IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ай, ви обадя един просташки виц и да не ме чува Ламята, че ще ме убие - беше им шефче - 25 години да'е на орицата и 'орицата дет' ме видят само викат пращай поздрави на Ламята:
    -------------------------------------------------------------------------------

Та ...,

влиза 1 глухоням в аптека и иска да си поръча презарватив. Ама, понеже не може се обади и да чуе - гледал цените, нагласил си парите и като му дошъл реда на гишето ..

... извадил си го, ударил го пред касовия апарат и подал парите през гишето и си зачакал презервативите.

Аптекарят пък, гледа някакъв насреща си го извадил и ударил, и прасва пари на масата. Погледнал му го, разкопчал се и той, извадил неговия и праснал своя на гишето и той насреща.

Взел му парите и казал:

- А, бе вие като не сте сигурни на кого му е по-голям ... - що се хващате на бас, бря да'е ...? - и прибрал стинките в джоба.
    ----------------------------------------------

Ха, наздраве! ( за малкия шимпанзяк )
    Last edited by marandi; 25.02.2014, 20:05.

Коментар

• Дано да се възстанови бързо малкото шебече!
      А на моята леля днес и махнаха гипса от ръката. Три дни поледици кога имаше, тя решила в този момент да мине от друг път, за да не се подхлъзне, но както се казва съдбата те застига и на отсрещният тротоар. То аз също падах по тротоарите де, че 3-4 пъти, но този път кокалдаците ми издържаха. До следващият път.
      Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Глезен, футбол. Не е счупен. Скъсани връзки некви. Абе, мани. Поне е другия крак

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Добрутро! Ми открийте и тема дърто съм мамо дърто Хах, бъзикам се аз, ама и аз имах тичанки по доктори. Пак със синковеца. Пак се счупи
          Те имат такава тема открита, ама така и не заработи ( на Лендлорда по памет ) от миналата година.

П.П. Понеже гледам хейтър-четата пак се разписали с чаршафите - съм ви оставил да се спасявате по темата и-нет маркетинг и мениджънт. Русото нищо не вдява от тия неща.

П.П.П. Много си го напил на рожденния му ден, бря - как няма да се почупи от къркане момчето

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Добрутро! Ми открийте и тема дърто съм мамо дърто Хах, бъзикам се аз, ама и аз имах тичанки по доктори. Пак със синковеца. Пак се счупи
            Какво счупихте и къде- на ски или на футбол?

Коментар

• Добрутро! Ми открийте и тема дърто съм мамо дърто Хах, бъзикам се аз, ама и аз имах тичанки по доктори. Пак със синковеца. Пак се счупи

Коментар

• Често съм си разсъждавала как може да се стигне до перфектното здраве.
                След доста размисли и страсти,достигнах до една проста и обикновена истина. Осени ме идеята, че за да се докоснеш до здравето, е нужна само хармония между дух, тяло и разум. Тази хармония и здравословният живот според мен са различни понятия и нямат пресечни точки, тъй като това толкова модерно понятие "здравословно" си остава само едно слово за здравето, което няма нищо общо с творенето на здраве. Тоест само здравотворният живот може да доведе до тройната хармония.
                И твоят случай, Любо, напълно доказва твърдението, че си намерил равновесието между дух, разум и тяло, като си водил здравотворен живот.
                На здраве да е!
                Освен това като си спомням, че след 95-та година се стремяхме да се запасяваме с все повече и повече апаратчета и джаджи, така и след 2005-та ги поизхвърлихме и сега са сведени до минимум. Тука говоря за себе си и малцина, които познавам.

Коментар

• Dюбрутру на вси моми и момци
                  бях пуснал тази тема,но заглъхна
                  http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=13188

между другото се описва едно апаратче в предните постове
                  вече е пробвано и действа
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Добро утро и успешен ден !

Няма ли кой да открие една тема - "Здраве "
                    Съни е питала, назад във времето за лек с/у бронхит, но късно я видях..( надявам се да не е късно....)
                    Счукано синапено семе се прави на кашичка и се разстила на марля. Държи се на гърдите и плешките, докато загрее мястото. Не трябва да се оставя дълго време, защото може да изгори кожата......( но всичко е индивидуално...има дебили с кожа на слон...). Като изсъхне се намокря и отново се използва...
                    Напълно подркепям. Дори темата да не е само за здраве, ами и за здравословен живот.
                    В тази тема всеки да си казва болката или някое "вълшебно" лекарство. Нямам впредвид реклами на бялата мафия.
                    Какво имам в предвид: Здрав дух - здраво тяло. Важното е човек да повярва в здравословния начин на живот. А какъв е той - всеки си има глава да мисли И сам решава. Както в моя случай - имах една костна киста на ръката - едно голямо костно топче и бях гото да лягам под ножа. Моята лекарка ми каза обаче, че не било сигурно и т.н. по добре да изчакам. И аз и повярвах и 6 месеца ни грам алкохол, 90% плодове и зеленчуци и оппала, тя кистата взе че изчезна. Питах лекарката после - и тя ми се усмихва и казва - така е - прочистил си се и след това организмът ти е разградил тази киста - нещо такова де, с по лекарски термини.
                    Аи наздраве!

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Добро утро и успешен ден !

Няма ли кой да открие една тема - "Здраве "
                        Съни е питала, назад във времето за лек с/у бронхит, но късно я видях..( надявам се да не е късно....)
                        Счукано синапено семе се прави на кашичка и се разстила на марля. Държи се на гърдите и плешките, докато загрее мястото. Не трябва да се оставя дълго време, защото може да изгори кожата......( но всичко е индивидуално...има дебили с кожа на слон...). Като изсъхне се намокря и отново се използва...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Annbet, темата е тема заради обмена на мисли, идеи, енергия. Узурпирането й не е от полза нито за узурпатора, нито за четящите, които ще започнат да я прескачат.
                          Най- ценното й до момента е било споделените знания и опит, представени по нентрапващ се и приятелски начин- без да създават у отсрещния комплекс на алитерат. Нещо като раздумка на по чашка с приятели или разговори около лагерен огън. Аз така съм я приемала.

п.п.Няма и "Добро утро" от определени никове, за които това е било част от дневния им ритуал.
                          Оформила се е тенденция.
                          Мдъъ, права си за оформилата се тенденция.
                          От друга страна обаче, дневният ми ритъм действително се нарушава ..., така че:

Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• ЯКО

ОФЕРТАААААААААААААА при покупка на play stacion 4 момичетата от SONY ти подаряват SEAT LEON с 4000 euro's в жабката да си харчиш насам-натам( по SUNNY BEACH например )малиииииииии
                            ЯКО
                            http://www.jinglebell.hit.bg/

Коментар

• кухня gourmet

Малииииии запретнат ръкавите на потника и напраИх страшни пръшки с лук и див бъз и за десерт мекички с тръстиков маджун в захлас ....залАснАх се ва колега
                              ЯКО
                              http://www.jinglebell.hit.bg/

Коментар

• Къде ви е Мечо, бе?

Коментар

Working...
                                X