IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Начи решил съм да събера на яве, следните зевзеци от темата:
    Мечето, Кърдавия, Манчо, Зарко и ... моя милост.
    Та да праиме репетиции.

И Смонафта!
    /Ма он саде че дръжи камерата. Щото са му длъги ръцете. Ма, ако е току близко до женките, както нази - не моем си довършим песньовката./
    И сметам да почнем да връткаме подобни зулуми:
    http://www.youtube.com/watch?v=FBpMIbcJkz0

..............
    Дали да не подпукаме пръво модитките?
    Сметам аз...........

Коментар

• Добрютро пиеници!
      Аз ше полегна че се замаях а и му е време, дге,

Коментар

• Към бебе Манкуфф ...

имам срещи с руснаци - никога не им говоря на руски - онли БГ - много добре ме разбират.

Както и аз ги разбирам, но си пънат фасоните в БГ, че сме им губерния. Не сме ...

Да свикват!!

П.П. Демек - не ми пробутвай руски текстове, че следва у лево ... - да си знаеш.

Т'ва поколение и другото трябва да измре - много промити, бря - и кат' говоря 4 езика ко?

Да им лижа задниците и да ги копирам по цял ден ли да'е ...? С блядовете говоря само на БГ - да си чуват оригиналния език някога.

Идеално ме разберат!! Белийв ми.
        Last edited by marandi; 20.02.2014, 07:31.

Коментар

• Филипп Киркоров - Жестокая Любовь

http://www.youtube.com/watch?v=dMPEP_Cp2HM
          ------------------------------------------------------------------------------

Ся т'ва ви двИздътъ на Россия - българче от Своге. Те нямат фолклор, нямат нищо, но ми наглеят нещо.

По същия начин ще ми е и отношението към дебелата Меркел, лилипути от Вашиннгтон, Турция и сие, които посягат към БГ..

Русото не се продава - да свикват - понеже говоря на "вие".

П.П. Поздравления за братята руси - учихме ги да четат и пишат - сега пак българи им пеят.

Какой рекорд ...?

П.П. Кат' тоя олигомайфренд Микика - евридей ми набива руска пропаганда - бе спри се малко момче - по същият начин ще ти мине и турската пропаганда.

Демек - никак. Да'е продажните мекерета БГ-стански ...- защо не се спираш да дърпаш БГ Империя към Русия и Анадола?

Казах - скоро влизате в Пътя - ей, тия на хранилка литват веднага и да ходи да ми се прави на шофьор после. Той си обърнал задника от 2 страни да го порят и не може да се види сам колко ми е смешен.

Мичок, кои плющят по-добре - русите или турците да'е ...? Демек двойна шпионка го раздаваш - хохохо
          Last edited by marandi; 20.02.2014, 07:12.

Коментар

• Фактор - Приятели + Текст

http://www.vbox7.com/play:81235d26
            --------------------------------------------------------------

Цитат:

Моят прозорец гледа към двора, където днес
            Децата откриват света както някога ние със теб
            Всичко ли пак така се повтаря? Да или не?
            Искам да викна така че да чуят за миг поне.
            -----------------------------------------------------------------

Амсет и шйеста ви е писано целия текст - ма ся шъ ч(и)тем Тибет по рускаму, щот' Микика го барнал фара у лево и му изтича главния антифриз, ама бил анти-комуне ръиш ли?

П.П. Златна шевице, пак се покри, налЕ? Гушна ботъл св. Валентийн, тръсна пурата на пода и рече всичко ти е 20-сет.

Ние дъртофелниците да въртим кат' японски багерчета да'е ... и се шашкаш за една зестра все едно някой ти я иска да'е ...

Ами времето - ко прайм с него? Да гепна стрелката ли да я и да я спра? Ърмм ..

Ма, мо'а си махна ръкавицата и да покажа нагледно как става да'е .. - хъ-хъ-хъ ...
            Last edited by marandi; 20.02.2014, 06:23.

Коментар

• Брава аре си легаме

Коментар

• Оранжево Небето

http://vbox7.com/play:4929920f7b
                -------------------------------------------------------------------

Сега трябва да запазим децата и старчоците, защото после няма да има кой да се бие и ще ви оглозгат веднага лешоядите. Те си ви киризят и чакат.

Сладка стори на 30+ едно поколение да отбранява 3 поколения - ще се справим - спокойно.

П.П. Ай, за оранжевата Златка да'е ... ( че не мо'а ви смогна на двИздите ) - кат' оня Есенин ли беше ...
                Last edited by marandi; 20.02.2014, 04:36.

