IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Всичко на моя гръб а ти само с двуцевката.......
    ЕМАНЦИПАЦИЯ ....

Чета, днес съм за психоаналитик.....
    Един отговор искам, но Мечо плава а Зарата мълчи.....( Серго се излага...)

- Защо трябва да си идиот и да мачкаш, за да те уважават....
    Добро утро! Психоаналитиците са почивка

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Добро утро, тайфата!

Хубава раздумка сте отворили за университетите. Дано темата 30+ съществува още няколко годинки и да сме живи и здрави - тогава и аз може да поискам съвет

П.П. 4i40, вестникът и добавките към него са твоя грижа

Всичко на моя гръб а ти само с двуцевката.......
      ЕМАНЦИПАЦИЯ ....

Чета, днес съм за психоаналитик.....
      Един отговор искам, но Мечо плава а Зарата мълчи.....( Серго се излага...)

- Защо трябва да си идиот и да мачкаш, за да те уважават....

Коментар

Добро утро, тайфата!

Хубава раздумка сте отворили за университетите. Дано темата 30+ съществува още няколко годинки и да сме живи и здрави - тогава и аз може да поискам съвет

а моя ритнитопковец съм го кръстил 'бойкоборисовче'
        -една книга прочел,самочувствие огромно и все обещава да се стяга
        но донякъде е право детето-като има светлия пример
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Чиче надявам се да съм бил полезенАз обаче категорично забранявам слаботокови специалисти да работят с напрежения 220 волта и нагоре щото нямат изградена самодисциплина да се пазят не са чели правилници за техническа безопастност и не са изпитвани.Ще трябва сериозно обучение у дома щото последиците са жестоки.

Аз демонтирам един 50г звънец и даже не поглеждам началото на жицата.....
          ДопотопнияТ бил на 220 В...Имам инстинкт придобит от опита, да пипам жицата с една ръка, но лявата ми беше чужда до лакътя цял ден...( поне да беше дясната...)

Коментар

Чиче надявам се да съм бил полезен.Всеки ще си реши сам.Аз останах като гръмнат от избора на щерката.Всичко друго съм очаквал само това не.След като ходи на тойфъла във Фондация Фулбрайт мисля че беше в Министерството на културата ни шокира като каза край с АУБГ.Три години се готвеше и за една нощ си смени мнението.Дори не погледна резултатите от изпита.А те са отлични.И внезапно решихме да ставаме като бати инженери.Отиде изкара на предварителния изпит отлична оценка и се колебаеше между телекомуникации или компютри.Аз само казах да внимава щото каквото напише на първо място това ще я приемат.Първи курс го изкарахме и сме много доволни.Потвърждава се старата истина че който знае на къде отива всички му правят път.Сега сме извадили дънната платка на един стар компютър разучаваме я и чакаме с нетърпение да учим електротехника полупроводникови елементи ел. измервания.Е понякога се шегуваме с въпроса ми като завърша дали ще мога да ремонтирам печки и бойлери.Аз обаче категорично забранявам слаботокови специалисти да работят с напрежения 220 волта и нагоре щото нямат изградена самодисциплина да се пазят не са чели правилници за техническа безопастност и не са изпитвани.Ще трябва сериозно обучение у дома щото последиците са жестоки.
            Добре де бат Пешо, аз едно не разбирам. Ти през тези 3 години, какво ти беше мнението за АУБГ и защо допусна цели 3 години девойчето да си мисли за АУБГ, като за добро уни?

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Добро утро и успешен ден на всички !

Донякъде съм съгласен с Бате Пешо....За тези пари и в по- престижен уни може да се учи. Да не говорим, че бакалаврите са практически без пари в Европа, а има и възможност за почасова работа.
                Чиче надявам се да съм бил полезен.Всеки ще си реши сам.Аз останах като гръмнат от избора на щерката.Всичко друго съм очаквал само това не.След като ходи на тойфъла във Фондация Фулбрайт мисля че беше в Министерството на културата ни шокира като каза край с АУБГ.Три години се готвеше и за една нощ си смени мнението.Дори не погледна резултатите от изпита.А те са отлични.И внезапно решихме да ставаме като бати инженери.Отиде изкара на предварителния изпит отлична оценка и се колебаеше между телекомуникации или компютри.Аз само казах да внимава щото каквото напише на първо място това ще я приемат.Първи курс го изкарахме и сме много доволни.Потвърждава се старата истина че който знае на къде отива всички му правят път.Сега сме извадили дънната платка на един стар компютър разучаваме я и чакаме с нетърпение да учим електротехника полупроводникови елементи ел. измервания.Е понякога се шегуваме с въпроса ми като завърша дали ще мога да ремонтирам печки и бойлери.Аз обаче категорично забранявам слаботокови специалисти да работят с напрежения 220 волта и нагоре щото нямат изградена самодисциплина да се пазят не са чели правилници за техническа безопастност и не са изпитвани.Ще трябва сериозно обучение у дома щото последиците са жестоки.

