If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
.............Ние ще сме в обоза без нас не може.Просто Бог така е определил.
Това, което прилагаш в приложната психология се води метод на омаловажаването. Почва се с врачки, катаклизми и сие.
П.П. Казах го ясно - всички статистики сочат, че изчезвате с най-бърз темп и динамика. Отделно имаш подмяна на БГ населението с нетакова, което го афишира ясно, че те не са Българи.
Аз работя с математически модели и факти - ти си работи, ако искаш с врачки. Важното е теб да те има? Па, после потоп?
И те статистиките си "измислят" - да знаеш - цъфтим и вържем
П.П.П. Не е лично, просто в БГ-стан нямате още анализатори - па, и да имате толкоз ви й дреме за тях. И да те мятам на къс пас какво значи стратегически маркетинг и планиране пак няма да ме разбереш.
Няма лошо - не може всеки да бъде Айнщайн и нагоре. Тия процеси вече не може да ги овладеете - изпаднали сте в низходяща сприрала и след 100 години - всичко, което имаш ще е собственост на друг ( небългарин ).
После пак се фукай - какво имаш? Не на роднина - на небългарин ще е. Дошъл наготово и си изул чехлите. Или поредното изчезнало село - да не давам примери с по колко села изчезвате годишно.
Ма да ти кажа 25 години преследвам разни идеали, градя кариера, правя пари, съревновавам се с живота.. И в един момент разбираш че смисъла на живота се ограничава до две подкови суджук и няколко литра бира... Бах мааму..
]Медиуми, екстрасенси, врачки, гадатели и т.н. в буквалния смисъл на тези думи не съществуват.[/B] Има едно изкуство наречено "ментализъм", което донякъде обяснява част от тези уж свръх-умения, но като цяло всичко това е на база информация, тренираност на ума и мисълта, и абсолютно познаване на човешките реакции, емоции и начин на мислене и поведение в определени ситуации, и искусното им разчитане и манипулиране Та, според мен Бате Пешо е прав, че всякакви дългосрочни прогнози относно бъдещето, засягащо нас самите а и света и човечеството като цяло са просто безсмислени и незаслужаващи толкова голямото внимание, което някои им отделят Животът е тук и сега, а миналото и бъдещето са просто продукти на нашето съзнание и в голяма степен резултат от начинът ни на мислене и гледната ни точка за нещата
Да, Кев и е отрицание на свободната воля, с което няма как да се съглася.
Не съм съгласна с масовата хипноза.
...Медиуми, екстрасенси, врачки, гадатели и т.н. в буквалния смисъл на тези думи не съществуват. Има едно изкуство наречено "ментализъм", което донякъде обяснява част от тези уж свръх-умения за които претендират някой хора, но като цяло всичко това е на база информация, тренираност на ума и мисълта, и абсолютно познаване на човешките реакции, емоции и начин на мислене и поведение в определени ситуации, и изкусното им разчитане и манипулиране Та, според мен Бате Пешо е прав, че всякакви дългосрочни прогнози относно бъдещето, засягащо нас самите а и света и човечеството като цяло са просто безсмислени и незаслужаващи толкова голямото внимание, което някои им отделят Животът е тук и сега, а миналото и бъдещето са просто продукти на нашето съзнание и в голяма степен резултат от начинът ни на мислене и гледната ни точка за нещата
Севрюкова ме заинтригува с това, че не се е занимавала с "битово" предсказателство, а глобално, но си мисля, че това, което се търкаля в публичното пространство, е леко пипнато.
Когато едно "пророчество" и то относно държавните дела, бъде обнародвано, лесно могат да се манипулират/нагодят събитията по него - отговарят на внедрените очаквания. Това ми е мисълта.
Разбрах.Но не разбирам как може по такова пророчество да се нагласят нещата за след 500 или 1000г.Аз за такива пророчества не съм чувал.Иначе ''пророчествата'' на разни измислени врачки просто ме разсмиват.Има една кохорта от няколко врачки дето като им плати някой и обиколят всички телевизии да разкажат какво им говорят звездите.... Та те така.Е прди две седмици една баба много уверено твърдеше че Шумахер до една седмица става и си заминава в Германия.Та ей такива ми работи.При Слава нещата са различни.Предполагам си прочела за какво става дума?
