IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега, понеже пак съм трит за нищо - показвам кореспондецията си с екипа на Инвестор.бг - т'ва е входящ номер за пред Съда, щот' още не го знаете при корпоративни дела.
    -------------------------------------------------------------------------------------

Здравейте, господин Л....!

С изненада установих днес, че ваш служител не спира да провокира и да злепоставя в публичното пространство Ваши дългогодишни потребетели, ползващи се с безупречна репутация като юридическо лице.

Ще ви помоля да обърнете внимание на следните факти от Конституцията на България:

Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.

Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
    ---------------------------------------------

Най-учтиво Ви моля да обърнете внимание на този ваш служител и да му обясните, че Маранди ЕООД е юридическо лице и с неадекватното си поведение този ваш служител уронва престижа на това дружество по недопустим начин пред Обществото.

Има достатъчно клиенти от вашата медия, които могат да бъдат призовани като свидетели, че репутацията на дружеството е брилянта до момента.

С поведението на вашият служител, който си позволява грубо показване на Конституцията на Република България като ме трие и ми отнема основни права, то това не е причина и да срива авторитета на юридическо лице с безупрчна репутация в средите на финансов и застрахователен консулт с нелепи "квалификации" по негов адрес.

Като си позволява да използва като повод за изтриването ми причини: "необснователни нападки" или доводи от типа: Това съобщение беше изтрито от el.t. Причина: Заяждане! Лични нападки! Агресивно поведение!

Дали това е така може да го определи единствено и само Съдът на Република България, но поднесено по този начин тотално срива доверието към ваш клиент, за който няма нито едно постъпило оплакване от многобройните клиенти, които има дори сред вашите останали потребители от 2008 година досега.

Моля ви обърнете внимание на служителят да се изказва малко по внимателно, когато лепи етикети на публично дружество и му приписва качества, които то не притежава.

В същото време бях подложен и на допълнителен тормоз чрез 4 съобщения на личната си поща, която имам при вас, отново от нея, с цел провокация.

Всичко, което съм писал и е изтрито, е базирано на общодостъпни факти, които лесно могат да се проверят дали са такива или не са.

П.П. Недопустимо е ваш служител да трие безпардонно фактите ( които са публични ) и да ги тълкува сам като: Това съобщение беше изтрито от el.t. Причина: Заяждане! Лични нападки! Агресивно поведение!

По този начин той/тя утре може да ме обвини в педофилия, наркоразпространение и търговия с ядрени отпадъци отново в публичното пространство.

Надявам се, че ще вземете адекватни мерки към този ваш служител, който си позвалява прекалено. Иначе в противен случай ще се наложи да се обърна към Съда - защо, откакто се появи този ваш служител не спира да ме трие и малтретира с писане на лични съобщения и прочие тормоз.

Приложено ви изпращам линк, за да проследите събитията ( като уточнявам, че първото лично съобщение започна веднага след моя 1-ви пост като хронология и после последваха още 3 след него, отново неадекватни с цел да ме провокират допълнително.

http://www.investor.bg/forum/showthr...55#p1391812821
    ----------------------------------------------

Надявам се разбирате, че моето дружество не си позволява подобен език като определения към друго търговско дружество като Инвестор.БГ ( че е нагло, арогантно и прочие ) в публичното пространство.

С уважение,
    Андрей Петров
    Last edited by marandi; 22.02.2014, 03:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      Па да!
      Да!
      И двете!

Добави на второто още едно дубъл-ве, за да върви връзката - ай тъй:
      А може и по-просто, без двойни ве-та:
      youtube.com/watch?v=l3M9-mbqPPI

----------------
      Серго, не моа се ява на среща с повече от един, да знайш...
      Last edited by vmankov; 21.02.2014, 20:08.

Коментар

• Ух на батко. Жена ми прави спагети със полупечени, полузадушени зеленчуци (хем овкусени, хем още хрупкави). Много ми харесват. Ама я научих да ги прави така както ги обичам. Преди ги правеше едни слепнали и лигави, точно както не ми харесват.

