IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Алоу-у-у,
    Манчо-о-о?

Да не мислиш че съм свършил?
    Вервай си!

Та,
    Вчера имах работа. Не че я свърших, де. Пък другите се чудят от де иде моят чар. Даже ме пунтират.
    Нека.

Доде икиндия, без да смогна да се плицикна, ченчих дрешляка и са натопорчих в нея кръчма.
    До тука добре. Държа да забележа - в мойта особа немаше ниц войнственост.
    Аз и сега, гат тупуркам по клавиатурата, не виждам нищо осъдително в оная исконна човешка потребност - да се натаралянкаш с ора, дет си ги учил на туй изкуство преди четвърт век. Пък си имаше и повод.
    Не ли?

Ма не би!
    Начи, редко давам съвети. Ма щото живота ме притисна, та съм принуден.
    Манчо, щом ти насмърди на женка - бегай.
    Бегай, бегай, бегай, бегай..........
    Усвет бегай!
    Щото нещата нивга не отиват къмто на добре.

Къфто е моят случай.
    Да се чувствам употребен!
    На тоа светъл празник?

Та, да си изплача мъката:
    - Неква кака, как ме замота и ей на .... ся пиша от нейния комп, в нейния партмент, в нейна си хавлия.....
    И съм наредил пет чишета. Пак от нейните.
    Саде нящо, кат "полу-шпек", това са нейни думи - се мандахерца сред чатала ми на воля.
    А каква баня имма-а-а........
    Аз, ако мое да спестя за такваз - нема и седмица я да пропусна.

Та да ти го рекна:
    - Една женка, щом ти фане мерника - пиши се бегал!
    Нема мърданье!
    Шаваш ли, ща те отстреля, като стой та гледай!

Ей на, чак сега си отчитам грешката:
    - Кой ме е бил през зурлата преди сто единици време, да се кипра пред нея с мойта седем годишна девственост?

Прошка нема, брато!
    Кажувам ти.
    Не и в този свет.
    Last edited by sergo; 15.02.2014, 07:48.

Коментар

• Сега почвам по-дългия:

На времето, в края на седемсете си имах едно гадже. Нарекох го - баба Мариета. После всички я наричаха така. И моите компании, и нейните среди. Дори и от майка ѝ съм го чувал. Пък тя отсекъде си бе кучка. Щото и баща ѝ бе свирил отбой.
      Бе миловидна, доста висока брюнетка. Мога да потвърдя - имаше онази красота на намси колкот изтипосани пиети през Ренесанса. И държането си беше същото.
      Нещо архаично, нещо фражил, нещо неземно, нещо - като нищо на света.
      Имаше малки, но титаниеви цици. И ле-е-еко крушовиден гъз.
      Ма, аз тогаз гледах саде корицата на списанията. Не е биле да го докарам до последната страница. Чак след една епоха, гат зърнах първата снимка на неква надуваема кукла с потрес разбрах, че жените има повече от една ... уста.
      Чунчо.

Нейсе,
      Майка ѝ бе неква реститутка. Държеше поне един етаж на Кравая. А тогаз Софето почваше и свършваше от ... Кравая.
      Пък баща ѝ бе шефа на Мототехника. Алоу-у-у, нема се повтарям - Мототехника!

Та веднъж, и до сега немея как - ма измъкна от мойте си простотии и ме бацна в един скъп ресторант. Тогаз ми се причу за фърст тайм името на тоз светец - Валентинчо.
      Кръчмата беше Кристал, а пред нея се мъдреше некъв мавзолей. Сега некъв изрод я купил и ... бронирал.
      Що го казвам това?
      Щото по некое време на вечерята, ми врътна скандал, плати сметката и чак до завоя на Раковска, дето е СеДеСе-то - ми би канчета по главата. Ма, аре пръво ми обясни кво е тва добиче, пък патом ма плюй, че не съм "романтичен".
      После ми дръпна ципа, фана паламарката и по Патриарха, ме набаца в една долчинка пред НДК-то, дето майките йощ си дундуркат чаветата.
      После ме е срам да разпраям.
      Ма в ушните миди още ми кънтят подсвиркванията.
      Пък имаше и дудукания.

Леле къв срам съм брал!
      Не е истина!

И за протокола - бабето беше с непростимите за онуй време цели седем години разлика. В нейна полза.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
        М--м да-а-а,
        Нема се пуашиш!

