If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
А така,организирайте се и обявете дата,че да се видим и запознаем ....поне като се хвалим,или псуваме,да си знаем очите
И да не сте ме прередили за водата ....дет се вика "у морето пикая,на море не съм отишъл"
Дюбрутру
аз пък мисля да ръкомахам в морето на Шкорпиловци
разбрах,що Мечо идва тук
навалица няма-чадъра и шезлонгите безплатни
/към заведението са/
е после като си поръчаш нещо пак ги плащаш,но...
Тнм ,тежък ден ни чака
и пот на челото
И аз ще отида на Шкорпиловци. Открила съм хотел където ще ни приемат с дебелото псе.
Хубав ден ти пожелавам!
П.П. Хубав ден и на цялата тайфа!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не, не съм. Направихме компоти от праскови и буркани с домати. Днес ще правим апетитка /смлени домат с люти чушлета/ и конфитюр от сини сливи.
Лютеницата ще я правим през септември - тогава пиперът ще стане червен. Засега е все още "шарен".
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мнооо плодородна таз Добруджа, бре! Заболяха ме ръцете да ръкомахам и да давам ценни оказания, свързани с прибирането на част от реколтата в буркани.
Дюбрутру
аз пък мисля да ръкомахам в морето на Шкорпиловци
разбрах,що Мечо идва тук
навалица няма-чадъра и шезлонгите безплатни
/към заведението са/
е после като си поръчаш нещо пак ги плащаш,но...
Тнм ,тежък ден ни чака
и пот на челото
Не ми се пита в "Политика". Как мислите, хора, като как ще се развият нещата?
Според мен протестите ще затихнат.Догодина ще има избори и колкото и да е неприятно ДПС+БСП ще имат повече депутати отколкото ГЕРБ и старите седесарски мутри.Слави Бинев отиде при кумеца сега как ще са с тиквата незнам.А Атака са мъртъвци според мен.
Май си напънал продукцията на Хранскомерса ......Бащата на собственика му,е бивш общински съветник на БСП. Та тоя младия отдавна купи пазара на Сточна гара,обаче се появиха някви дето почнаха да му правят спънки и оттогава парцела стои празен ....Изтърва човека бума на имотите от 2008г,инак бях чул че се кани да строи луксозен бизнес център
Така е. Хранс - комерс, Лидъл, Кауфланд. Суперпродукция на тези!
съвсем наскоро изкарах "certifikate of competency"
досега бях прост инженер и ме гледаха накриво
сега вече съм и морски-
в лошия случай ще работя 4 месеца,а два ще почивам
в другия или 3/3 или 2/2
за пари няма да казвам да не дразня форума
но дори и за западните стандарти са добри пари
по-важно е че вече съм съвсем близо до целта
да се кача над Рио на оня връх и да полетя с делтапланер
и приземя на плажа на Копакабана
/онли 100$/
Май си напънал продукцията на Хранскомерса ......Бащата на собственика му,е бивш общински съветник на БСП. Та тоя младия отдавна купи пазара на Сточна гара,обаче се появиха някви дето почнаха да му правят спънки и оттогава парцела стои празен ....Изтърва човека бума на имотите от 2008г,инак бях чул че се кани да строи луксозен бизнес център
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар