Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Тук умре работата.
Добро утро, добър ден, добър вечер, лека нощ и да заспиваме.
Нечий пиперки станАли и взел, че се загрижил за нечий сливи.....
Аз ще ходя да си кух(ф)ея и искам след няколко седмици да ви видя с перфектен руски, щото трябва да се четат руските анализи.
Искам да се пише само по руский тук!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТвоята фамилия само от жени ли се състои. Другите двама пълноправни членове на фамилията са мъже, но и двамата обичат да си похапват сладко - мед, конфитюри, мармалади ...
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКонтифюра е за всички пълноправни и непълноправни членове на фамилията. Всички обичат да го похапват с мекици, бухти и понички.
П.П. Добро утро, тайфата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ че това са два литра ракиичица....Не мое се прежалят така лесно.Кой че го руча тоя контифюр. Всички обичат да го похапват с мекици, бухти и понички.
П.П. Добро утро, тайфата!
Last edited by tnm; 19.08.2013, 12:34.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ че това са два литра ракиичица....Не мое се прежалят така лесно.Кой че го руча тоя контифюр
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСладкото за снахата, бре!!!
Ракия имам да те удавя - гроздова, сливова, кайсиева ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХайде сега ..., не издребнявай за 4 кг. сливи и 2 кг. захар. Има и за ракия и за сладко
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеСватя, ти да не мислиш да ме посрещаш с мармалад вместо ракия!!!!
Ракия имам да те удавя - гроздова, сливова, кайсиева ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХайде сега ..., не издребнявай за 4 кг. сливи и 2 кг. захар. Има и за ракия и за сладко
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМоя пипер става червен още на 10 август.Апетитка знам какво е все пак съм селянин.Не ми е ясно защо си съсипала сливите?Аз съм сложил два бидона по 180 литра за ракия. Има и за ракия и за сладко
.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе, не съм. Направихме компоти от праскови и буркани с домати. Днес ще правим апетитка /смлени домат с люти чушлета/ и конфитюр от сини сливи.
Лютеницата ще я правим през септември - тогава пиперът ще стане червен. Засега е все още "шарен".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТа, кога казахте пътуваме до Шкорпиловци?Нещо ми се губи едно море
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ аз го оглеждах този празДник, за още малко узово море. Ама тази година е в неделя да го е. Няма да има екстра лонг уЙкенд!? Българското Черноморие си е доста хубаво когато съединението прави силата
.
Мечо
Коментар
Коментар