Винаги може да ползваш моето оръжие. .
        Оо ... седи ся мирен, щом сам се капична на върха на бутонката ми да гледаш к'ви волета дъня кат' съм у форма

-------------------------------------------------------------

Models - Fame

http://vbox7.com/play:7678dc8c?p=favourites&id=1117364
        -------------------------------------------------------------

Ха, за добро утро! - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение
          Лека нощ.
          Колко да е лека - като 2 женски крака предполагам

П.П. Бачкаме, бря - Мичокът спи докато се бори за арабската революция сладко похърквайки с тоя парцал.
          -------------------------------------------------
          Amr Diab - Tamally maak

http://vbox7.com/play:9561f584
          -------------------------------------------------

Ма, днес фърфи учудващо за разлика от фчеръ и ся дъня да не изпусна мормента - че после пак в кофата става - кат' замине. И кел файда - шъ си записвам кога е пълнолуние да'е ... - хъ-хъ-хъ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
            Правилно си разбрал, че питам за риска, но имах предвид риска за младата жена (мен вълци ме яли, рисковете ги знаем и познаваме)
            М--м да-а-а,
            Нема се пуашиш!

Винаги може да ползваш моето оръжие. У секи мумент и по секо време на световния циферблат. Аз тъй издържах цели седем години.
            - Щом усетиш нещата напечени - или си бръкаш в носа или пръцкаш. Или и двете. По възможност - на обществено място.
            И войла-а-а!

Тва бе краткия вариант. Щото ми се не ще да се барам на загадъчен по таквиз деликатни теми.

Коментар

• Лека нощ.

Коментар

• Е, не не мога вече.

П.П. Книга напредна пак досега - ма, от любопитство взех да гледам Бон Апети.

Бе, те ти двамцата не могат да готвят, бря.

Е, момето ще го докарам в къщи и да ми готви - ако за 10 дни хапна нещо - ще я черпя после с яхта да'е ...

Коментар

• Правят ви на идиоти всеки божи ден и не мо'е го видите - хора, които не могат даже и да пеят са ви двИзди.

Хора, които даже не могат да управляват собственото си тегло - нищо особено - са ви политици. То себе си не може да контролира - тръгнал държава да контролира? ( с плюскане по 20 пъти на ден ).

Всичко т'ва ден след ден ....

П.П. Нещо абсурдно сте в момента и превъртате Крум, Омуртаг и Калоян в гробовете им от срам.

Тия сигурно навремето са били медийни двИзди? Ърмм ...? - докато сте били Световна Империя.

Сутрин 2-3 ТВ-студиота, вечер на чалга клуб и ей така са управлявали БГ-стан. С чупки в кръста само - Хъ-хъ-хъ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    Цитирам го, щото съм на мнението му! Не ти ли се е случвало да четеш нещо и да си казваш "Това сякаш са мои думи (мисли)". Що трябва да откриваме топлата вода, то всичко си е тука от как свят светува, че и от поотдавна, ама на различни етапи у различни хора се проявява то - знанието за определени неща. И не трябва да е вездесъщо, абсолютно! Щото колкото мозъци толкоз и акъли. Ама примерно защо да се ограничаваш като можеш да вземеш от всекиго по нещо, което ти е най-присърце и най-угодно духом и телом и да си направиш мирогледа такъв че да се чувстваш винаги възможно най-добре, здрав и щастлив! А относно сънуването - аз също сънувам, напоследък всяка нощ и все по-качествено, и повярвай понякога дори се чудя кое е било сън и кое не е, и когато не намеря разлика и започвам да реагирам така както ми идва отвътре във всяка една ситуация, и по този начин няма нещо което би ме изненадало или пък би ме накарало да се чувствам незначителен и зависим, защото всичко е плод на съзнанието, а сънищата могат единствено да направят така че да се научим да възприемаме и най-невероятното нещо като част от нашето нормално ежедневие и битие

Така поне мисля, или сънувам...
                    Бе, откъде да знам какво правиш да'е ... - да не съм Ванга - хихи

Поздравления, че успя да фрасниш 10 реда и не се умира, нале?

П.П. Ей, там в черничкото ти се дъни теорията - сънища не са плод на съзнание - има подсъзнание/надсъзнание и т.н.

За другите неща не искам пак да коментирам.

Е, Русото по цял ден ви пита - 'апнахте ли, пийнахте ли? И се правя на Майкъл Джексън да'е ...

Ку искам да си намеря нещо дет' ме кекси - шъ си го открия и то за няма и 1-2 мин. да'е ...
                    --------------------------------------------------------------------

БГ-станците докат' не спрете се присламчвате към чужди авторитети, шъ гу духате - т.е. нищо креатив не мо'е изкарате кат' лейбъл за цял свят.

Па, вие се насрахте само с копи/паста - кат' оня плешивия Славчо - дет' бил двИздъ в БГ-то - да копи/пасти.

Ай, да ми изкара само 1 ойро от чужбина и да ми го внесе. Т.е. от чужд пазар да продаде нещо и да го похарчи тук.
                    ----------------------------------------------------------------------
                    Мхм .... - мичтии .... ( то да беше само той ) - е глейте си посредственост навсякъде дет' се шири кат' Пеевски - сам се провъзгласил за успешен млад чиляк.

