IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Е ся ме ЗАТАПИ. Не разбирам от коне. То аз и от коли толкоз разбирам. А всъщност вица е:

Когато се появи подходящият мъж, не е важно какъв цвят ще е бентлито му.
    Мечо, само не казвай че и от жени не разбираш, че може да засегнеш Тнм, и тя пак да се разсърди

Коментар

Е ся ме ЗАТАПИ. Не разбирам от коне. То аз и от коли толкоз разбирам. А всъщност вица е:

[B]Когато се появи подходящият мъж, не е важно какъв цвят ще е бентлито му.
      Е, да. Но няма да е зле, ако цвета му подхожда на копчетата на самуреното кожухче, което смята да ми подари
      Last edited by Amsterdamm; 18.05.2013, 15:54.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Е, как какво можеш да направиш!? Ами това е много пораженско - не го очаквах от теб
        Язе съм традиционалистка. Смятам подходящият мъж да ми се появи на конь

Когато се появи подходящият мъж, не е важно какъв цвят ще е бентлито му.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Еми, като не ме харесваш, какво мога да направя.

Когато дойде подходящият мъж, не е важно дали си е написал "свобода или смърт" на капака на джипката
          Е, как какво можеш да направиш!? Ами това е много пораженско - не го очаквах от теб
          Язе съм традиционалистка. Смятам подходящият мъж да ми се появи на конь
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            А бе, с тая сьомга дето я нагъва, някак по на гризли ми прилича.
            Обаче с тези коани и тоя дзен ли беше, дзън ли беше ... може и да си права
            Еми, като не ме харесваш, какво мога да направя.

Когато дойде подходящият мъж, не е важно дали си е написал "свобода или смърт" на капака на джипката
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Добро да е!

П.П. Аз па кастрих досега кат' разпран, от 10 дена правя редакции кое да остане и кое в кофата
              -------------------------------------------------------------------------
              Сбогом България ( част 3-та )

http://marandi.blog.bg/biznes/2013/05/18/.1111398
              -------------------------------------------------------------------------

После свирни добре ли се е получило, понеже ще я четеш "отвън".

Тенкю ин адванс!
              Ами умееш да пишеш и си е така. Но пък е доста сбито. Наприме би било интересно виждането ти за света относно доминацията на големи общности или нации.
              Например събитията през двайсти век са доста интересни. С усъвършенстването на технологиите все повече изпъкват големите държави като сащ и русия, които на практика си разделят влияние над света. Оказва се, че размера има значение. А това поставя малките нации (държави) в незавидно положение. Наприме европейските държави нямат никакъв шанс срещу сащ или русия (нямам предвид в случая военно противопоставяне макар че там е най-видно) в дългосрочен план.
              За европейските държави единствения шанс е да се обединят. Но тук идва големия проблем: с излючение на "германските" държави всички останали имат на практика непреодолими "културни особености". В държавите на юг хората са по-лениви, докато на север са по-работливи.
              Както и да е, на европа като цяло и е нужно едно правителство и една държава, която да е доминирана от най-успешния европейски държавен модел който (според мен) е британия или германия... А както знаем в момента в ес има двайсе и нещо държави, и всяка една има правителство, парламент, администрация... които разбира се няма как да пуснат кокаля.
              Интересно ще да е мнението ти по тоз въпроссс

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                А, тука не позна!
                Не мога да завидя на такава немъжкарска философия, сори.
                И после, когато ти стегне в обувката, да викаш кат хималайска мечка.
                Запознай се с 3-тия закон на Нютон!
                Ако го знаеш пак на теория, опитай се да го разбереш и на практика.
                А бе, с тая сьомга дето я нагъва, някак по на гризли ми прилича.
                Обаче с тези коани и тоя дзен ли беше, дзън ли беше ... може и да си права
                Мечо

Коментар

Свободен съм да се оправдавам.
                  Свободен съм да не се оправдавам.

Свободата е над всичко.

Не ми завиждай за това, че философията ми е удобна. Тя философията е за това. За да е удобна. Ама и това трябва да се осъзнае.

Ако ме разбра, добре. Ако не, здраве да е, ти си знаеш.
                  А, тука не позна!
                  Не мога да завидя на такава немъжкарска философия, сори.
                  И после, когато ти стегне в обувката, да викаш кат хималайска мечка.
                  Запознай се с 3-тия закон на Нютон!
                  Ако го знаеш пак на теория, опитай се да го разбереш и на практика.
                  Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Ех, как си я яхнал тази свобода като шейничка, и се плъзгаш и се оправдаваш с нея навсякъде, но забравяш , че се пързаляш само на теория, а практиката друго показва. Здраве да е, ти си знаеш.
                    Свободен съм да се оправдавам.
                    Свободен съм да не се оправдавам.

Свободата е над всичко.

Не ми завиждай за това, че философията ми е удобна. Тя философията е за това. За да е удобна. Ама и това трябва да се осъзнае.

Ако ме разбра, добре. Ако не, здраве да е, ти си знаеш.
                    tnm

Коментар

И не трябва

Свободата е над всичко
                      Ех, как си я яхнал тази свобода като шейничка, и се плъзгаш и се оправдаваш с нея навсякъде, но забравяш , че се пързаляш само на теория, а практиката друго показва. Здраве да е, ти си знаеш.

Коментар

Твоята камбанария, Мечо, не може да убеди моята такава, че си взел да ги разбираш(камбанариите де).
                        Може да не може

Свободата е над всичко
                        Last edited by mechobikov; 18.05.2013, 14:17.
                        tnm

Коментар

Никой не се е научил да мисли, без да се научи да ги разбира камбанариите. Оттам се почва.
                          Твоята камбанария, Мечо, не може да убеди моята такава, че си взел да ги разбираш(камбанариите де).

Коментар

• Никой не се е научил да мисли, без да се научи да ги разбира камбанариите. Оттам се почва.
                            tnm

Коментар

• А Новобранеца от кои е
                              tnm

Коментар

• http://vbox7.com/play:3be63354d5
                                айде малко мюзик айде по малко философииииииии

п.п
                                адаш,разбрах те
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X