Ай, ви обадя един просташки виц и да не ме чува Ламята, че ще ме убие - беше им шефче - 25 години да'е на орицата и 'орицата дет' ме видят само викат пращай поздрави на Ламята:
-------------------------------------------------------------------------------
Та ...,
влиза 1 глухоням в аптека и иска да си поръча презарватив. Ама, понеже не може се обади и да чуе - гледал цените, нагласил си парите и като му дошъл реда на гишето ..
... извадил си го, ударил го пред касовия апарат и подал парите през гишето и си зачакал презервативите.
Аптекарят пък, гледа някакъв насреща си го извадил и ударил, и прасва пари на масата. Погледнал му го, разкопчал се и той, извадил неговия и праснал своя на гишето и той насреща.
Взел му парите и казал:
- А, бе вие като не сте сигурни на кого му е по-голям ... - що се хващате на бас, бря да'е ...? - и прибрал стинките в джоба.
----------------------------------------------
Ха, наздраве! ( за малкия шимпанзяк )
-------------------------------------------------------------------------------
Та ...,
влиза 1 глухоням в аптека и иска да си поръча презарватив. Ама, понеже не може се обади и да чуе - гледал цените, нагласил си парите и като му дошъл реда на гишето ..
... извадил си го, ударил го пред касовия апарат и подал парите през гишето и си зачакал презервативите.
Аптекарят пък, гледа някакъв насреща си го извадил и ударил, и прасва пари на масата. Погледнал му го, разкопчал се и той, извадил неговия и праснал своя на гишето и той насреща.
Взел му парите и казал:
- А, бе вие като не сте сигурни на кого му е по-голям ... - що се хващате на бас, бря да'е ...? - и прибрал стинките в джоба.
----------------------------------------------
Ха, наздраве! ( за малкия шимпанзяк )
Коментар