IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Тук умре работата.

Добро утро, добър ден, добър вечер, лека нощ и да заспиваме.

Нечий пиперки станАли и взел, че се загрижил за нечий сливи.....

Аз ще ходя да си кух(ф)ея и искам след няколко седмици да ви видя с перфектен руски, щото трябва да се четат руските анализи.

Искам да се пише само по руский тук!
    Анончи що ти е тоя руски там нали са комунисти и лошо?

Коментар

• Тук умре работата.

Добро утро, добър ден, добър вечер, лека нощ и да заспиваме.

Нечий пиперки станАли и взел, че се загрижил за нечий сливи.....

Аз ще ходя да си кух(ф)ея и искам след няколко седмици да ви видя с перфектен руски, щото трябва да се четат руските анализи.

Искам да се пише само по руский тук!

Коментар

• За желаещите да посетят Шкорпиловци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Твоята фамилия само от жени ли се състои
          Тцъ. Другите двама пълноправни членове на фамилията са мъже, но и двамата обичат да си похапват сладко - мед, конфитюри, мармалади ... .
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Контифюра е за всички пълноправни и непълноправни членове на фамилията. Всички обичат да го похапват с мекици, бухти и понички.

П.П. Добро утро, тайфата!
            Твоята фамилия само от жени ли се състои

Коментар

Е че това са два литра ракиичица....Не мое се прежалят така лесно.Кой че го руча тоя контифюр
              Контифюра е за всички пълноправни и непълноправни членове на фамилията. Всички обичат да го похапват с мекици, бухти и понички.

П.П. Добро утро, тайфата!
              Last edited by tnm; 19.08.2013, 12:34.
              Мечо

Коментар

Е че това са два литра ракиичица....Не мое се прежалят така лесно.Кой че го руча тоя контифюр

Коментар

Сладкото за снахата, бре!!!
                  Ракия имам да те удавя - гроздова, сливова, кайсиева ...
                  Малийй, ще има сговор май!

Коментар

Хайде сега ..., не издребнявай за 4 кг. сливи и 2 кг. захар. Има и за ракия и за сладко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                      Сватя, ти да не мислиш да ме посрещаш с мармалад вместо ракия!
                      Сладкото за снахата, бре!!!
                      Ракия имам да те удавя - гроздова, сливова, кайсиева ...
                      Мечо

Коментар

Хайде сега ..., не издребнявай за 4 кг. сливи и 2 кг. захар. Има и за ракия и за сладко.
                        Сватя, ти да не мислиш да ме посрещаш с мармалад вместо ракия!

Коментар

Моя пипер става червен още на 10 август.Апетитка знам какво е все пак съм селянин.Не ми е ясно защо си съсипала сливите?Аз съм сложил два бидона по 180 литра за ракия
                          Мечо

Коментар

Не, не съм. Направихме компоти от праскови и буркани с домати. Днес ще правим апетитка /смлени домат с люти чушлета/ и конфитюр от сини сливи.
                            Лютеницата ще я правим през септември - тогава пиперът ще стане червен. Засега е все още "шарен".
                            Моя пипер става червен още на 10 август.Апетитка знам какво е все пак съм селянин.Не ми е ясно защо си съсипала сливите?Аз съм сложил два бидона по 180 литра за ракия

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Та, кога казахте пътуваме до Шкорпиловци? Нещо ми се губи едно море
                              Септември ще бъде август....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                И аз го оглеждах този празДник, за още малко узово море. Ама тази година е в неделя да го е. Няма да има екстра лонг уЙкенд
                                А бе, може пък да вземем и да уважим Чардафон!? Българското Черноморие си е доста хубаво когато съединението прави силата.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X