Коментар

• Отначало към 96 година бяхме към акциза и хазарта.

Демек на акциз - и тия сменят закона - ще минавате на патентен данък - отивам в данъчното и викам - ко правим.

И варненските шибеци, щот' фирма беше варна седалище ми викат - ти сега си плати, ако влезе новия закон - ние после ще ти ги върнем.

Дрън-дрън бульо Пеньо - влезе новия закон да се отдели развлекателния бизнес от акциз и отивам да си търся внесените стинки.

Бамм насрещна ревизия веднага - измислисиха 3 несъществуващи нарушения по изрядна фирма и как па я закръглиха сумата - на точно, колкото имаха да ми връщат?

До стотинка - и ме уведомяват писмено - да - ние трябваше да ви върнем едни пари, които сте дали, но установихме и си ги прихващаме.

П.П. Ма, дали не се хиля с БГ-стан ... рекет отвсякъде - от данъчни, през полиция и сие ...

Ся всичко навън по чуждите пазари - едно магаре нямам вече тук и се еВете в гъза.

Русото повече в тия филми не участва, че си потроших нервите и здравето. Имам малко имоти тук + платено парко място и толкоз. За друго - духайте супата, както каза бат' Любо Пенев.

Коментар

• Между другото в частта патентен данък на станция - Държавата надуваше като бясна цените всяка година - докато изпофалира всичко и после ги затвори всичко и ги направиха нулеви. При корпоративният данък тогава беше малко по-добре, ако мо'е кихнеш 5к + 700 лв за юридическо лице - а това беше една гарсониера като сравнение. Там, можеше да се лавира.

П.П. Ако някой си мисли, че в БГ-стан държавата подкрепя образованието - да не си прави илюзии.

Точно обратното. Демек - 5 и-нет зали ми бяха подложени хем на рекет - хем на административно вдигане на цени + отнемане незаконно на имущество от същата тая държава.

Накрая всичко баМм - 'орицата на пътя - ха, ся ме хванете за шалтера.

Та, много се смея кат' им чета "образователните" програми по трудова заетост, дет' ще превъртят ся през наши 'орица.

Ми, то после 1 безработен по тия програми не си е намерил работа, бря - а, мен ме тряснаха навремето дет' съм обучил над 50к деца що е то компютър и как да се ползва.

Още нямаше специалности по ВУЗ-овете - демек комп. паралелки - е държавата ме беше попиляла вече - щот' много се грижи за образУванието в БГ-стан.

Мхм .... ( баш тъй е ) - хъ-хъ ...

Коментар

• Навремето кат' бех у детският/развлекателен бизнес е електронни игри и съм на 100 м от данъчното обект и куките се научили и ми правят постановки.

Един път минаха и обраха "незаконните" дискове за Плейстейшън - без документ, без нищо. Па, аз бях единствената зала в града с над 50 платени законно дискове и тия отнесоха пиратките, дет' самото Сони си ги пускаше.

В същото време по мои канали веднага разбирам, че куката дет' ми забърсала собствеността има 3 зали в София за Плейстейшън и момчето правил командировка да си обнови фонда.
                      ------------------------------------------------------------------------------
                      После почна тормоза за Уиндоусите при Лостоф - ма, не мое ти се продеде само Уиндоус, бря - тряя си купиш дънна платка, мишка или ко беше там. Само така ставал киреча.

В същото време цялата администрация в БГ-стан къпи с "подарен" Виндоус - ма, иде да ми борчее на мен.

После стана филма с игрите - пръкнаха 2 ченгеджийски фирми - дет' били официални представители и вървят по залите да клинчат за мангизи. По толкоз за компютър, ма шти дадем и отстъпка.
                      -----------------------------------------------

Е, накрая на Русото му писна и каза що не си еВете майката бре, идиоти - 15 години рекет от държавата и куките.

Ха, ся кат' сте добри - спасявайте се.
                      -------------------------------------------------

Същата схема ся пробутват, ама за ауторските парчета на таксиджиите и кръчмите. Ма, ние представляваме Робин Уилямс за БГ-стан и няма как ще кихаш.

Мхм .... ( баш тъй е ) чичо полицай с шкембето бил дилърът на Робин Вилямс. Извинете ......

Много смешна държава сте - ама аз откъде ли мога да го знам? Тук трева не требе никне - па камо ли наченки на бизнес.
                      Last edited by marandi; 20.02.2014, 03:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                        Мъка, мъка,
                        Колко мъка има по тез географски ширини!
                        Стига мяца, бря чи штъ плющя - единият се кланя на Есенин и Онегин - ма, големите двИзди - дет' никой не ги чувал.

