If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Питам тука мацките за мнение (щото пущовете знам кво ше каат):
Тука наоколо едно младо маце, сериозно маце, на годините на дъщеря ми горе-долу, май два-три пъти ми прави тънки нишани, че може бе съм й интересен.
Тя също ми е интересна, та бих могъл да отговоря с подобно.
Ако се възгори, обаче, ситуацията, може и да се стигне до влюбване.
А не мога да дам нищо повече освен себе си, голия себе си.
И разлика 30 години.
Кво да праа? Да стъпя ли на пътеката?
Един беше казал - " Ако рискуваш - пИчелиш , ако не рискуваш - не пИчелиш "
Питам тука мацките за мнение (щото пущовете знам кво ше каат):
Тука наоколо едно младо маце, сериозно маце, на годините на дъщеря ми горе-долу, май два-три пъти ми прави тънки нишани, че може бе съм й интересен.
Тя също ми е интересна, та бих могъл да отговоря с подобно.
Ако се възгори, обаче, ситуацията, може и да се стигне до влюбване.
А не мога да дам нищо повече освен себе си, голия себе си.
И разлика 30 години.
Е, да'е ... - сварих даже и 3 часа да поспя - какой рекорд - тая нощ ей ся кат' затвори алъш-вериша - пак ще заседна да поработя - ако и тоя път не ми хареса - ще заритам комп-а да'е ... - ма, няма как да не стане - то вече и докато спя все сънувам да'е ... разни готини сънища и кат' се събудя - воала ....
Ха, наздраве! ( за Империята )
“There couldn't be a society of people who didn't dream. They'd be dead in two weeks.”
“The dream is a spontaneous happening and therefore dangerous to a control system set-up by the non-dreamers”
“Dream long enough and dream hard enough
you will come to know
dreaming can make it so...”
William S. Burroughs (On of the "Beat Generation" together with Jack Kerouac, Allen Ginsberg and Neal Cassady)
А ето и нещо за писателите, т.е. за всички нас, които изразяваме своите мисли и чувства най-вече чрез словото:
Е, да'е ... - сварих даже и 3 часа да поспя - какой рекорд - тая нощ ей ся кат' затвори алъш-вериша - пак ще заседна да поработя - ако и тоя път не ми хареса - ще заритам комп-а да'е ... - ма, няма как да не стане - то вече и докато спя все сънувам да'е ... разни готини сънища и кат' се събудя - воала ....
П.П. Ма, аз докога да ви показвам как се пуска линк, бря - 'ноу ясну, че хич няма вляза ги гледам кат' няма заглавие.
От 5 години ви показвам как се прафиффии да'е .... - кат' пускаш линк - ще пускаш и тема/заглавие и т.н.
После ми умуваш що има Ралф Уорън, а на бат' Серго марка кога? Кат' цъфнат налъмите?
------------------------------------------------------------------
Ма, колко пъти да казвам, че Русото един ще пукне и ще го няма - вие ще научите ли нещо от него, бря как се бачка в цял свят? Или шъ си стоите за местна консумация да'е ....
Ай, пусни ми пак 3 анонимни линк-а некст тайм и да те донасера - ко пускаш? И чакаш да си продадеш някоя рокля мейби?
Е, ся, ку те питам след 20 мин. помниш ли ко пусна и ти не знаеш вече, нале? Шъ има ... ами ...??
Мхм ....? - нищо няма продадеш така - хем всеки ден ви го правя да го гледате как става. Демек да не сте последна дупка на кавала в Юръп. Поне предпоследна да пробвате да станете. Ма, май ви е добре с котвата - ърммм....?
Допивам кафето взимам ножиците и една цъкленка грозданка от ония плоските за вътрешен джоб и впрягам.Весел празник на всички а довечера ако съм таврез мое се отчетеме и за Валентин...
Не бери грижи...
Ако ти не можеш, ние ще се отчетем и за тебе....
Чиче имаме си сборен пункт в 10:30.Тръгваме за лозята.И после на общоселско пиршество.Кмета е намерил и музика.
Бат' Питър Пан шъ се прави на бат' Дионис с лозови съчки по главата, па бат' Мичок шъ съ прай на анти-комуне тудей ай гест?
Живот да'е ...
---------------------------------------------------------
Имаше там един аутур - дет' е топ 5 на най-четените в свИтъ и щот' му имам към 20 романа да не съм капо. Че в единият пишеше нещо от типа ( по памет ).
"Животът е това, което всеки от нас мисли за него. Той е онова, което двама души решат, че е. Различен за всеки, който обича."
Аз от три деня пия саде бира. Един вид постим.
Цист съм кат пеленаче.
Кат разсъхната галера.
И у гьола га ма бутнеш, ке изплувам като тапа. http://www.youtube.com/watch?v=h4xHKIWl2yA
Ма нощес как ще се размажа-а-а.......
Като билборд.
Тугедъл с цел отбор ветерани.
Допивам кафето взимам ножиците и една цъкленка грозданка от ония плоските за вътрешен джоб и впрягам.Весел празник на всички а довечера ако съм таврез мое се отчетеме и за Валентин...
Коментар