If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Днес съм подписал над 300 страници документи вярно с оригинала А всичките документи са подавани в институцията, която ми ги иска
Ти сега, какво искаш!? Служителите от институцията да си почупят краката и да ти свършат работата за някакви си шест месеца ... не, така не става. Редно е документацията да отлежи
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Прилагателното е в резултат на това, че хорицата вече ще се осъзнаят, че в България вече не е останало нищо за крадене освен собственото им здраве, деца и имоти. И ще започнат да ги бранят. Със зъби и нокти..., няма да се оставят в ръцете на политици и държавни служители. Не знам, може би пък прекалено много ми се иска да е така.
Мисля, че е желание само. Голяма част от институциите буквално нямат работа, но това не води до реорганизирането или закриването им.
Прилагателното е в резултат на това, че хорицата вече ще се осъзнаят, че в България вече не е останало нищо за крадене освен собственото им здраве, деца и имоти. И ще започнат да ги бранят. Със зъби и нокти..., няма да се оставят в ръцете на политици и държавни служители. Не знам, може би пък прекалено много ми се иска да е така.
колкото и да са ми отвратителни комунистите,по добре да управляват до догодина и май да има избори-дано през това време това раково образувание герб изгубило ресурсите за крадене залинее и изчезне от политическата сцена,а десницата със всички кусури се обедини и спечели доверието на избирателите/герб за мен не са десница,нито левица-те са долница/
Не чакай светлина в тунела поне още 2-3 години. Ще минем и през коалиция БСП-ГЕРБ и ако не се появи следващия месия 2017-2018 ще изтеглим яко нагоре в резултат от световния растеж
Не съм разбрал. Жалко! Опитах се една вечер да ги помиря тези два остри камъка, ама нейсе. Още по криво ми стана от новината щото съм на водка "Бресткая ЗУБРОВКА" със салатка и едно месо от буркан от село някакво пуешко ли е, гъше ли е незнам, но е тлъсто с птича кожа и доста тъмночервено като телешкото! Обаче е мезе-ВЕЛИКАН за тази водка. Нея я пробвам за първи път и ми е много интересен вкуса на бизоновата трева с която е наложена. Само, че малко ме дърпа към меланхолия. Днес пак няма да се слуша твърда музика.
Щом минах на това , предстай си:
Не ми се пита в "Политика". Как мислите, хора, като как ще се развият нещата?
Според мен лъжите на ГЕРБ ще станат явни, когато ще се види, че заема се връща, а той БОКО явно наистина е форумен трол вече щом е прочел че глупостта за това, че този 1млрд ще се плаща от нечии внуци, я е сменил с друга плоча, че ще се плаща догодина. Страшното било догодина. Ххахахаахха, няма по смешен разказвач на приказки под шипковия храст.
Не ми се пита в "Политика". Как мислите, хора, като как ще се развият нещата?
Не чакай светлина в тунела поне още 2-3 години. Ще минем и през коалиция БСП-ГЕРБ и ако не се появи следващия месия 2017-2018 ще изтеглим яко нагоре в резултат от световния растеж
Моят коментар беше тъп, така че ако ме уважаваш изтрий и своето, в което ме цитираш, плс!
Вал......!!!
Днес докато пътувах през половин България, слушах тази песничка: http://www.youtube.com/watch?v=Ug88HO2mg44.
Пренаредих си бързо керемидите и си спомних, че ти им беше фен Поздравявам те с нея!
П.П Изчезнаха ли се птеродактилите, че другата седмица ми се очертава разходка до Голямата река?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не помниш ли, Маранди има бан? Мечо- плИва... вероятно.
Не съм разбрал. Жалко! Опитах се една вечер да ги помиря тези два остри камъка, ама нейсе. Още по криво ми стана от новината щото съм на водка "Бресткая ЗУБРОВКА" със салатка и едно месо от буркан от село някакво пуешко ли е, гъше ли е незнам, но е тлъсто с птича кожа и доста тъмночервено като телешкото! Обаче е мезе-ВЕЛИКАН за тази водка. Нея я пробвам за първи път и ми е много интересен вкуса на бизоновата трева с която е наложена. Само, че малко ме дърпа към меланхолия. Днес пак няма да се слуша твърда музика.
Щом минах на това , предстай си:
Коментар