IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Остава да кажеш и че ползваш мравките да ловят хлебарки..

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Aнончи поздрава е добър.Благодаря.Но се чудя как човек който слуша такава музика мое да е фен на Веско потния и мутропростаците.
      Има дилема - ако трябва задължително да имам животинки в къщата, дали да избера хлебарки или мравки.
      Предпочитам мравките. Те само крадат, но не носят зарази.
      Дано си ме разбрал.
      Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Абе, човек, не разбра ли, че има инициирана русофилска подписка за моето баннване, ако продължа да говоря на икономически теми или форекс.

Предлагам ти да платиш глобата в рубли (като "объркаш" леко курса й ), напишеш обяснително писмо на перфектен руски с няколко цитата на Сталин и Ленин и всичко ще се размине.
        Бля-бля.... Оставям ви да си се дърлите и да си начесвате простатите. Нямам намерение да ви се връзвам на простотиите

Коментар

Бате Пешо, ето ти един музикален поздрав и като се върна те искам върл гербераст....
          http://www.youtube.com/watch?v=DOxHmzO1498
          Aнончи поздрава е добър.Благодаря.Но се чудя как човек който слуша такава музика мое да е фен на Веско потния и мутропростаците.От мен фен на простоттията няма да направиш.Трудно търпя хора като тиквата шлифера оная дебелата от Монтана и плевенската леля цеца.ГЕРБ е сборище от простаци некадърници мутри крадци страхливци и въобще всякаква агресивна и проста измет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Моят въпрос е не толкова дали ще платя сам или от фирмата. За мен е все едно. Просто искам да се приключи въпроса. И до колкото знам не следват други наказания при електронен фиш, но ако евентуално има такива, да вземат точки от талона на фирмата, не от моя
            Абе, човек, не разбра ли, че има инициирана русофилска подписка за моето баннване, ако продължа да говоря на икономически теми или форекс.

Предлагам ти да платиш глобата в рубли (като "объркаш" леко курса й ), напишеш обяснително писмо на перфектен руски с няколко цитата на Сталин и Ленин и всичко ще се размине.

Коментар

Анончи име би ли споменал име щото аз не съм русофил.И внимавай с предложенията....щото мое да усетиш учестено дишане зад врата и силна болка под кръста
              Бате Пешо, ето ти един музикален поздрав и като се върна те искам върл гербераст....
              http://www.youtube.com/watch?v=DOxHmzO1498

Коментар

Във форума си имаме специалист с голяма плътност на макроикономическите си познания и анализи. Той би трябвало да ти отговори най-компетентно.
                Моят въпрос е не толкова дали ще платя сам или от фирмата. За мен е все едно. Просто искам да се приключи въпроса. И до колкото знам не следват други наказания при електронен фиш, но ако евентуално има такива, да вземат точки от талона на фирмата, не от моя

Коментар

Анончи име би ли споменал име щото аз не съм русофил.И внимавай с предложенията....щото мое да усетиш учестено дишане зад врата и силна болка под кръста
                  Как би познал един човек, че е дрисльо?
                  Според мен, по учестеното му дрискане.

Сега прехвърли дрискането върху употребата на руски и ще разбереш кой може да е русофила.

Все пак - това е мое лаишко мнение.

Коментар

Та, дали да плащам? Колата е фирмена. Пука ли им от КАТ, кой плаща глобата? Мога ли да платя от Вабриката?
                    Във форума си имаме специалист с голяма плътност на макроикономическите си познания и анализи. Той би трябвало да ти отговори най-компетентно.

Коментар

Мина ми времето на чужденките. Сега по женско си падам само на българско.
                      Но не бих отказал да опъна българин русофил.

Коментар

Само да не попаднеш на някой русофоб с по големи мераци
                        Българите русофоби имаме вторични полови белези. Няма как да се сбъркаме.

Коментар

Само да не попаднеш на някой русофоб с по големи мераци

Седя си ся и се чудя дали да платя една глоба от Дупница с извинение. Шофьорите ми правиха, струваха и изкараха че аз съм карал колата Длъжен бях да си призная да го еВа. В празничен ден са ме хванали
                          Та, дали да плащам? Колата е фирмена. Пука ли им от КАТ, кой плаща глобата? Мога ли да платя от Вабриката?

Коментар

Бе не моа ви разбера това любовниците на Боко.Искате рускини ми що не чукате немкини и англичанки а?

Коментар

И тук има комунисти, но не съм тръгнал да се оплаквам.
                              Добре е да полиглотничи човек пред публиката.... докато ваканцува.
                              Бе не моа ви разбера това любовниците на Боко.Искате рускини ми що не ..... немкини и англичанки а?

Коментар

Анончи що ти е тоя руски там нали са комунисти и лошо?
                                И тук има комунисти, но не съм тръгнал да се оплаквам.
                                Добре е да полиглотничи човек пред публиката.... докато ваканцува.

Коментар

Working...
                                X