If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
П.П. Аз па кастрих досега кат' разпран, от 10 дена правя редакции кое да остане и кое в кофата
-------------------------------------------------------------------------
Сбогом България ( част 3-та )
Чиче ако се закълнеш пред паметника на бащицата и тачанката, получаваш Наталия Орейро + Берен Саат в пакет, а още и един вагон сирини и два (2) вагона Загорка.
Aнархия-мать порядка
Гарик Жугман
Ночь поглотила город,
Я в тишине тоскую,
Что не казачий мой род,
И, как Махно, не рискую,
Враз пулемет на бричку,
Черные флаги сверху,
И в галифе молодичку,
И гармонист - на потеху,
Слушай, сыграй для батьки -
Любо, ведь братцы, любо,
А из соседней палатки
Льет самогон голуба,
Хлопцы, конечно, пьяны,
Кони стоят запряжены,
Видно от сабель изъяны,
Взгляд у Махно напряженный,
Бей, для начала, красных,
Может к утру побелеют,
Сколько трудов напрасных -
Белые тоже блеют,
Просят покрасить в черный,
Анархия - мать порядка,
Мчит адъютант проворный,
Ведь для него зарядка,
Воля, свобода, братство -
Лозунг анархии этой,
В дружбе найдете богатство,
Сила - в душе раздетой,
Батька кричит - по коням,
Свист, толчея и шухер,
Видимо это погоня,
Там, на подходе, Блюхер,
Я, как Махно, рискую,
Видно казачий мой род,
Мысль продвигаю такую -
Может разбудим город?
За приемането и противопоставянето също си прав. Какво означава да приемаш. Това означава да приемеш преди всичко, че свободата е над всичко. Обаче проблема идва от това, че те точно това не го приемат. Остава им само да се противопоставят. Те нямат друг изход, защото за тях да приемат означава да си променят коренно убежденията.
Опят 2-ка!
Не може да приемаш нещо кат' безкрайност и за висша форма, ако то е подчинено на лимитни рамки ( аксиоми/ограничения ) преди това.
Нито на теория, нито на практика може да се случи.
П.П. В момента търчите кат' шугави да издривате най-бързата частица кат' Х бозомът ( навътре ) - и да атакувате Космоса с лафчетата за безграничната Свобода ( навънка ).
Космосът слабо го интересува за полюциите ви, защото нараства по-бързо от най-бързата ви хипотеза кат' скорост, дет' сте открили - чичо ви Айнщайн и прави всички теории на пух и прах, щот' той е забил скоростта на светлината кат' константа ( репер ). А, вселената ви разраства доста по-бързо от тая "аксиома".
Затова те измайтапих, че си пълен догматик - защото няма как да си хванеш сянката, понеже скоростта на светлината е по-бърза от жалките ти усилия да се напъваш. Лафчето, че 10 пъти по-бърз обект нивгиж нямало да догони 10 по-бавен от него и сие .... отидоха пак в кофата.
По повод теорията ти ( от Аристотел шльокавиците ), че сила ( вектор ) като спре да действа в една посока, щял да "умре" и няма да стигне целта с опитите за измерване на безкрайно малки величини, защо тогава имаш +/- безкрайност като величини?
Пълна каша ти е в главата, но не можеш да се видиш отстрани как изглеждаш - щот' си противоречиш на всяка втора дума. Хем нямало да достигне стрелата целта - хем стрелата била свободна до безкрайност?
Кое от 2-те е вярно?! ( ъъ .. смигам ). Демек изследваш разстоянията в -безкрайност, а си "сляп" да не видиш, че има и + безкрайност.
----------------------
Безсмислено е проектант да се обяснява на ТИР-аджия. Пожелавам ти утре ТИР-аджиите да лафят, че са изобретили и камионите. Звучи добре, ама надали е било е така?
А, бакшишите и копърките да ти обясняват, че са създали фирмата Мерцедес. Толкоз нелепо звучиш в момента.
чезна аз,че след около 5 часа ще има....тате, не мога да си вържа маТАронката
и пак ще ми объркат сутрешното,четене
ЛЕКА
По принцип ще те шамаросам за подобен изказ и ще разбереш защо? Русото освен добричко може да бъде и лошо ( ъъ .. смигам )
---------------------------------------------------------------------------------------
Изрази от подобен тип много навреждат ( в черничкото като постройка ). Думичките трябва да се ползват много внимателно, защото както могат да лекуват, помагат и благославят - също така могат и да трепят.
