IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Чиче имаме си сборен пункт в 10:30.Тръгваме за лозята.И после на общоселско пиршество.Кмета е намерил и музика.
    Блазе ти !
    Спорна работа и приятно прекарване !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Добро утро на всички добри хора......
      Да празнуваме.. !
      Чиче имаме си сборен пункт в 10:30.Тръгваме за лозята.И после на общоселско пиршество.Кмета е намерил и музика.

Коментар

• Добро утро на всички добри хора......
        Да празнуваме.. !

Коментар

• Вино и любов? Ърмм ...?

Ай и малко спениш от мИня, че съм по приключенията да'е ...

-------------------------------------------------------------

Toni Braxton Spanish Guitar

http://www.vbox7.com/play:5de34a31

Коментар

• Добро утро tnm
            Добро утро на почти всички
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Наздраве!!!!Честит Трифон Зарезан.След малко нападаме

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И УМНАТА...

Коментар

• Добрутро. Честит празник! Каквото и да значи това за всеки един от вас!

Коментар

• Честит празник, Мечо!
                    Честит празник, тайфата!

Днес май ще си уважим шефовете още от началото на работния ден
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Ми ти щомислиш че те трият модитките
                      Не, бря - аз влизам да разпускам набързо у форумо.Къде видя, че някой ме е трил?

П.П. Нали ви дъня няколко проекта за БГ-стан, ама един е на около 5% досега - другият на 2% и взех да се притеснявам дали ще ми стигне време.

Лятото ще гледам да стартира всичко. Ма, много накъсяха срокове да'е ... - е,.така тая седмица нямам и 10 часа сън общо, щот' съм изруд.

Едното ще ви БГ Историята, разказана като детска приказка, дет' го работя. Ма, не винаги мога да пиша в подобен стил и тая нощ издивях. 6-7 часа не мога да мръдна.

Таргет - цял свят е проект - то в БГ -вече 50% сте неграмотни и не можете да четете. Просто е специфично като писане.

За мен не е проблем, че се трия сам себе си. Даже се пцувам понякога, че от това, което трия е имало и читави неща. Ма, кат' се изнервя се почва - делийт, делийт, делийт. Пак пиша - пак като не ми хареса как го искам - делийт и в кофата. Е, тая нощ съм се изтрил около 20 пъти при над 100-150 редакции за само 3 страници. Те така - като не ми харесва нещо - следва в кофата и пак..

П.П.П. Ха, честит празник - който си изберете от мИня!! Най-добре и 3-те дядо Попе и 3-те.
                      Last edited by marandi; 14.02.2014, 07:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Judas Priest - Before The Dawn

http://www.vbox7.com/play:6c698a31

Шевицо златна - ставай, бря. Е, ся отивам да си взема цигари пак и да си набия канчето в първия стълб с плонж.

Мое' ли цяла нощ само да се трия - пиша - трия се - пиша - трия се - не мо'а изтегля текст, както искам.

Е, ся цигари и пак докато стане да'е ... - 'орицата ся ще почнат да си водят киндерите на детска градина - па, аз се боря за 4-5 страниици вече 6 часа.

Ма, дали не съм ултра смотан? Я, да помисля? - хъ-хъ-хъ ...
                        Ми ти щомислиш че те трият модитките

Коментар

• Честит Свети Трифон Зарезан
                          /другия не го признавам/
                          на всинца ви
                          аз почвам приготовленията

http://milom.blog.bg/

Коментар

• Judas Priest - Before The Dawn

http://www.vbox7.com/play:6c698a31

Шевицо златна - ставай, бря. Е, ся отивам да си взема цигари пак и да си набия канчето в първия стълб с плонж.

Мое' ли цяла нощ само да се трия - пиша - трия се - пиша - трия се - не мо'а изтегля текст, както искам.

Е, ся цигари и пак докато стане да'е ... - 'орицата ся ще почнат да си водят киндерите на детска градина - па, аз се боря за 4-5 страниици вече 6 часа.

Ма, дали не съм ултра смотан? Я, да помисля? - хъ-хъ-хъ ...
                            Last edited by marandi; 14.02.2014, 06:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Не мога да те хвана
                              Направих дробчетата по рецептата ти. Станаха много сочни и вкусни.
                              Обаче половината тава я пасирах с прясно мляко и масло да направя пастет.
                              Стана като консистенция, обаче на вкус беше много остър вкус на дробчета, а на цвят - гадно сиво.
                              Та исках да те питам за пастета - нещо освен дробчетата и лука слагаш ли да го облагородиш и да отстрани острия вкус на дробчетата?
                              П.П. Сложих много червен (лилав) лук, който най-вероятно даде и сивия цвят. Ако беше само бял лук - най-вероятно цвета щеше да е светло розовеещ.
                              Ей, ти линк с около 100 рецепти за пастети и все от пилешки дроб.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=573560.0
                              --------------------------------------------------------------------------------

Грешките, които си направил - дроб на фурна кат' си го пекъл е станал жилав и после за пастет не става - биеш го за кратко с лук през тиган като термична обработка.

Не се ползва червен лук - той е за пресни салати само като отидеш на кръчма да не смърдиш. За готвене се ползва бял и то малко в частта пастет.

Има - да и други продукти, които се ползват. Прегледай си рецепти - продукти за пастет да искаш. Само, че после вече ще имаш и техника на охлаждане, каквото си избереш. Разделно се прави пастет като го изтегляш по продукти - а не да джуркаш с блендера и да викаш готово.

П.П. Общо взето си осрал целият пейзаж, ама от първия път не ставало и няма за какво да се чудиш на резултата.

Добре, че е бил пилешки дроба, че ако беше свински или телешки, щеше да стане още по-голям смях.
                              Last edited by marandi; 14.02.2014, 04:10.

Коментар

• Е, ся да нахраня Златната губерка, докат' разпускам, че се уморих - ма, ся пак ще почвам - тряя обутам още 5 страници текст:

----------------------------------------------------------

Alphaville - Forever Young

http://vbox7.com/play:1cebf3bf
                                ----------------------------------------------------------

Завинаги фиян у БГ-стан или Форевър Дрънк - как зовут тоже.

Текст/цитат:

Some are like water, some are like the heat
                                Some are a melody and some are the beat
                                Sooner or later they all will be gone
                                Why dont they stay young.

Някои са като водата, някои са като горещината
                                Някои са като мелодията, някои са като ритъма.
                                Рано или късно всички те ще изчезнат
                                Защо не останат млади?
                                ------------------------------------------------------------------------------

Ха, наздраве! ( че мисля да'е ... ма'а му писане ) - не мо'а изтегля една картина докат' ми хареса и трия кат' побъркан и пак сначале. Е, ся отиде до 6-7 часа сутринта - 'ноу мразя така като се закучи + 1 шише ракия и 2 кутии цигари и яко нерфи докат' ми замяза на нещо.
                                Last edited by marandi; 14.02.2014, 03:05.

Коментар

Working...
                                X