Коментар

• При италианци обикновено сваряват ориз отделно, а не джуркат кат' испанците кат' техника. Само, че те му викат ризото с зеленчуци и некво месце.

При азиатски стил, ако изтегляш - ония па пържат ориза за кратко и изнасят лук накрая - което ми е странно - демек те го бият малко кат' чипс да стане лук.

Ориентира се предполагам вече - ма, направи си БГ свинско с ориз кат' от баба техника и толкоз

------------------------------------

Демек, осоляваш си малко свински кокали и ги оставяш една нощ да престоят у хладилнико. Сваряваш ги на другия ден с малко чер пипер ( ако обичаш ) им перваш. И ги отпенваш с лъжица.

Сваляш тенджера - отделяш си бульона в една купа да си го пазиш и ги обезкостяваш.

Изплакваш и връщаш тенджерата на още топлия котлон с повечко мазнина само да зацвърчи и ударно биеш кълцан лук, морков, шепа замръзен пипер - като ти вървят в този ред - пипер накрая го добавяш ( червен/зелен ) от пликче фризеро - 1 на шепа. Ориз обича мазничко да има и затова с малко повече 3-4 с.л.

Ориз 4-5 пъти оплакнат и в студена вода оставен за поне 40 мин. да понабъбне малко.

И кат' 4-5 мин. зеленчук като се задуши - вкарваш отделеното месце за 2 мин. - бъркаш да се омесят вкусовете - добавяш си ориз за няма 20 сек. с яко бъркане, че ще тръгне да загаря и си изливаш топлия бульон отстрани дет' си отделила. 1 лъжица домашен зеленчуков бульон. Подправки по желание - всичко носи, ма обикновено чубрица/мащерка и червен пипер за леко сладникав вкус.

15 мин. да ти се свари ориз и после гълташ като пуйче.

Т'ва ти е паеля по Русото, па баба ти му е викала свинско с ориз - хихи
          Last edited by marandi; 21.02.2014, 14:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
            ... и кажи как да си сготвя истинска паеля .
            http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B...B5%D0%BB%D1%8F

Не обичам тази техника на тиган ( плитък съд ). Става ми много сух ориза.

Свинско с ориз в тенджера - ей - ти паеля - сваряваш, обезкостяваш, пазиш бульон после за ориз и си готово Гъди-гъди продукти вътре по твой избор.

Хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              3 пъти му казах досега, че не съм педал и ще го пребия - да си свалка други. Ся, ако попитам Модитата - защо допускат педали да пишат в техния форум ( публичното пространство ) като е подсъдно ( неузаконено ) и те няма да могат ми кажат, налЕ? - да се оферират ...?

Ти си у моднию бизнес и там педалите са ти ежедневие, ама за мен не са и мен ме нервят с наглостта си да притесняват. Утре т'ва ще ти е детето - дет' ще му налети такъв клошар, а ти ще спукаш да го защитаваш.

Всеки сам си избира Съдбата. С деца педали ще си хепи. Не ме търсете казах - казал съм предостатъчно. И си пазете после децата сами.
              marandi , хубаво е да защитиш някой , който е потърсил помощта ти , но не мисля , че това е най - правилният начин да го направиш . Никой , освен ако не е глупав сам да си даде инфо , не е толко беззащитен в един анонимен форум . Освен това в този , можеш да блокираш ЛС от неприятни ти хора , а дори да не го направиш , пак имаш избор - да не ги четеш , като получиш и да не отговаряш . И ако правиш това , няма как някой толко много да те притесни и да ти досажда . А ако го прави и публично , пак има доста решения за да спре . Обясни на момичетата , които са търсили помощта ти , как да се справят с проблема и кажи как да си сготвя истинска паеля .

Коментар

Нема ти го трием!!
                Да ме не е ебал лудио?
                По ред ризънинги:

- Требе ми за бек вокал. За онова "та-та-та, ду-ду-дуу".........
                Дръж си го в бохчата и не ме интересува, ако искаш на куче-касичка си го направи и му вържи панделка с Долче и Габана нацъскана корделата.