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- И АЗ СЪМ ЗА ВАРИАНТА ББАКАЛАВЪР В БГ- МАГИСТЪР И СПЕЦИАЛИЗАЦИИ НАВЪН

Коментар

• Добро утро и успешен ден на всички !

Донякъде съм съгласен с Бате Пешо....За тези пари и в по- престижен уни може да се учи. Да не говорим, че бакалаврите са практически без пари в Европа, а има и възможност за почасова работа.

Коментар

• Дюбрутру
                      има истина в това-ако ще живееш тук,толкова скъпо образование няма изплащане
                      Благодаря на Артемида за споделеното мнение
                      поздрав
                      http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Не знам, в нейния случай се касае за тотална липса на пари, дори за елементарната издръжка и въпреки стипендиите. Решението си е тяхно. Аз просто споделих, че ми хареса на пръв поглед. Ние имаме 3-4 години да го мислим със синковеца.
                        Taм ако знаеш какви сладки приказки са ми приказвали....10300 долара е таксата и още 1500 за храна не били пари.Те осигурявали бригада в Щатите и тези пари се изкарвали за три месеца.Даже имало едно албанче дето си плащало таксата само се издържало и даже издържало и родителите си в Албания....Аз не се сдържах и попитах тези пари от наркотици или от проституция са....Абсолютни мошеници.А тоя Дейвид Хюуайлър си е циркаджия и клоун....Едни дълбоки приказки и фукня.Говори с един милион думи в минута от които два милиона фукни и хвалби.В АУБГ учели бъдещите прзиденти и министър председатели на страните от Югоизточна Европа и бившите съветски републики....Едни ей такива....Аз обаче го срязах няколко пъти и му казах че не сме туземци и да се държи като солиден мъж а не като циганка дето гадае по пазара.После разговора стана много интересен.Почти се бяхме навили да учим там но децата и една страхотна мацка работеща там ни разубедиха.На двама колеги децата завършиха там и не са доволни.Едното продава коли в един шоурум другото работи в банка.Други деца правят същото като са учили в Свищов и Варна.Парите са много за дипломата която дават

Коментар

Не че ми трябва, не че проявявам особен интерес а и нямам нужда.... но чук-чук ще има ли във вестника....
                          Едва ли 4i40, най-вероятно само "Мираж"...

Коментар

В твоя чест днес се разрових из нета и установих, че още го издават този вестник.
                            Не че ми трябва, не че проявявам особен интерес а и нямам нужда.... но чук-чук ще има ли във вестника....

Коментар

Наивник миналата година бях пред тази дилема.Ходихме в Благоевград разгледахме разговаряхме с Хюуайлър ми какво да ти кажа хвалипръцковщина.Не съм убеден че тази сума си струва всеки цент ако после ще работиш в България.Там си има хора които отговарят за приема и аз се сприятелих с отговорника.Разказа ми много неща свърза ме с хора учили там които са по цял свят.Всички ни казаха че ако искаме компютри да бягаме надалеч от Благоевград слаби преподаватели незнаещи английски език.Въобще след първи курс бягат в чужбина.В АУБГ не си струва.По добре СУ или УНСС и после магистратура навън.Няма смисъл да платиш толкова много пари и после 700 кинта заплата.Много неща мога да ти кажа за да вземеш правилното решение.В ТУ научаваш и хардуера и въобще приложението на компютърната техника в медицината и промишлеността мрежите а не само сухо програмиране
                              Не знам, в нейния случай се касае за тотална липса на пари, дори за елементарната издръжка и въпреки стипендиите. Решението си е тяхно. Аз просто споделих, че ми хареса на пръв поглед. Ние имаме 3-4 години да го мислим със синковеца.

Коментар

Без "Дума" не мърдам никъде...( от времето на Продев, не съм го чел..)

пп Имаше една закачка с пенсиите едно време...

- Чук-чук скрит във Дума, в комплект с намаление....
                                В твоя чест днес се разрових из нета и установих, че още го издават този вестник.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X