ.

Ся като се замислих, че той волейбола требе да е най миролюбивия спорт. А Манков не е особено миролюбив.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Да бе, не можеш. Така ти оттърва.
              Вярно е, че може би бих могъл и да се науча. И ще науча съпругата и децата да цепят дърва и да ринат сняг. Ся уча джаваскрипт и горя много КАЛОРИИ. И съм запецнал на комуникациите между прозорците. Каквото и да опитам все е грешно, като СВОБОДАТА
              tnm

Коментар

Абе, не само е най-миролюбив, а и е най-добър за оформяне на мускулатура, ама, а де Че и ските идват

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Ми като зарасне, ще видим кво ще го правя. Не мога да му забраня да рита скача и бяга, ще питам дофтурите.
                  Моят все се връщаше син, посинял от тренировките и мачовете по футбол. Един ден си дойде с разпран крак. Ходихме да му направят една бродерия и аз не издържах - събрах семейният съвет и въведох временна забрана на футбола.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Мамун, твоят мъник не чупи ли пак крак миналата година? Спомням си, че прехвърча до Велинград за отрицателно време.
                    Що не му измерят костната плътност на малкия шебек? Може да се нужда от калции, поради бързото израстване.
                    Ми като зарасне, ще видим кво ще го правя. Не мога да му забраня да рита скача и бяга, ще питам дофтурите.

Коментар

Направи си. По- вкусен е и няма да има консерванти.
                      В момента пека тиква с яйца и прясно мляко. Пълноправните и непълноправни членове на домочадието много я тачат, приготвена по този начин.
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        А добрутро ви!! Мнооу ми е чоглаво...., най ми е гадно, като синковец е нещо болен. Много хубаво слънце пече навън. Ще взема да запаля колата и да се разходя нейде надоле на по-топлото, че от утре ще си го спомняме само. Иначе жената прави милинки Много тегаво се правят, но стават страхотни
                        Мамун, твоят мъник не чупи ли пак крак миналата година? Спомням си, че прехвърча до Велинград за отрицателно време.
                        Що не му измерят костната плътност на малкия шебек? Може да се нужда от калции, поради бързото израстване.
                        Мечо

Коментар

Да бе, не можеш. Така ти оттърва.
                          Субективист бре
                          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Да бе, не можеш. Така ти оттърва.

Коментар

Направи си. По- вкусен е и няма да има консерванти.
                              Не мога да готвя. Единственото, което мога без чужда помощ е да си сипя в една чиния мляко. После да сложа една супена лъжица ЗАХАР и да разбъркам докато се стопи. След това да натроша вътре разни сладки бисквити или курабийки или козунак. И като се накиснат хубаво в подсладеното мляко ...
                              tnm

Коментар

• А добрутро ви!! Мнооу ми е чоглаво...., най ми е гадно, като синковец е нещо болен. Много хубаво слънце пече навън. Ще взема да запаля колата и да се разходя нейде надоле на по-топлото, че от утре ще си го спомняме само. Иначе жената прави милинки Много тегаво се правят, но стават страхотни

Коментар

X