Къде, бре алоу .... в страната на слепците ли? Ай и той да ми изкара само 1 евро от чужд пазар и да го вкара в БГ. Нале е точилка.

П.П. Е, за т'ва тук си говорим само хапна ли, сръбна ли и толкоз, че ми става смешно кат' взема да чета "умник" до "умника" се наредили с лафчета от типа: Как да спасим Галактиките и Млечния път.

Ами, то Галактики и Млечен път си има и без някой да ги спасява да'е .... ( от бая годинки ) - Хъ-хъ-хъ ....
                    Last edited by marandi; 14.02.2014, 22:59.

Коментар

• Цитирам го, щото съм на мнението му! Не ти ли се е случвало да четеш нещо и да си казваш "Това сякаш са мои думи (мисли)". Що трябва да откриваме топлата вода, то всичко си е тука от как свят светува, че и от поотдавна, ама на различни етапи у различни хора се проявява то - знанието за определени неща. И не трябва да е вездесъщо, абсолютно! Щото колкото мозъци толкоз и акъли. Ама примерно защо да се ограничаваш като можеш да вземеш от всекиго по нещо, което ти е най-присърце и най-угодно духом и телом и да си направиш мирогледа такъв че да се чувстваш винаги възможно най-добре, здрав и щастлив! А относно сънуването - аз също сънувам, напоследък всяка нощ и все по-качествено, и повярвай понякога дори се чудя кое е било сън и кое не е, и когато не намеря разлика и започвам да реагирам така както ми идва отвътре във всяка една ситуация, и по този начин няма нещо което би ме изненадало или пък би ме накарало да се чувствам незначителен и зависим, защото всичко е плод на съзнанието, а сънищата могат единствено да направят така че да се научим да възприемаме и най-невероятното нещо като част от нашето нормално ежедневие и битие
                      И пак да цитирам човека:

"Nothing is true. Everything is permitted."

Така поне мисля, или сънувам...

Аре лека!
                      Last edited by kev; 14.02.2014, 22:45.

Коментар

Питам тука мацките за мнение (щото пущовете знам кво ше каат):

Кво да праа? Да стъпя ли на пътеката?
                        Ем, требе звъннем на Джи-пичката и да насрочи операция за траверса и после шти съ обадим да'е ... ( първо да съ прифъсунираме на мацки ).

Хъ-хъ-хъ ...

Коментар

• Сънуване .... мераци ... преплетоха се нещо нещата
                          Да видим текста на таз песен дали е на мястото си

http://vbox7.com/play:069ae7b6

... ако се намира желание да се разбере де
                          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            “There couldn't be a society of people who didn't dream. They'd be dead in two weeks.”

...........
                            Ся шъ требе се разберете с Мичока - щот' според Тибет - чиляк не би трябвало да сънува нищо. Водело се, че е болен и мозък не мо'ел да си пучифъ.

Айнщайн па без фрублем е спял по 10 мин. на ден през няколку часа.

П.П. Другото нема го коментирам - старчокът има право на мнение.

Ма, на Русото му е досадно да ми хабят тайминг-а с разни дивотии - кой, ко бил казал нейде.

Нещо различно от копи/пасти няма ли мо'е измислите да ви плющя?

Ха, ся се разбери с Мичокъ и Тибет - последно требе ли се сънува или не требе - па, аз ще си го премстя в другия крачол - кат' се разберете да'е ...

Коментар

Правилно си разбрал, че питам за риска, но имах предвид риска за младата жена (мен вълци ме яли, рисковете ги знаем и познаваме)
                              Макар и за кратко,ще се почустваш много,много по-млад и адски "жив"...И не се притеснявай за гаджето.Със своите двадесетина години,тя оценява ситуацията със сигурност по-добре и по-трезво от теб,напук на целия ти капацитет на философ и мислител....

Верно е,че поиска мнението само на дамите,но не успях да се сдържа..

Коментар

Питам тука мацките за мнение (щото пущовете знам кво ше каат):

Тука наоколо едно младо маце, сериозно маце, на годините на дъщеря ми горе-долу, май два-три пъти ми прави тънки нишани, че може бе съм й интересен.
                                Тя също ми е интересна, та бих могъл да отговоря с подобно.

Ако се възгори, обаче, ситуацията, може и да се стигне до влюбване.
                                А не мога да дам нищо повече освен себе си, голия себе си.
                                И разлика 30 години.

Кво да праа? Да стъпя ли на пътеката?
                                ВМанков, баба ми имаше лаф - вземи млад мъж да те бие, вземи стар, да му седнеш на коляното.

П.П. Единственият проблем ще е когато дамата я перне желанието да стане мама. Не знам дали си навит да станеш татко на тези години.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X