Щот' манекенките па са луди по Пабло Куельо - коят' не си барнал - само тя не е виснала с 2 романа на нощното шкафче, дет' и заглавията им не помни, мъ ги чИте денонощно по 20 пъти.

П.П. Ентеуегенция му викат на т'ва да'е ... - хохо

Кат' тебека с чипиците - на кой му пука да'е ... к'ва е марката? Е, имаш и-нет и мо'е си поръчаш Ралф Уорън за 500 кинта или читави английски патъци за под 100 кинта цена.

Шъ ти кацнат у вас докат' си по пижама. Шъ имат и един надпис хенд мейд, който е типичен за цялата стока дет' се среща в БГ - от китайското и турско обущарство на цени 3 пъти по-дебели и кат' качество ...

Кат' другите шматки нюмците с техните, ама ся шъ си вземеш и една ваксичка само за още 20% от цената и една гъбичка само за още 20% от цената, щот' сме 'ноу убави.

Мхм ... от убафци и нагоре в цел БГ-стан ... - как да не се похиля.
                        Last edited by marandi; 20.02.2014, 03:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          Да, и не разбрах поради що беше изтрито това руско стихотворение:

Къде тука, модераторки, виждате вашата нецензурна дума "..й"
                          ?
                          Т'ва да не е вече па Оренджевата Златка, бря - че аз не им смогна у БГ-стан вече да'е ... ( скоро шъ очеквам виолетовата и розовата Златки да'е ... )

П.П. Иначе и аз се нервя на блядовете и разваленият им Български. Трябва да си знаете, че БГ-станците са баткото в отбора.

Историята няма как да я изкилиферчите - кат' оня шнорхел Мичокъ - дет' бил анти-комунист ма все лае на развален български ( пардон руски ) - хихи

БГ-то яко чалнато да'е ... ама поне яко се хиля.

Ха, наздраве!
                          Last edited by marandi; 20.02.2014, 03:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                            Да, и не разбрах поради що беше изтрито това руско стихотворение:
                            ?
                            Айде малко туториал, девойче:
                            - доха: топла зимна връхна дреха, нещо като габина;
                            - мех: козина на животно, в дадения случай дреха от козина на животно;
                            - дать маху = промахнуться: да сгрешиш.

Айде молим, като не знаете, то да знаете, че не знаете, игноранти с игноранти безпросветни!
                            Триенето е лесно, ама знанието ви е трудно...
                            Кой ви е научил да не знаете активно?
                            Мъка, мъка,
                            Колко мъка има по тез географски ширини!

И кьораво, и чепато - се бара на вожд.
                            Дай му малце власт и те зема за ндиянец.

.......
                            Най са ми гнусни онез палета в офисите на мобилните оператори. Ем прости, ем напомпани. Мисирки.
                            Първо им се нервех, после си олабвах жилата, кат си ги бъзиках.
                            Влизам начи пет пъти - опърпан, некъпан, с две дисаги на рамото и ... глупея, като листна въжка.
                            И им слушам простотиите. Ма, току до модита го докарват.
                            Да ми измрът кокошките, ако преувеличавам!

После влизам пак! По другия ми начин - и чепиците са ми "Burberry".
                            Що така?
                            - Щото, това ирландско каре и простакините го нюхат отдалеч.
                            И раздавам правосъдие!

После ставаме "приятели". Даже с Пфанери съм ги черпил.
                            Шаврантии ньедни!
                            ..............
                            Това - офисглобулките имам къмто напредвид.
                            Last edited by sergo; 20.02.2014, 01:09.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=83Ad3xItBMw

Коментар

• Да, и не разбрах поради що беше изтрито това руско стихотворение:

Себя от холода страхуя,
                                Купил доху я на меху я.
                                Но видит Бог, дал маху я -
                                она не греет ... абсолютно.
                                ?

Айде малко туториал, девойче:
                                - доха: топла зимна връхна дреха, нещо като габина;
                                - мех: козина на животно, в дадения случай дреха от козина на животно;
                                - дать маху = промахнуться: да сгрешиш.

Айде молим, като не знаете, то да знаете, че не знаете, игноранти с игноранти безпросветни!
                                Триенето е лесно, ама знанието ви е трудно...
                                Кой ви е научил да не знаете активно?
                                Last edited by vmankov; 20.02.2014, 00:06.

Коментар

Working...
                                X