IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дюбрутру моми и момци
    спорна седмица на работягите
    /ние айляците си знаем/
    искам да ви попитам ,какво знаете за Висшето училище по застраховане и финанси
    щерката се избакалаври наскоро, а не е особено очарована от продължаване в СУ
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Добро утро на всички !
      Лятото свършва, ние НЕ....

пп Лелче, как да искам да се сбъдне този сън, с тези цеви насочени към "банският ми "...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Добро утро , чета !
        Сън, сънувах......
        Аз на плажа, почернял "на потник"...Приближава Артемида, но вместо лък, държи пушка ......
        Усмихва се някак си мрачно и говори - ще обещаваш, ааа...? И се цели в банския.....

Хитрееш Щом си споделил сънят сутринта , няма да се сбъдне

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Добро утро , чета !
          Сън, сънувах......
          Аз на плажа, почернял "на потник"...Приближава Артемида, но вместо лък, държи пушка ......
          Усмихва се някак си мрачно и говори - ще обещаваш, ааа...? И се цели в банския.....

Октомври наближава. Внимавай, сънят да не стане реалност!

П.П. Добро утро, тайфата!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Жената вчера каза събуди ме в 8 да се приготвям. Синът каза събуди ме в 9, че ще излизам. Аз като съвестен човек, реших да свърша работата.
            В резултат, аз съм на крак от 7:00, вече съм на едно джезве кайве и половин кутия цигари, а те и двамата още спят
            Аз ли не съм свършил работата както трябва или съм единствения отговорен човек дома?
            Ха добрутро!!!

В 7.15.....
            Захладня и се наспиваме за 5-6 часа....

Коментар

• Добро утро , чета !
              Сън, сънувах......

Коментар

• Жената вчера каза събуди ме в 8 да се приготвям. Синът каза събуди ме в 9, че ще излизам. Аз като съвестен човек, реших да свърша работата.
                В резултат, аз съм на крак от 7:00, вече съм на едно джезве кайве и половин кутия цигари, а те и двамата още спят
                Аз ли не съм свършил работата както трябва или съм единствения отговорен човек дома?
                Ха добрутро!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Това сега, като заплаха или обещание да го тълкуваме!?

П.П. Наздраве!

Абеее ....не знам,ама ...представяш ли си да се прибере и да каже:Ами,Наивник,аз ..тук ..не тук,а там ...срещнах един ....плешиФ,но пък СИНЕОК ....не беше мускулест,но пък беше НАПЕТ ...(и както казва Милом в "бисери и вицове")опита да се прави на негър,ама НЕ БЕШЕ ...!

Правя си аз майтап на гърба на Наивник,но съм почти сигурен,че бъркам в рана ...съжалявам ...и дано не ме вземе насериозно.

Лека вечер
                  п.с Иначе добре се докарах на описание
                  Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

Баси черногледството
                    Мо'е пък да е последвала любовта на живота си (както мисля,че е станало )

Но пък от друга страна ....бришите по моя територия .....а Тнм ми изкара име (свързано с омъжени жени) ,таааа .....Фнимавайте

Добър вечер и .....Наздраве
                    Това сега, като заплаха или обещание да го тълкуваме!?

П.П. Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Допълних се малко

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

Баси черногледството

Уфффф, дай сега да не смесваме причините с повода!
                        Мечо

Коментар

Аха, надай се.
                          Тя, дамата на твоето сърце е от трибойците - фърлила е мотикат, фърлила е сърпа и е забягнала на запад /София/.

Баси черногледството

Но пък от друга страна ....бришите по моя територия .....а Тнм ми изкара име (свързано с омъжени жени) ,таааа .....Фнимавайте

Last edited by katilarium; 24.08.2013, 20:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Кво, да не вземе да остане там?
                            Аха, надай се.
                            Тя, дамата на твоето сърце е от трибойците - фърлила е мотиката, фърлила е сърпа и е забягнала на запад /София/.
                            Last edited by tnm; 24.08.2013, 19:57.
                            Мечо

Коментар

Кажи й да ги гледа отдалеко, щото приближаването до добруджанската нива крие много рискове
                              Кво, да не вземе да остане там?

Коментар

• Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнение
                                рестартирам се
                                Ае хаирлия да е

Коментар

Working...
                                X