От мен, тоз номер!! Свиквайте

----------------------------------------

Deep Purple - Perfect Strangers - Превод

http://vbox7.com/play:3c26ab6a
                ----------------------------------------

Само да се поспрат малко с рекламата на мой гръб, че ще летят ченета. Съвсем други неща в момента ви движа. Не за мен - за вас. За унуките ви, бабите ви и хлапаците ви. Бързам и то яко, че няма време - изклаха ви.

И пак от моя скъсан джоб. Тия "умнювци" ей им Пазар - да се спасяват - не съм ги спрял за нищо - само да не ме споменават нивгиж. Да 'оди на майна си райна и да си пише с женските никчета - колко е фрекресен и незабравим.
                --------------------------------------------------------------------------
                3 пъти му казах досега, че не съм педал и ще го пребия - да си свалка други. Ся, ако попитам Модитата - защо допускат педали да пишат в техния форум ( публичното пространство ) като е подсъдно ( неузаконено ) и те няма да могат ми кажат, налЕ? - да се оферират ...?

Ти си у моднию бизнес и там педалите са ти ежедневие, ама за мен не са и мен ме нервят с наглостта си да притесняват. Утре т'ва ще ти е детето - дет' ще му налети такъв клошар, а ти ще спукаш да го защитаваш.

Всеки сам си избира Съдбата. С деца педали ще си хепи. Не ме търсете казах - казал съм предостатъчно. И си пазете после децата сами.
                Last edited by marandi; 21.02.2014, 06:21.

Коментар

• Ся Губерка, слушай че няма да повтарям как става най-бързо и без забележка в качество мусака.

1. Сваряваш почти напълно в подсолена вода малко картофи 6-7 там - колкото са ти съдове за около 12-15 мин. ( не напълно, а почти ). Цели, както са и си ги белиш после за кубчетата.
                  2. Грабваш една тенджера - намасляваш и лук, морков биеш ударно за 2-3 мин. и добавяш каймата и фръцкаш с шпатулата да се раздели и омесят.
                  3. Ей, тук е пиниза - ситно нарязан луканков салам - бам и той вътре за 4-5 мин. цялата стори и вече си отнесъл в движение и подправките - чубрица, мащерка, чер пипер и сол.
                  4. През т'ва време си грабнал една по-дълбока тава - и обелениете картофи нарязани на кубчета ги люсваш там + т'ва от тиганя пак намазнена доле и отстрани.
                  5. Фурна ти е била включена вече и загрята - бам бъркоча вътре като доливаш вода почти да покрие, но не напълно + 1 лъжъца зеленчуков бульон домашен ( там ти е целина, чушка, магданоз, копър и т.н. )
                  6. 30 мин. и си готово - през т'ва време си разбил е една купа 2 яйца, сол чер пипер, с топла вода си разтворил половин/една кофичка кисело мляко - переш пак да се омесят на ръка и люсваш пак по малко брашно, бъркаш, брашно, бъркаш и така до 2 лъжици - накрая да ти стане гладко като консистенция, без бучки и мехурчета.
                  7. Заливаш за още 10-15 мин. и си готов - после охлаждаш бавно и с кърпа. Не съм ръгал магданоз, че ми е останал само 1 плик у фризеро, ма - за финиш става.

Ей, ти мусака за няма и 1 час как се прави - изтеглена в стил Русото - пак не през една, а през няколко термични обработки и после ти се топи кат' захар в устата и на визия тоже е перфе.. - сочна и топяща се.

Не забравяй пиниз със 100 гр. луканков салам ситно накълцан - пречупва целия вкус на мусака и го прави уникален.

Щом Ламята го разбра, дет' е на 80 години - ко остава за тебека да те плющя у кнедлите, дет' освини предния път кат' ти ги казувах. Още ги сънувам как може да прецакаш кнедлите и те пцувам

Ха, наздраве!
                  Last edited by marandi; 21.02.2014, 02:20.

Коментар

Ебати скапаната тема!
                    По некво стечение на обстоятелствата, саде тука пиша

Скучни сте.
                    Ще ви прочета след година.
                    Лузъри.
                    Поспах малко, бря да те плющя в Губерката златна.

