IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Не знам, племенницата е на пълна стипендия. И да, 60-100К похарчени за образование си струват всеки цент. Така поне мисля аз
    Съгласен съм с теб за СУ и ТУ по принцип. Не всеки обаче е за ТУ. Включително и аз Бях влязъл навремето изчислителна техника в МЕИ Варна. Отказах се след втория семестър
    Моят пък иска да учи фармация или нещо с биология. Като взе да ми показва сайтовете на университетите из чужбина и леко ми се зави свят
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Не знам, племенницата е на пълна стипендия. И да, 60-100К похарчени за образование си струват всеки цент. Така поне мисля аз
      Съгласен съм с теб за СУ и ТУ по принцип. Не всеки обаче е за ТУ. Включително и аз Бях влязъл навремето изчислителна техника в МЕИ Варна. Отказах се след втория семестър
      Наивник миналата година бях пред тази дилема.Ходихме в Благоевград разгледахме разговаряхме с Хюуайлър ми какво да ти кажа хвалипръцковщина.Не съм убеден че тази сума си струва всеки цент ако после ще работиш в България.Там си има хора които отговарят за приема и аз се сприятелих с отговорника.Разказа ми много неща свърза ме с хора учили там които са по цял свят.Всички ни казаха че ако искаме компютри да бягаме надалеч от Благоевград слаби преподаватели незнаещи английски език.Въобще след първи курс бягат в чужбина.В АУБГ не си струва.По добре СУ или УНСС и после магистратура навън.Няма смисъл да платиш толкова много пари и после 700 кинта заплата.Много неща мога да ти кажа за да вземеш правилното решение.В ТУ научаваш и хардуера и въобще приложението на компютърната техника в медицината и промишлеността мрежите а не само сухо програмиране

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Наивник да там всичко изглежда добре ама само изглежда...А и таксите си ги бива.Ако ще учи компютри по добрите решения са СУ и ТУ.За икономика бива ама дали си заслужава да похарчиш 60 долара за да ти набиват простоттии в главата колко си велик.Ти решаваш....

Коментар

Не знам. Сабахлям бях в АУ в Благоевград. Много добре изглежда всичко. Ако синковецът реши да е България, може би ще е там.
          Наивник да там всичко изглежда добре ама само изглежда...А и таксите си ги бива.Ако ще учи компютри по добрите решения са СУ и ТУ.За икономика бива ама дали си заслужава да похарчиш 60 долара за да ти набиват простоттии в главата колко си велик.Ти решаваш....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Да не забравиш да носиш вестник "Дума"

П.П. Добро утро, тайфата!

Без "Дума" не мърдам никъде...( от времето на Продев, не съм го чел..)

пп Имаше една закачка с пенсиите едно време...

- Чук-чук скрит във Дума, в комплект с намаление....

Коментар

Вземи се малко в ръце и прати момичето да магистри в чужбинско бре. Иначе, честно да си кажа, не знам нищо за този ВУЗ, макар че познавам донякъде Григорий Вазов.
              не ще навън-наела е с приятелката си апартамент,търси си работа и е решила да се прави на независима
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Добро утро на всички !
                Лятото свършва, ние НЕ....

пп Лелче, как да искам да се сбъдне този сън, с тези цеви насочени към "банският ми "...

Да не забравиш да носиш вестник "Дума"

П.П. Добро утро, тайфата!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Не знам. Сабахлям бях в АУ в Благоевград. Много добре изглежда всичко. Ако синковецът реши да е България, може би ще е там.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                    Дюбрутру моми и момци
                    спорна седмица на работягите
                    /ние айляците си знаем/
                    искам да ви попитам ,какво знаете за Висшето училище по застраховане и финанси
                    щерката се избакалаври наскоро, а не е особено очарована от продължаване в СУ
                    Чувала съм за това училище по застраховане и финанси, а също и за библиотекарския, че осигуряват работа на 90% от студентите си. Имам поне три мацки завършили, които ги уредиха на доста прилична работа с хубава стартова заплата. Явно ректорите поддържат тесни връзки с бизнеса и си изпращат кадри, което всъщност не е никак лошо, особено за млад човек, който няма трудов стаж и опит. Иначе като качество на образованието не мога да коментирам, но като се замисля май няма особено голяма разлика между университетите или четеш сам, за да знаеш повече или се "влачиш по корем" за едно три колкото да минеш, независимо къде и какво учиш
                    Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

Дюбрутру моми и момци
                      /ние айляците си знаем/
                      Вземи се малко в ръце и прати момичето да магистри в чужбинско бре. Иначе, честно да си кажа, не знам нищо за този ВУЗ, макар че познавам донякъде Григорий Вазов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Пълно е със застрахователи брокери счетоводители меринджеи банкери адвокати и началници.Просто е пълно и после ако нямаш връзки продавачка в МОЛ.Пътя требе да е към Аграрния университет в Пловдив ТУ София СУ някои специалности като физика биология математика или МУ София
                        Хах, а най-добре без тия глупости. То и бакалавър е загуба на време, а магистратурата съвсем па не и виждам смисъла, особено пък на тия фалшименто "науки". Истинската икономика е в бизнеса, а бизнеса се учи само с правене, не в университетите от хора с ръце в задника, дето 5 лева не са направили в живота си, ама учат младежите на "бизнес", срещу мизерна заплата.

Коментар

Дюбрутру моми и момци
                          /ние айляците си знаем/
                          Пълно е със застрахователи брокери счетоводители меринджеи банкери адвокати и началници.Просто е пълно и после ако нямаш връзки продавачка в МОЛ.Пътя требе да е към Аграрния университет в Пловдив ТУ София СУ някои специалности като физика биология математика или МУ София

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Добро утро , чета !
                            Сън, сънувах......
                            Аз на плажа, почернял "на потник"...Приближава Артемида, но вместо лък, държи пушка ......
                            Усмихва се някак си мрачно и говори - ще обещаваш, ааа...? И се цели в банския.....

Помисли кое обещание не си изпълнил и побързай да го направиш...
                            Last edited by фръцла ежкова; 30.10.2013, 11:44.
                            Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Добрутро ви!!!
                              Одих сабахламтъ до Благоевград. Като гледам народът как продължава да пердаши към Гърцойско ми става чоглаво с тази тръстика

Коментар

• Успешна седмица !

Коментар

Working...
                                X