IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Тц, бре!!!
    Децата ни са знаещи и в България, ама ги е гняв като гледат как тези, които не са знаещи, но са "нечии деца" си намират най-платените служби. Примери - колкото искаш.
    Колкото до отношението родител - дете ... аз поне нямам роднини и познати, които да висят като воденичен камък на врата на децата си.
    Ти патъци купи ли или шъ си 'одиш боса по асфалту томороу? Ърмм ...?

П.П. А, ракойка сипа ли, салата напрайка ли ..? Ърмм ..?

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
      Абе хора,абе тез деца и тук са си знаещи бре.То не им се изпарява кат се приберат у БГ.И тук има хотели ....или мислите,че тук не търсят кадърни ли .....ооооо,търсят ....че и добре плащат(като за стандарта в БГ е доста над приеманото за прилично възнаграждение).Номерът е,че тук ще им висят три синджира рода ....което ги кара да се разпокъсват между работа и рода.Т.е не влагат усилията си целенасочено.Ако са отдадени на работа ....родата почва да мрънка и да чука сол и павета на главата.Обратното е пагубно пък за работата.Младите осъзнават това ....че нямат сили и възможности за двете .....и решават да се погрижат за себе си.А да сте чули някой млад да е заявил нещо такова на родителите си?Е,няма и да чуете ....определят се като хулни думи и се преработват в по-приемливи варианти - "Ще уча в чужбина","Ще си опитам късмета навън"
      Просто не бъдете котви на вратовете на децата си.Нека се вихрят ...пък ако им помогнете това да става на БГ почва ....може и да се оправим някой ден
      Тц, бре!!!
      Децата ни са знаещи и в България, ама ги е гняв като гледат как тези, които не са знаещи, но са "нечии деца" си намират най-платените служби. Примери - колкото искаш.
      Колкото до отношението родител - дете ... аз поне нямам роднини и познати, които да висят като воденичен камък на врата на децата си.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Глей кво нящУ е животя .....днес флиртувах с майките по плажа,а утре ще пригласям на полските щурчета като се изявявам в ролята на лопатоносач
        Последният път намерих това

Не знам как да го възприема - заслужих ли си го ....да пцуем ли .....то не че и друго да намеря е нещо кой знае какво - не мога си платя дори горивото ....толкова са мижави цените .....но пуста и краста

Отивам да разквася чревцата с Пиво ....че ще се става преди 6:00 ....тъй де,да хванем 'ладината
        Last edited by katilarium; 21.06.2013, 20:27.
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
          Марандич,

За сефте ти влизам в блога. Не че не съм го чувал.
          Прочетох това дето си написал. Има си своята логика. От секъде.
          И не смятам, че преувеличаваш.

Но нема да се случи.
          И ти знаеш и аз знам, що.

Ще си влачим червата/голготата/ до второ пришествие.
          Тцъ ... най-тъмно било преди зазоряване.

След 25 години вече и в учебниците по история, ще го учите като геноцид, проведен върху собственото население, невиждан досега.

П.П. Русото не влага грам емоции кат' ви денси анализите - белийв ми

Коментар

• „Sic transit smonafta gloria mundi“

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Нямаш проблеми. Дано съм помогнал. Понякога, на иначе много добри в бранша си хора им трябва нещо, много малко, което за други е рутинна работа. Ей тук вече трябва да си помагаме

И аз не съм много по благодарностите. Спомням си, че 3 години от екипа ми ми се сърдиха, че не съм ги събрал да кажа едно благодаря, за това че подкарахме за 3 месеца фабрика пред фалит.

Помогна.
              Нкю-ю-ю,

Ей туй ми не проумява мозга, а веч иде време да се капичвам!!!
              Така и не разбрах.

- На масата, в тея/и не само/ географски ширини, ем им требе войн за водач/ездач/, ем па същио да мое да се осополи, щом зърне некое увехнало герберче!

Измислят ти некви роли от срамни латино/БГ/ сериали, но щом доде време за заплата...............:
              - "Сокерес, бе братовчеде?
              Ти какво решил си с чука?
              - Ниц бе гявол - магистрала че се строи тука!
              - Сос ли си пенгас глюпости - иси ли значение, като нанайси смисъл?"

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                Наивник,

Мина месец, а още не съм ти благодарил за грижата ти към мен.
                Имам подозрение що не го правя, но-о-о, все още се изследвам.
                И до като съм нефела - нъцки!
                ...............................
                Трудно се изплъзва думичката "благодаря" от моето обръгнало чене.
                Но потрябвам ли ти - брой ме.
                Нямаш проблеми. Дано съм помогнал. Понякога, на иначе много добри в бранша си хора им трябва нещо, много малко, което за други е рутинна работа. Ей тук вече трябва да си помагаме

И аз не съм много по благодарностите. Спомням си, че 3 години от екипа ми ми се сърдиха, че не съм ги събрал да кажа едно благодаря, за това че подкарахме за 3 месеца фабрика пред фалит.

Коментар

• Наивник,

Мина месец, а още не съм ти благодарил за грижата ти към мен.
                  Имам подозрение що не го правя, но-о-о, все още се изследвам.
                  И до като съм нефела - нъцки!
                  ...............................
                  Трудно се изплъзва думичката "благодаря" от моето обръгнало чене.
                  Но потрябвам ли ти - брой ме.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Супер са, особено за по-дебел глезен ....
                    Изключително неподходящи за едри прасци. Подчертават набитите крачета, но пък забелязвам, че именно такива ги обуват.

Коментар

Абе, то хубаво в рамките на закона, ама излизате извън рамките на математиката с тези глезени
                      Сутрин, гимнастика - самолетна перка;лицеви опори;упражнението на Спартак .....

После душ - по формулата на Джеймс Бонд ("От Русия с любов") - почва се от ледено студен и постепенно се преминава към топъл и накрая само горещ;след туй - обратно упражнение => от горещ към ледено-студен....

Насетне е ясно - никва закуска;рехав обяд и обилна вечеря с няколко пъти ТРЕТО още толкова десерт и накрая геометрична прогресия на всичко останало
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Абе, вас не ви ли хранят дома? Кви са тези 20 санта глезен?
                        Пазим талия ......евентуаааааално ако се появи рокля
                        65 кила с куфража .....почти френско производство
                        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Храним се здравословно,не пушим,пием и ебем в рамките на закона!
                          Абе, то хубаво в рамките на закона, ама излизате извън рамките на математиката с тези глезени

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            166 висока, килцата успях да ги редуцирам до 58

Ъъъъ, обиколка на глезена - 20 см

Това добре,
                            Сега кажи каква роля ще играеш?
                            Демек, какво настроение имаш и до какво трябва да го докараш? На ивънта.

И дай по-смело!
                            Веднъж се живее.

Коментар

Храним се здравословно,не пушим,пием и ебем в рамките на закона!
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Още си свръхдивидентна! ...Макар, аз да съм със същия глезен,но 20 санти по-висок и 15-ина кила по-тежък ....Проблемът е,че нямам успехи в джудото и съм слаб на баскетбол :

http://www.forbes.ru/news/240857-oba...spehi-v-dzyudo

Коментар

Working...
                                X