IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Annbet, темата е тема заради обмена на мисли, идеи, енергия. Узурпирането й не е от полза нито за узурпатора, нито за четящите, които ще започнат да я прескачат.
    Най- ценното й до момента е било споделените знания и опит, представени по нентрапващ се и приятелски начин- без да създават у отсрещния комплекс на алитерат. Нещо като раздумка на по чашка с приятели или разговори около лагерен огън. Аз така съм я приемала.

п.п.Няма и "Добро утро" от определени никове, за които това е било част от дневния им ритуал.
    Оформила се е тенденция.
    Last edited by val/she; 24.02.2014, 22:49.

Коментар

• Размисли, които не ангажират мнението на останалите... Все пак:
      – ако - аз смятам себе си за човек...,
      – ако - аз смятам себе си за разумен човек...,
      – ако – аз имам претенции да съм съвременник на времето, в което живея,
      – ако – аз имам усещането, че образованието, което съм получил – е високо, а и уменията и квалификациите ми също са на ниво,
      – ако – аз имам претенциите – че мога да предавам знанията си – не само на деца, но ДОРИ и на възрастните хора около себе си,..........................,
      .....................то – напълно в реда на нещата ЛИ Е - аз да издребнявам до такава степен, че да се вманиачвам на тема „АЗ!”, да злобея и постоянно натяквам:
      - че темата, в която пиша – не е създадена от даден човек /който и да е той/,
      - да се бия в гърдите, че АЗ развивам темата, създадена от друг и без мен същата тема нямало да има успех..., бива ли такава завист за това, че на някого му е хрумнала идея и е поставил основите й..., та аз – чак да беснея, че как – видите ли – това не е било моя идея, която хората да развиват... /а на мен да ми капе някъде си..., ако това беше мой сайт, разбира се.../,
      - да сравнявам някаква тема с реалните взаимоотношения и със съперничеството на хората в различни области на живота...
      - до такава степен да съм далеч от реалните взаимоотношения между хората, че дори да твърдя, че създател на виртуална тема в чужд сайт имал материални подбуди за това,

Зная, че егоизмът може да е и здравословен /НЕВИНАГИ или ПОНЯКОГА – кое е по-точно – двоумя се.../..., да де, ама – не и ако е толкова издребняващ... /извод - не само от наблюдения/...

...хайде, стига ви в тая тема писане /виждам, че нещо тегаво се е простряло на прага и никой не желае да дърпа лъвЧЕТО за опашЛЕТО.../, ..., но „МОЯТА” темичка – къде се изгуби...., пък аз пилея време да развивам чуждите..., ако „МОЯТА” трябва да жъне успехи – а тя наистина носи!..., носи!..., носи: тухли – единички, четворки и т.н..............................., няма да очертавам какво друго носи..., така че – няма да пиша нахалост тук – само за едното „мерси!”..., а някой друг да "жъне" лаврите! АМА - мноооого ме е яд на такива! И още по-голям яд ме Фаща!

Така де – бай Енчо беше /си/ написал с тебешир над работното място с еййййййй – такива големи букви: „ЗА МЕРСИ – НЕ МЕ ТЪРСИ!”..., така де – и Съни да не се прави на захлупена: толкова съм й писал в темата, толкова съм я развивал, а тя – какво? ДеТ се казва – „Д”-то си не смее да вдигне, да не се нещо изкълчи... То така – всеки го може!!! Как можа такава конкурентна тема да пусне – завиждам й, бесен съм..., ама какво си мисли тя – и щяла да й променя заглавието..., просто няма алтернатива, ама – ако трябва да е с цифра – може би е най-добре – с многозначителната „69” да бъде - няма да давам сега идеи – нека се понапъне малко...

Иначе – мисля, че без конкуренция си остава темата „Валутна търговия” – в нейният апогей – около 96-97 г. – някъде, когато направи 100 000-ят си пост..., в едни по-други времена, разбира се..., колко ли са станали постовете в темата към днешно време ....