Накратко всичко върви в три стъпки кат' Галактика ( без значение Земята ). Първо се явява мисъл, после следва Словото ( декларацията ) и тя поражда действието.
Мога да го разкажа и по друг начин, че т.нар. "магии" били когато нивото на Сърцето, Ума и Речта съвпаднат - ще имате насреща си магьосник.
Изследвал съм ви доста нещата, но БГ Фолклорът попиля и мен - сгазих го мощно, а излязъх жалък от сблъсъка с него - има неща, които нямат обяснение защо действат - т.е. практиката е учудващо вярна, а теорията не може да го обясни.
П.П. Та, да не се отплесвам - накратко - Вселената, когато правиш зов към висшия разум не признава представките "НЕ .... еди какво си ..."
Чезна аз и т.н. като изказ, привличаш сам негативизъм така себе си. Ще махаш и отрицанието НЕ в изказа си при посланията.
От типа както се изразявате в БГ-стан: Не съм болен, не съм беден или не съм грозен.
Вселената ще ви върне точно болен, беден, грозен, защото частицата НЕ отпада в посланията.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Пример: Изказът ( речникът ) на политиците ви: "България била най-малката и бедна страна в Европа", който медиите веднага мулти-плицират като папагали.
Нито сте най-малката, нито сте най-бедната държава и затова изригнах в блог-чето преди време - да се престане с тоя изказ, защото скоро ще станете наистина такива, ако се продължава на неграмотници да им се тикат микрофони, колкото да плямпат.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
П.П.П. Демек, ако още един път те чуя да кажеш: "чезна аз ....... " - ще взема винкелО и ще те подкарам - докат' влезеш в пътя
Ха, сега наздраве и бъди Чиърс пак!
Езикът ви е мощно оръжие, което е добре да ползвате правилно! Тогава ще напреднете и доста в технологиите и това ви е завещал Исус, когото смятат за пророк.
Мисъл, Слово, Действие! - и сега връзката се къса още при Словото при 3-те елемента.
Ъъ ... карам ти се любов - после с винкелО докат' се научиш
Лелей, Адаш - много забързан ритъм - ама форсиш двигателя така на тия обороти.
П.П. Мятай дефекацията и отходните води редовно, щот' са отпадни и не е хубаво да ти стоят в организма.
Т'вариш си пречиствателната станция така - аз па сутрин половин час се блъскам по вратите и даже не се гледам в огледалото щот' няма да мога да се намеря
Ама, влизам с книгата на онова място и не бързам за никъде.
Орешарката и свети Боко имат проблем - аз нямам проблем. Поне дефекация ми се полага на ден да ги плющя - хихи
Ха, наздраве и бъди Чиърс!
чезна аз,че след около 5 часа ще има....тате, не мога да си вържа маТАронката
и пак ще ми объркат сутрешното,четене
ЛЕКА
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
ми аз съм легнал чета от лаптопа.5 минути СТИВЪН КИНГ , 5 минути,АДАША,МЕЧКАТА и т.н сутрин нямам време за кенеф
скачам в последната минута,малко преди финалния боен вик на женското,тяло.
малкото е до вратата с дежурната си реплика.тате искам отпред да седна мама няма да идва.и музика искам след като мина ,като тайфун през детската градина се нахилвам спокоен ,че поне не са заключили пред мен.взимам едно кафе ,паля цигара и се сещам,че не съм чел сутринта,техническа литература
Лелей, Адаш - много забързан ритъм - ама форсиш двигателя така на тия обороти.
П.П. Мятай дефекацията и отходните води редовно, щот' са отпадни и не е хубаво да ти стоят в организма.
Т'вариш си пречиствателната станция така - аз па сутрин половин час се блъскам по вратите и даже не се гледам в огледалото щот' няма да мога да се намеря
Ама, влизам с книгата на онова място и не бързам за никъде.
Орешарката и свети Боко имат проблем - аз нямам проблем. Поне дефекация ми се полага на ден да ги плющя - хихи
Книги ( художествена литература ) се чете легнал, бря! Опъваш се кат' Котаракът в чизми на една страна и сменяш позата през 10-15 мин.
Аз чета 3-4 романчета едновременно и кревата ми е осеян от едната страна и от другата докат' се кютна да захъркам. Просто решавам ко ми се чете и ги блуля успоредно, според зависи на какъв кеф съм.
