IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=vC7nbU7pMMk

Коментар

• Чети си линк-а - макар, че БГ-станци вече не обичат да четат - 50% неграмотно население скоро ще ви залее.

С умения да носи кафе - високо-принаден продукт демек - хъ-хъ-хъ ....

П.П. Повече анализи в блог.бг няма да има от мен. Ма, са ви правени да издържат с годините.

Стига да има кой да си ги прочете някога, щот' в БГ всеки чукча стана писател, а не читател.

Изтеглено е лек стил на 1-на страничка - понеже чат-пат умея и да пиша в много стилове - хъ-хъ-хъ ....
      Last edited by marandi; 22.02.2014, 14:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Бат Маранди, не се ядосвай бе човек. Ха наздраве. Никой няма да ти плати нервите дето ги абиш в обществен форум...
        Ти сам го каза въпросът е принципен, а не до стинки.

----------------------------------------------

18.05.2013 - Сбогом България - част 3-та!

http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...t-3-ta.1111398
        ----------------------------------------------

Цитат:

"Накратко симптомите са същите, както и тогава – ширеща се беззаконност, методично обезлюдяване на цели региони от страната и привидна полемика между политическия елит, който отдавна е абдикирал от властта и отказва да управлява страната."
        ---------------------------------------------------------------
        Чети ми и втория коментар под темата:

Това сочат цифричките, че тази зима най-вероятно ще избухне гражданска война.

Няма да има време дублирана администрация ( София/Брюксел ) икономически населението да я издържи и изхранва повече, докато те си мяткат хартийки и нищоправят.

Най-малката искра ще подпали появата на Ивайло Свинаря и това ще бъде началото на края.

След като се избиете взаимно ( т.е. обезлюдят ), после ще сменят табелата, езика и ще населят територията с друго население, понеже вече отвсякъде ви искат земя.
        ----------------------------------------------------------------

П.П. По принцип трол-четата нямат идея как се изгражда мениджър или лидер от твоя калибър или на Наивника.

До 2-3 години бързо трябва да успеете да ги изградите - иначе се пишете в кофата като нямате читав вертикален и хоризонтален мениджмънт.

Ма, аз както винаги нямам представа к'ви ги дрънкам и съм изтрещял.

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Аз пък съм се пристрастил в тормоз на държавни и общински служители Вчера в общината едни се бяха събрали и се правеха че работят. Казаха ми да изчакам. Малииииий, отнесох ги на момента
          Абсолютно си прав. И аз можех да платя 30 или 60 лева да махнат скобата ама въпроса е принципен.. Мама имда е.. и паразитите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            За това ли плащаме данъци?? Полицаите да пазят рекетьорите, а рекетьорите да се водят общински служители???Как да не платих глобата ама се наложи да звъня на шефове в общинския съвет и да заплашвам половин София с убийство, момчето инвалид се притесни.. Абе България...
            Аз пък съм се пристрастил в тормоз на държавни и общински служители Вчера в общината едни се бяха събрали и се правеха че работят. Казаха ми да изчакам. Малииииий, отнесох ги на момента

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              http://vbox7.com/play:3c26ab6a

Т'ва, че се базикам не е лично.
              ------------------------------------------------------

Още преди 3-4 години българи-емигранти в чужбина ми викат - ма, вие ставате страната на сенките.

Дал съм ви и строфа да'е ... от песента.

Не да ви коря, а да ви замисля - защо? Страна на сенките. Мен - кучетата ме яли ....

Отказвате да погледнете истина? Че сте най-зле в Юръп?

Ми браус - па аз бия по 5к суми по вас за проекти. Пълен майтап с 200 трола на врата - сакън да не станете някой ден от последна - на предпоследна дестинация.

Ма, дали не съм прост и то улра фрост се чудя ...

Мхм .... ( връм-връъъъммм-връъъъъъъъъъъъмммм )

Бат Маранди, не се ядосвай бе човек. Ха наздраве. Никой няма да ти плати нервите дето ги абиш в обществен форум...

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение

на вси ранобудници

ще ставам и аз евроскептик
                чета вчера че сме внесли вноска в ЕС-5,3млрд
                а сме получили 9,3млрд за 7 години
                т,е няма и 600млн на година
                като вземем впредвид колко рестрикции
                за бизнеса влязоха в сила заради членството ни
                колко чиновници назначиха да следят евро парите

Тая има много арни силиконови бомби.

Коментар

• Най накрая събота. Ха наздраве. Като съм запил една водка, ама нещо се уплаших тия дни. Аз май имам проблем с алкохола, защото предната преди няколко дни не бях пил два дни и ми трепереха ръцете и много ми се поркаше и се замислих да не взема да се пристрастя.. Ама днес съм си взел едни рибни мезета и купища морски дарове и ще се убия от пиене.. Миналата седмица разкарах сервитьорката от студентски град. Като я видях на светло хич не ми хареса - цялото и лише едно такова гадно и намазано с разни фон дю тени, вездите и едни съвесем оскубани, много проста.. Изплющях я още веднъж и си я пратих към тях... Не е жената за мен. Вчера пак имах приключение със тия малоумници от синята зона.... Уникална държава сме - слагаш едни табели по улиците и без да вложиш един лев почваш да правиш милиони, без да дадеш никаква алтернатива на хората... Вчера еедин мой клиент на инвалидна количка му закопчаха колата дето го вози... Ама имало места за инвалиди ама само за два часа.. Ама как да обясниш че човек на количка не може да мине и 50 метра сам с патерици и това че някъде там на 300 метра имало место за инвалиди хич не го грее.. Толко ли е трудно да пуснат някакви винетки на някаква цена за синя зона, купуваш си една и си паркираш без да мислиш пуснах ли СМС, ама, сложих ли талон... И като им направих забележка, до 5 минути дойдоха 3 коли полиция. Тия лигльовци със скобите са като малки деца - ебати симулантите...За това ли плащаме данъци?? Полицаите да пазят рекетьорите, а рекетьорите да се водят общински служители???Как да не платих глобата ама се наложи да звъня на шефове в общинския съвет и да заплашвам половин София с убийство, момчето инвалид се притесни.. Абе България...