Коментар

• Добро утро Лъвове и Лъвици- Успешна седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Лека нощ и успешна седмица на всички.
          Лека нощ и успешна и на теб.
          домоуправител

Коментар

• Лека нощ и успешна седмица на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Много добро изпълнение ! Това е варианта на припева след 1920 г.,а аз не откривам първоначалната му версия :
              Вот:

Белая армия, черный Барон
              Снова готовят нам царский трон,
              Но от тайги до британских морей
              Красная Армия всех сильней.
              ПРИПЕВ:
              Так пусть же Красная
              Сжимает властно
              Свой штык мозолистой рукой,
              С отрядом флотских
              Товарищ Троцкий
              Нас поведёт на смертный бой!
              ПРИПЕВ.
              Красная Армия, марш, марш вперёд!
              Реввоенсовет нас в бой зовёт.
              Ведь от тайги до британских морей
              Красная Армия всех сильней!
              ПРИПЕВ.
              Мы раздуваем пожар мировой,
              Церкви и тюрьмы сравняем с землёй.
              Ведь от тайги до британских морей
              Красная Армия всех сильней!

Останалите варианти- в линка:
              Красная Армия всех сильней

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Много добро изпълнение ! Това е варианта на припева след 1920 г.,а аз не откривам първоначалната му версия :
                Цитат:
                ...Так пусть же Красная
                Сжимает властно
                С отрядом флотских
                Товарищ Троцкий
                Нас поведёт на смертный бой!...

----------------------------------------------------
                Лейба Давидович Бронштейн? Да ги поведе в смъртен бой?
                Евреин да рискува живота си заради гои?

Никога не е било и няма да бъде.
                Еврейчетата стоят отзад и подклаждат огъня между гоите.
                Даже Савинков, без да иска, го показва в спомените си.

Лейба Давидович Бронштейн собственным рылом:

Богатир, нали, Спарт?
                Last edited by vmаnkov; 23.02.2014, 21:01.
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Красната армия днес има праздник.

Белая Армия, черный Барон

...Так пусть же Красная
                  Сжимает властно
                  С отрядом флотских
                  Товарищ Троцкий
                  Нас поведёт на смертный бой!
                  ...
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Красната армия днес има праздник.

Белая Армия, черный Барон

Коментар

• Не, бе бебе Кефец.

Тя "схемата" им елентарна. Ела да гледаш пирамидите в Египет на екскурзия и не стига, че им оставяш някой левец в туризма.

За благодарност една камара отвличания и после искане на откуп от близките. И Египет се правят на шантави, че не го знаят. Па, то си е държавна политика направо.

Ма, ей ся до няколко месеца ги удряме и тях.

П.П. Па, аз БГ и българи няма да ударя нито в Страсбург - нито никъде. То, че държавата ви е разграден двор за всичко и само си го проси е ясно.

Ама, чак такъв кретен не съм - да се фукам после, че съм си осъдил държавата или българин физ.лице. Виж институции и монополистчета разни много ме кефят.

Ха, наздраве!

П.П. Чак па млада европейка да ражда с белезниците на ръцете при 9 месеца бременност държана и другите отвлечени да режат пъпната връв и детето по чудо остава живо.

Малко ни дойде много от подобни свинщини. Нали видя как става номера с пчелите, дет' щяха да изчезнат от Европа. Бой по каските и толкоз - то само с химиите да си пробутват не става.
                      Last edited by marandi; 23.02.2014, 18:32.

Коментар

• Ей, ти източници да се ограмотиш къде ко става по свИтъ и как се пердаши наред. Скоро и т'ва ще го спрем, па ти се прави на БГ-ейска двИздъ - хич не ми пречиш - тролещ по форумите.