Дънов също си чела пак предполагам
Когато едно "пророчество" и то относно държавните дела, бъде обнародвано, лесно могат да се манипулират/нагодят събитията по него - отговарят на внедрените очаквания. Това ми е мисълта.
Бате Пешо, преди време ти беше пускал материал относно Слава Севрюкова т.е. допускаш известна детерминираност/предопределеност, а не теория на хаоса- низ от случайни събития, които задават други и т.н..
Вал ние просто нямаме и грам представа как ще изглежда света и как ще изглеждат хората само след 100г .Да не говорим след 1000г или 10000г. Дали е хаос низ от случайни събития предопределеност или Божие дело не се наемам да твърдя.Няма как да се тревожа или притеснявам за неща които не зависят от мен и не ме интересуват.Мен ме интересува да я има България до момента в който дойде келнера после Божа работа.Вярвам обаче че Бог няма да ни затрие.Мое се гъбарка с нас и да се весели ама няма да ни погуби.Това е вяра не математика.Всякакви напъни да се дава акъл на Господ са проява на лудост.Ти например мое ли да ми кажеш как ще живеят хората след 150г и примерно ще има ли САЩ или ЕС?А след 5000г?Ние нямаме поглед за голям период от време.
Бате Пешо, преди време ти беше пускал материал относно Слава Севрюкова т.е. допускаш известна детерминираност/предопределеност, а не теория на хаоса- низ от случайни събития, които задават други и т.н..
Я, дай пак - това в черничкото? А, на какво се подчинява развитието? На шише ракойка и трушия предпогам
П.П. В момента ще имате уникален момент - докато медиите "тъжно" тръбят за загубата на политик Х ( Костофф, Доган, Бойко, Станишката и сие ) - народът ще има бурни веселби на мегданя, че най-после са пукнали.
Скоро ще го видите - колко ви е двулично всичко - надявам се и аз да съм жив да се похиля и да викам - Вива БГ - тия пукнаха най-после.
Да ти кажа честно въпреки че тиквуняка не ми е симпатичен няма да има бурна веселба от моя страна ако вземе да се гътне преди мене.Той милия всичкото от глупост и желание да е нещо го направи.На него толкова му е нивотоЗа Доган и Станишката също няма да се радвам не са ми направили нищо лошо.За драгалевския циганин бих се израдвал само ако Бог му вземе всички скъпи хора и го остави с откраднатото ей така да има много пари злато фирми ама да няма близък човек.Законите на математиката няма как да определят развитието на света.Ти си умен и много добре го знаеш.Тук спора е безсмислен.Всичко е един кръговрат.Променят се условията техниката държавите само човешката душа не е мръднала и милиметър вече толкова години.Може утре да се окаже че сме област от друга държава или съюз.Можеш ли да предвидиш какви глобални събития ще има в следващите примерно 500г.Дали няма да има изменение на релефа?Дали примерно няма изчезване на територии или поява на нови?Какво ще стане ако във Франция и Чехия не дай си Боже се случат ядрени катастрофи?Това с математика не става.За Бог няма невъзможни неща.500г сме били в пределите на Османската империя и не сме се затрили.Очевидно Бог има други планове за нас.Не се опитвай да му даваш акъл щото много ще се забавлява с теб.Живей както смяташ за правилно и се наслаждавай на всеки миг който ти е подарен.Щото в един ден идва келнера със сметката и си отиваме.Не бери грижа за неща които не зависят от теб и не ги контролираш.Ние сме древен народ.Америка ЕС СССР Османска империя Римска империя това са временни неща.Ние сме като хлебарките дори радиация не мое ни гътне.Ей така както сме си прости гладни голи боси мързеливи и мърлячи така ще погребем великите сили.Аз не мечтая за Българска империя и тем подобни простотии енергиен център световен център планете незнам какво си.Ние ще сме в обоза без нас не може.Просто Бог така е определил.
Коментар