Даже и Русото понякога спи да'е ... - колкото и да е стрейндж. Бех станал в 22ч предния ден и ме събори да'е .. вече по 24 ауърс взеха ми тежат да'е ...

П.П. Правих една мусака днес на Ламята - демек уча го вече и да се оправя - ма, 'ноу яка станала - като мед се топи в устата.

То пак е техника, ама май я разбра как да си изтегля сам, щот' накрая викам запомни ли? Той вика - бе, май да.

Коментар

• Ебати скапаната тема!
                      По некво стечение на обстоятелствата, саде тука пиша

Скучни сте.
                      Ще ви прочета след година.
                      Лузъри.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Изтрий Зарколина - за другите нямаш грижи.

Тоя да си пише и да превзема свИтъ ... - за нищо не му преча.

.................................................. .........

Нема ти го трием!!
                        Да ме не е ебал лудио?
                        По ред ризънинги:

- Требе ми за бек вокал. За онова "та-та-та, ду-ду-дуу".........
                        Пък, ако изпълниш поне частичка от току цитираните си закани/което ме не съмнява/, мое го докара и кат Демис Русос - "ой-ой-ой, въй-въй-въй".

- Беки не знаеш как се раздава на дансинга?
                        Гепне ли дайрето, вервам даже ще се влюбиш.

- Щото и пее къде-къде по-кадърно от тебека!
                        Саде "Чушката люта", "Вино пият 50 юнака", "Назад, назад, моме Калино" и "Ако умрам, ил' загинам" ги скомръчиш кат ората.
                        Даже на Мечето му е по-длъг ... репертоара: "Калпазан за бой се стяга", Излел е "Дельо айдутин", "Марша на победата", "Кукурайко", "Кой уши байрака".............
                        Е-е-е......!
                        А "Интернационала"?
                        А на Есенин оная, как беше - "Над головушкой туман,То ли пуля в сердце метит,То ли близок коммунар ....."
                        Да продължавам ли?

- Ти воопще наясно ли си как се праи безкаскетен хор?
                        Или акапелен бенд?

...............
                        Ма сърчирай в тубата, бря!
                        Нема аз да ти върша целата работа!
                        http://www.youtube.com/watch?v=rc2kSfgce0g
                        /Тука пее без брада. Ама това щото вече е загубил надсвирването с Джобс. Даже мое кьорнеш на Стиви инструмента, как си пише - "Айакордеон"./
                        И как те разконспирирах! Още в първата секунда, как му ръкоплещиш като изоглавен.

Ей ти го на и Манчо:
                        http://www.youtube.com/watch?v=KHOkwfpmgUI

ww.youtube.com/watch?v=l3M9-mbqPPI

Коментар

• ХА ДАНО- НА СЛУКА ДА Е

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН
                            Добро да е тигре. Много антилопи да си наловим днес. Айде наслука.
                            домоуправител

Коментар

Начи решил съм да събера на яве, следните зевзеци от темата:
                              Мечето, Кърдавия, Манчо, Зарко и ... моя милост.
                              Та да праиме репетиции.

И Смонафта!
                              /Ма он саде че дръжи камерата. Щото са му длъги ръцете. Ма, ако е току близко до женките, както нази - не моем си довършим песньовката./
                              И сметам да почнем да връткаме подобни зулуми:
                              http://www.youtube.com/watch?v=FBpMIbcJkz0

..............
                              Дали да не подпукаме пръво модитките?
                              Сметам аз...........
                              Изтрий Зарколина - за другите нямаш грижи.

Тоя да си пише и да превзема свИтъ ... - за нищо не му преча.

П.П. Русото, където плюе - оттам вода не пие.

А, смешници да ме плюят с години, па аз да си мисля, че дъжд вали - съвсем. Ти му обясняваш като на малоумник, че не искаш да си чуваш ник-а от неговата кофа - то ще скъса синджира.

Жалко, че не сме наблизо да видиш как пада такъв веднага. 3 сек.
                              Last edited by marandi; 20.02.2014, 09:54.

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

Working...
                                X