----------------------------------------

The Human Trafficking Cycle: Sinai and Beyond (EEPA Report)
                        http://www.eepa.be/wcm/dmdocuments/S...nai2-web-3.pdf

Thousands of Eritreans 'abducted to Sinai for ransom' (BBC)
                        http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-25222336

Egypt's Sinai: Trafficking, torture and fear (Al Jazeera)
                        http://www.aljazeer a.com/indepth/features/2013/12/egypt-sinai-trafficking-torture-fear-201312682516380563.html

Human Trafficking Statistics (Polaris Project)
                        http://www.cicatelli.org/titlex/down...statistics.pdf
                        ----------------------------------------------------------------

То Русото кат' е здраво и яхне метлата - само глей после сеир как пердаши бързо.

Ма, пчелите ви ги отървахме + още 2-3 успешни акции по други точки на света.

П.П. По стара БГ-ейска традиция Външното ви министерство последно ще научи, че имало фрублем някъде. Кат' бежанската вълна дет' ги била изненадала.
                        Last edited by marandi; 23.02.2014, 06:46.

Коментар

• Айде пак поредният БГ селтик се разпърчил под благите погледи на модераторите, за да си чукне заработката от 3 поста плювни по някого и да търчи да го отчете системата.

---------------------------------------------------------

Ти нямаш идея с какво се занимавам, бря и то по цял свят - смехуран.

Спряхме със закон ползването на пестициди за цяла Европа, щот' пчелите ви изчезваха и следва глад. Демек - отървахме ви пчелите.
                          ----------------------------------------------------------

Ся дъним следващата акция - да престанат Египет да се правят на ощипани с хилядите отвличания/годишно на европейци срещу откуп в Синай и да му викат Red Sea Riviera.

Щот' вече бременни с окови раждат докато са държани като заложници за по 35к $ от близките им дет' те ги нямат да им ги дадат.

П.П. Глей ко става и там скоро - как ще им се изсипем на главата им скоро - па Египет да се прави на неразбрал, че не знаел за тоя бизнес от години там.

Русото малко по-едричко ви денси с мащаб цял свят - хъ-хъ-хъ ....

( ма селска БГ-ейска пръчка откъде може да го знае и аз кат' взема да казвам нещо - само ще си записвате )
                          Last edited by marandi; 23.02.2014, 06:36.

Коментар

• Гледайте каква интересна история, с интересни данни:

http://www.youtube.com/watch?v=_GMW2xBqSfo

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Аз приемам рецепти за нещо...като силен бронхит, може и на пневмония да го докарам... Досега залагам на чай от джинджър и витамини, ама ако знаеш други ....бабини... )
                              Сладки сънища
                              Аз се лекувам със сън
                              http://www.youtube.com/watch?v=X-PaFdgCncE

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                                „Троловете” са малка част от онлайн маркетинга

http://news.ibox.bg/news/id_2029874474
                                -------------------------------------------------------------------------

На едните им плащат да тролят, на другите да трият, понеже БГ-стан върви 3 години назад спрямо останалия свят и клинчат рекламодателите на брой импресии + некое цъкнато уникално посещание.

В Щатите отдавна няма как да хванеш рекламодател така. Техните фирми не са фрости кат' нашите с чалъмите доброто ченге и лошото ченге. Безработници разни кат' Зарколина и Мичокъ - барабар с администрацията.

Дай да си "съчиним" бачкане демек. Те фирмите ви ще захитреят скоро и тогаз кат' паднат приходите, глей как ще лятят наред на пътя. Ма, тук всеки тръгнал да ми се кикери и от двата лагера.

То Русото, когато се занимавало с и-нет маркетинг - тия не са знаели какво още е и-нет, ма тръгнали да се опитват да ме тестват и то супер посредствено. Поне да ме бяха питали как се прави в момента в УСА примерно отдавна? Ма, нямат и стинки да си платят. Ей, тъй, ку може за без пари и "слава" по БГ-стански.

Ха, наздраве!
                                Last edited by marandi; 22.02.2014, 20:04.

Коментар

Working...
                                X