Коментар

• Добро утро!
                    Да почива в мир Джоко!
                    На останалите желая прекрасен ден!

Коментар

• R.I.P.

Djoko Rosic -The Best Yovano, Yovanke

Коментар

• на вси ранобудници

ще ставам и аз евроскептик
                        чета вчера че сме внесли вноска в ЕС-5,3млрд
                        а сме получили 9,3млрд за 7 години
                        т,е няма и 600млн на година
                        като вземем впредвид колко рестрикции
                        за бизнеса влязоха в сила заради членството ни
                        колко чиновници назначиха да следят евро парите

http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Стигнах до твоя пост и не ми се продължава ...нататък....нещо ми намирисва на промяна на заглавието....чак се замислям...за ...процедура за това))
                          Нещо от рода на "30+ годишни Мърморковци", "60+ търсещи внимание" ... ще помисля за едно питане как да се промени заглавието на пусната тема ))
                          Аз се чудя как да не сте новата Украйна - ма дрънкай си ...

Ти не си чувала изстрел през живота си как звучи, налЕ? И как пръска плътта?

П.П. Други ти направиха умрелата тема и нещо взе да борчееш? Ърммм ..?

Ти ли я направи, бре? Че ще сменя етикета? С цели 20 поста кат' тя има над 20к поста - хохо

Ай, сменяй, че малко ми трябва за една дългосрочна майна целият форум да перна. То всичко от двИзди нагоре, бре - юзери, модери, шефове и пазари - всичко се кланя до земи.

Русото съмдей го чезва - уморих се от простотия - по 24 часа не спя без проблем, ама кат' взема да чета и откачам.

То всичко от Мадона и Лили Иванова нагоре да'е у тоя форум .... ( по всички теми ).

Двиздъ до двИздъ наредена. Кефи се на манджи и готин мюзик - скоро ще има у лево, че нещо ми писна.
                          Last edited by marandi; 22.02.2014, 03:53.

Коментар

• http://vbox7.com/play:3c26ab6a

Т'ва, че се базикам не е лично.
                            ------------------------------------------------------

Още преди 3-4 години българи-емигранти в чужбина ми викат - ма, вие ставате страната на сенките.

Дал съм ви и строфа да'е ... от песента.

Не да ви коря, а да ви замисля - защо? Страна на сенките. Мен - кучетата ме яли ....

Отказвате да погледнете истина? Че сте най-зле в Юръп?

Ми браус - па аз бия по 5к суми по вас за проекти. Пълен майтап с 200 трола на врата - сакън да не станете някой ден от последна - на предпоследна дестинация.

Ма, дали не съм прост и то улра фрост се чудя ...

Мхм .... ( връм-връъъъммм-връъъъъъъъъъъъмммм )
                            Last edited by marandi; 22.02.2014, 03:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                              marandi , хубаво е да защитиш някой , който е потърсил помощта ти , но не мисля , че това е най - правилният начин да го направиш . Никой , освен ако не е глупав сам да си даде инфо , не е толко беззащитен в един анонимен форум . Освен това в този , можеш да блокираш ЛС от неприятни ти хора , а дори да не го направиш , пак имаш избор - да не ги четеш , като получиш и да не отговаряш . И ако правиш това , няма как някой толко много да те притесни и да ти досажда . А ако го прави и публично , пак има доста решения за да спре . Обясни на момичетата , които са търсили помощта ти , как да се справят с проблема и кажи как да си сготвя истинска паеля .
                              Ама че време...чудя се как да започна - с Добро утро ли, добра вечер ли....май, май на Лека нощ отива )))))

Стигнах до твоя пост и не ми се продължава ...нататък....нещо ми намирисва на промяна на заглавието....чак се замислям...за ...процедура за това))
                              Нещо от рода на "30+ годишни Мърморковци", "60+ търсещи внимание" ... ще помисля за едно питане как да се промени заглавието на пусната тема ))

И за Паелята - зарежи тая работа с рецептите....или отскочи до Испания за уикенда ) или до някой испански ресторант )

Аз приемам рецепти за нещо...като силен бронхит, може и на пневмония да го докарам... Досега залагам на чай от джинджър и витамини, ама ако знаеш други ....бабини... )
                              Сладки сънища

Коментар

• Омръзма ми администрация и тролове да си правят реклама на мой гръб.

Некст тайм, ако се случи - съд и няма проблем - БГ Съд ще решава, ама нещо взе да ми писва. То кой не се изходи по юридическо лице в момента в БГ да го обвинява за какво ли - не.

Т'ва е - жалба на първа инстанция 50 кинта, на 2-ра 150 кинта - на последна още 750 като аз ще съм я спечелил вече. После отиваме без проблем на Страсбург - и ще даря парите за децата в БГ и старците - на мен не ми трябват тия средства.

П.П. Озаптете се малко - не искам да съдя българи и Бъргария, ама ще ме принудите.

Работя с цял свят и последна дупка на кавала ми е кой к'во мисли за мен ( под сИкрет ) да ме плюят по нон-стоп по цял ден и да ме трият. Четете си законите и никой не е по-велик от Конституцията - мога и с шутове, ако се наложи. Тегля всеки стил денс.

хъ-хъ-хъ ...
                                Last edited by marandi; 22.02.2014, 03:08.

Коментар

Working...
                                X