В кенефа сутрин четеш техническа литература, докат' чакаш дефекацията, както вика бат' Космо и издънваш по 30-50 страници и там, докат не си станал махмурлия
ми аз съм легнал чета от лаптопа.5 минути СТИВЪН КИНГ , 5 минути,АДАША,МЕЧКАТА и т.н сутрин нямам време за кенеф
скачам в последната минута,малко преди финалния боен вик на женското,тяло.
малкото е до вратата с дежурната си реплика.тате искам отпред да седна мама няма да идва.и музика искам след като мина ,като тайфун през детската градина се нахилвам спокоен ,че поне не са заключили пред мен.взимам едно кафе ,паля цигара и се сещам,че не съм чел сутринта,техническа литература
наздраве
на Кинг, съм изчел мисля, почти всичко.дългата разходка я повтарям докато я чета и ми се схващат краката
Книги ( художествена литература ) се чете легнал, бря! Опъваш се кат' Котаракът в чизми на една страна и сменяш позата през 10-15 мин.
Аз чета 3-4 романчета едновременно и кревата ми е осеян от едната страна и от другата докат' се кютна да захъркам. Просто решавам ко ми се чете и ги блуля успоредно, според зависи на какъв кеф съм.
В кенефа сутрин четеш техническа литература, докат' чакаш дефекацията, както вика бат' Космо и издънваш по 30-50 страници и там, докат не си станал махмурлия
Тоя ми е тромав малко - тия дни си накъсах нервите с Фани Попова Мутафова - демек същият ми е кат' стил. На Карл Май романите па има десетки страници дет' го прескачам, кат' зъ-зъ-зъ-цикли с природните описания ( явно за него време е било стандарт да се ръга ) - но на диалозите е сравнително свеж и ме разсмива.
Кат' жена пише еПаси - 500 кила ненужни обяснения - накрая не разбираш какво иска да каже.
То, затова и не е световен бестселър, щот' нищо не се разбира от фактология и имена. За мИня беше уникално трудно да я разбера, дет' си знам не зле БГ-станската история, па представям си за някой чужденец.
Ще се омота на 2-рата страница и ще я метне в кофата.
П.П. Ся чета 6-те дни на Кондора на Джеймс Грейди - леко трилърче, ама пак обяснява кат' за идиоти.
Много се нервя някой кат' ми потретва едно и също нещо. На вторият път викам: "Разбрах" - "Спри се!" - и на третия път откачам, че и тоя Грейди пише кат' за хамериканци да го плющя - всичко по 20 пъти, но има и интересни попадения.
Ха, наздраве!
наздраве
на Кинг, съм изчел мисля, почти всичко.дългата разходка я повтарям докато я чета и ми се схващат краката
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Тоя ми е тромав малко - тия дни си накъсах нервите с Фани Попова Мутафова - демек същият ми е кат' стил. На Карл Май романите па има десетки страници дет' го прескачам, кат' зъ-зъ-зъ-цикли с природните описания ( явно за него време е било стандарт да се ръга ) - но на диалозите е сравнително свеж и ме разсмива.
Кат' жена пише еПаси - 500 кила ненужни обяснения - накрая не разбираш какво иска да каже.
То, затова и не е световен бестселър, щот' нищо не се разбира от фактология и имена. За мИня беше уникално трудно да я разбера, дет' си знам не зле БГ-станската история, па представям си за някой чужденец.
Ще се омота на 2-рата страница и ще я метне в кофата.
П.П. Ся чета 6-те дни на Кондора на Джеймс Грейди - леко трилърче, ама пак обяснява кат' за идиоти.
Много се нервя някой кат' ми потретва едно и също нещо. На вторият път викам: "Разбрах" - "Спри се!" - и на третия път откачам, че и тоя Грейди пише кат' за хамериканци да го плющя - всичко по 20 пъти, но има и интересни попадения.
Човек мрази "трябва". Защото му пречи да бъде това което някъде дълбоко в душата си чувства че е. Но и го обича, защото лесно се живее до като човек се носи по течението на "трябва". Ясна структура, ясни правила, ясни чувства, ясни мисли. Но понякое време, бум, мълния прещраква в съзнанието му.
Но вместо тази мълния да освети там където човек не иска да гледа, често единственото което вижда е желание за порше кабриолет.
теб, съм те признал
Коментар